Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2012. október 01. 11 hozzászólás
 

A hazai mezőny egy újabb láncszeme alakult meg nem is oly’ régen Budapest Lycans néven, mely’ csapat felállásában az eddigi külföldi mintát követve találhatunk volt Counter-Strike 1.6-os és Source-os játékost is.

A Hungary Budapest Lycans nem egy újonnan alakult fővárosi rögbi csapat, és nem is más nyugati sportágat fognak képviselni a jövőben. Annál inkább a Counter-Strike: Global Offensive hazai mezőnyének tetejét célozta meg a magot tekintve 1.6 játékosokból álló együttes, és a neveket tekintve bizony az esély adott a célok elérésére.

A csapat összetételének ötlete és az „alapítás” is egy mix során ötlött fel a srácokban – leginkább a prefix kiötlőjében, Hudi „huss” Viktorban, aki korábban olyan neves hazai Counter-Strike 1.6 csapatokat erősített, mint a Hungary volgare.OGC. Az irányítói szerepkör egyből az ő ölébe szállt, ám van egy segédje is, aki Counter-Strike: Source-ból érkezett, név szerint Kaposvári „V1CE” Csaba, aki a Hungary RG.Enuzi és a Hungary Team ROCK.ASUS csapataiban is megfordult az elmúlt években. A másik 3 játékos pályafutásában van egy közös pont: a Hungary REVOLTE!, mely az utóbbi időben – míg hozzá nem jutottak a béta kulcsokhoz a srácok – a legaktívabb Counter-Strike 1.6 csapatok egyike volt a hazai színtéren, hogy az erőviszonyokat már ne is említsem. Fodor „FoDa” Dániel egyébiránt szerepelt a volgare-ban is (kHRIS, spinner, twist, weppes négyesfogat mellett), ám ezentúl ő is a BP Lycans prefixszel a neve előtt fogja riogatni az ellenfeleket. A negyedik játékos a sorban az egykori Hungary THiS iS játékos, Bea „FLASH” Viktor lett, aki egyébiránt a legutóbbi ICL-t megnyerte a Hungary WiLD.CM Storm (FLASH, kHRIS,  quick, superman, twist) felállásával augusztus végén. És végül, de nem utolsó sorban itt van Málovics „mage” Gábor, aki legsikeresebb időszakát a már említett REVOLTE!-féle felállásban töltötte, az ICL 12-n a dobogó második fokára állhatott fel az akkori ötössel (FoDa, mage, maRiNeee, n1m4nd, quick), ahogy tette ezt az eggyel korábbi váci eseményen is (FoDa, mage, maRiNeee, quick, sklhD).

A csapat részéről huss nyilatkozott:

Üdv Mindenkinek!

Kezdeném rögtön az elején, hogy hogyan is alakultunk meg és lettünk egy csapat. A CS:GO megjelenésével azonos időben kiraktak egy cikket, hogy €10.000-s összdíjazású online liga indul a közeljövőben. Tekintve azt, hogy az 1.6-os külföldi LAN-okon már nincs ekkora díjazás, és online ligáról beszélünk, mindenki vérszemet kapott. Egyértelmű volt a váltás. Akkoriban már rég nem játszottam, ezért elkezdtem kérdezősködni, informálódni kinek van ideje és kedve kicsit komolyabban játszani. A megkérdezett emberek 100%-a 1.6-os játékos volt, tekintve, hogy csak 1.6-os körökben mozogtam előtte. Így került elő MAGE & FODA páros, akik már pár online ligán részt vettek V1CE-szal és FLASH-sel karöltve. Szinte semmi dolgom nem volt, adott volt 4 ember, tele idővel és motivációval. Persze ahhoz, hogy valóban csapat legyünk, rengeteg időnek kell eltelnie. Egyelőre ismerkedünk a játékkal, taktika nélkül rohangálunk a pályán, ahogy a legtöbb klán. A valódi készülés még csak most jön. A közeljövőben lesz saját honlapunk és szerverünk is.

Én mindenképpen szeretném, ha részt vennénk az első magyar CS:GO lanon. Mint mondtam, a felkészülés elég felszínes és hiányos volt idáig. Időnk van bőven, az egyetlen hátrányt az én fps hiányom okozta, de azt is sikerült megoldani. Tekintve, hogy új a játék, nehezen tudjuk besorolni magunkat a mezőnybe. Rengeteget játszunk külföldi klánokkal és mixekkel, több-kevesebb sikerrel. Sajnos az eddigi ligákban elvéreztünk. A magyar klánok közül többnyire a VOLGARE segít minket a felkészülésben. Terveim között szerepel egy közös külföldi lan is, ahol szétcsapjuk az ottani mezőnyt.

A jövőről csak annyit, hogy minden online ligán és európai lanon szeretnénk részt venni. Az első megállónk az ICL első CS:GO lanja. Remélem minél több magyar csapat így gondolja és tudjuk egymást segíteni ebben.

A Budapest Lycans felállása tehát némileg eltér mondjuk a Svédország Ninjas in Pyjamas és az Európa mTw összetételétől, hiszen ott 3-2 arányban „nyertek” az 1.6-osok – itt pedig, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, 4-1 az arány. Egyébként ha már oly’ sokszor szóba került az ICL, ideje lesz egy kicsit csipkedni magukat a csapatoknak, hiszen holnaphoz 1 hónapra veszi kezdetét az első Counter-Strike: Global Offensive-t is felvonultató hazai eSport rendezvény, ahova egyelőre csak 2 csapat fizette be a nevezési díjat.

A Budapest Lycans felállása:

Hungary Bea „FLASH” Viktor
Hungary Fodor „FoDa” Dániel
Hungary Hudi „huss” Viktor
Hungary Málovics „mage” Gábor
Hungary Kaposvári „V1CE” Csaba

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 11 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
karcsihun  elírás b+...
 

kruam

okt. 06., 09:43
nem is gondoltam rá
 
 
 
 

karcsihun

okt. 05., 10:20
elírás b+...
 
 
 
 
noavatar

kruam

okt. 02., 19:24
na és persze az sem elhanyagolható ,hogy Bea"FLASH"Viktor az icl 13. állomásán source ben és 1.6 ban is 2. helyen végeztek! http://lanseries.hu/index.php?oldal=helyezettek
 
 
 
 

entersen

okt. 02., 12:40
gl ;)
 
 
 
 

GeRy

okt. 01., 21:14
gl
 
 
 
 

SancheZsnz

okt. 01., 20:16
gl
 
 
 
 

stricken

okt. 01., 19:54
gl
 
 
 
 

neware

okt. 01., 19:51
hajrá lányok
 
 
 
 

clarkeN

okt. 01., 19:11
gl
 
 
 
 
noavatar

Sequence

okt. 01., 18:39
gl :)
 
 
 
 

phobiq

okt. 01., 17:42
gl


 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1301
 
1514
 
 
 
kép 1207
 
1403
 
 
kép 5347
 
2330
 
 
 
kép 1159
 
1469
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu