Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2010. november 07. 0 hozzászólás
 

Jövő héten kerül megrendezésre az ország egyetlen és legnagyobb Game Show-ja, ahol amellett, hogy kipróbálhatod a legfrissebb játékokat meg is nyerheted őket. A kiállítás legnagyobb sztárja

Jövő héten kerül megrendezésre az ország egyetlen és legnagyobb Game Show-ja, ahol amellett, hogy kipróbálhatod a legfrissebb játékokat meg is nyerheted őket. A kiállítás legnagyobb sztárja egyértelműen a Call of Duty Black Ops és az NFS Hot Pursuit lesz, de a két napon át tartó rendezvényen ezek mellett számos más játékkal, szoftverrel és hardverrel ismerkedhettek meg. Minden, ami játék. A belépő 990Ft-ba kerül, ami levásárolható később az 576Kbyte üzletekben. Minden belépő mellé jár ingyen egy Black Ops poszter és maga az élmény. A TOTALGAMING stábja végig kint lesz és a legfontosabb információkat élőben közli veletek, reméljük Te is ott leszel! Most pedig jöjjenek a legfontosabb infók összegyűjtve!
Budapest Game Show 2010
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


HELYSZÍN ÉS IDŐPONT


A Budapest Game Show 2010 November 10 és 11. 14:00-21:00 kerül megrendezésre a Jövő Házában (Millenáris Park)

NEED FOR SPEED MEGJELENÉS ELŐTT


Minden bizonnyal az idei Budapest Game Show egyik legjobban várt játéka a Need for Speed: Hot Pursuit. A kiváló autós játék sorozat legújabb részét a helyszínen, még megjelenés előtt bárki kipróbálhatja.
Mivel a Need for Speed igazi verseny játék, ezért nem hagyhattuk ki a ziccert, és a helyszínen megrendezzük az első Need for Speed bajnokságot Magyarországon. 

COD7 BAJONKSÁG


Az idei év egyik legjobban várt játéka kétség kívül a Call of Duty: Black Ops. A játék hivatalos megjelenési dátuma November 9, tehát pont gy nappal a rendezvény előtt van.
A Budapest Game Shown részt vehetsz az ország első Call of Duty: Black Ops bajnokságán, a Sony Vaio és a TG jóvoltából! A versenyre a nevezés teljesen ingyenes, a játék Sony Vaio F szériás norebookokon zajlik majd, tehát a sebességre sem lehet panasz. Irány a kibővített rész!

A mérkőzések 10 fős Free for Allban játszódnak, mindegyik 10 perces hosszúságú lesz. Akinek az idő lejáratakor a legtöbb pontja van, az egy értékes nyereményben részesül, valamint tovább jut a selejtezőkörökből. 8 selejtező után jöhet a 8 fős döntő, melyben a győztes egy eredeti Call of Duty: Black Ops PC játékkal lehet gazdagabb!

A versenyek mindkét nap 14:00, 16:15 és 18:30-as kezdéssel indulnak el. A jelentkezés folyamatos, a helyszínen a atona lányoknál tudtok rá feliratkozni. Egy versenyen 100 fő tud részt venni, ezért érdemes időben jelentkezni. Az adminokat és a szervezést a TOTALGAMING csapata végzi, így biztosított a fair play és a minőség.

Mivel a játékokat a Sony Vaio F szériás notebook saját
billentyűzetével kell majd játszani, melyhez Microsoft Gaming egeret biztosítunk. A versenyre nem lehet saját perifériát hozni. A kasztok közül csak és kizárólag az előre beállítottakat lehet választani, nem lehet egyedieket készíteni, a verseny gördülékenyebb lebonyolítása végett.

FOLYAMATOS KÖZVETÍTÉS



A TOTALGAMING csapata mind a két nap az elejétől a végéig élőben közvetít a helyszínről, információk képek beszámolók minden mennyiségben élőben a helyszínről!

 

SZÍNPADI PROGRAMOK



A Budapest Game Shown nem csak kipróbálhatod a legújabb játékokat, de előadást is hallhatsz róluk a hazai újságírás neves képviselőitől. Alább találjátok a színpad programját, avagy mikor milyen előadás kezdődik:

 

Szerda Csütörtök
14:00 Megnyitó Megnyitó
14:15 Guitar Hero 6 DJ Hero 2
14:30 Internet Explorer 9 Hotmail
14:45 The Sims Star Wars: The Force Unleashed 2
15:00 Medal of Honor Fifa 11
15:15 Windows Phone 7 Online játékujdonságok 2011
15:30 Donkey Kong Super Mario Galaxy 2
15:45 Fifa 11 World of WarCraft: Cataclysm
16:00 Hotmail Internet Explorer 9
16:15 World of WarCraft: Cataclysm Medal of Honor
16:30 Dance Central Dance Central
16:45 Online játékujdonságok 2011 Windows Phone 7
17:00 Wii Party Kinect Sports
17:15 Harry Potter és a Halál Ereklyéi Játékfejlesztés
17:30 Need for Speed: Hot Pursuit Call of Duty: Black Ops
17:50 Starcraft 2 Kinect Adventure
18:10 Kinect Sports Tron
18:30 Fable 3 F1 2010
18:50 AoE:Online Fable 3
19:10 Kinect Adventure Xbox Live Arcade
19:30 Call of Duty: Black Ops Assassin’s Creed: Brotherhood
19:50 Xbox Live Arcade Need for Speed: Hot Pursuit
20:10 Halo: Reach Dead Rising 2
20:30 Gothic: Arcania Fallout: New Vegas

KIRÁLY KERESTETIK


Az Electronic Arts az idei Budapest Game Show során, a játékokból már jól ismert "King of the Hill" játék módot átülteti a valóságba. Ugyebár az ilyen típusú versenyek lényege, hogy csak egy ember maradhat a végén, aki a legtöbb ideig foglalt el egy bizonyos pontot.
Ez az idei rendezvényen hasonlóan működik, az lesz a király aki a legtöbb ideig tudja tartani a tornyot. Hogy milyen tornyot? Hát a helyszínen felépített 3 méter magas állások egyikét! Aki a másik toronyból érkező kihívók sorát legyőzi - egészen pontosan ötöt egyhuzamban - az megnyeri a koronát és a vele járó ajándékot is! Ha legyőzőre talál, akkor az új győztes indulhat a mesés kincsekért.
Gyere el tehát a rendezvényre, és legyél te pálya királya FIFA11-ben, vagy éppen az utcák királya a legújabb Need for Speed játékkal. Amennyiben csak nézni szeretnéd az izgalmas mérkőzéseket, arra is van lehetőség, hiszen minden összecsapást egy óriás kivetítőn követhetsz figyelemmel.
A játékok Xbox 360 konzolon lesznek, jelentkezni a helyszínen lehet. A verseny időbeosztása:

Szerda: 14:00-17:30 - FIFA 11
Szerda: 17:30-21:00 - Need for Speed: Hot Pursuit
Csütörtök: 14:00-17:30 - Need for Speed: Hot Pursuit
Csütörtök: 17:30-21:00 - FIFA 11

KINECT OLIMPIA


Az idei év egyik nagy slágere tagadhatatlanul a Microsoft mozgásérzékelős kontrollere, a Kinect. A készülék hazai premierje November 10-én van, akárcsak a Budapest Game Show. Az országban először itt próbálhatod majd ki ezt a zseniális új kütyüt, teljes funkcionalitásában, minden játékával együtt.
Most pedig duplán megéri belekostolni a szórakoztatás egy új szintjébe, hiszen amennyiben legalább 5 Kinect játékot kipróbálsz, garantáltan egy ajándék teljes verziós, teljes áras Xbox 360 szoftverrel leszel gazdagabb!
Miután kipróbáltál egy játékot, ne felejtsd el elkérni a matricát a hostesstől a teljesítmény igazolása érdekében, hiszen 5 matricáért jár a játék. A készlet erejéig tudjuk adni, mindkét nap a játékokat, így érdemes minél hamarabb összeszedni a matricákat (naponta többszáz játék áll rendelkezésünkre, nem kell annyira rohanni azért, szinte mindenkinek jutni fog).

HALO REACH BAJNOKSÁG


Ha úgy érzed, te vagy a legény a Reachen, szövetkezz össze egy haveroddal és védjétek meg a bolygót együtt! Amelyik páros a legtöbb pontot gyűjti össze a Covenant ellen vívott ádáz harcban, annak az elismerés mellé egyedi Halo ajándékot kap.
A bajnokságot keresd az emeleten, a Halo konzoloknál.
Naponta két veresenysorozat megy le 14:00-17:00 és 17:30-20:30 között.

SONY VAIO STARCRAFT 2 KIHÍVÁS


Sokak kéréseére, idén a Budapest Game Show keretein belül megtartjuk az első hazai Sony Vaio StarCraft 2 kihívást. Bárki aki eljön a rendezvényre, kihívhatja hazánk legjobb StarCraft 2 játékosait, egy mérkőzés erejéig. A fair play jegyében a profi játékosok némi hátránnyal indulnak, melyet minden meccs előtt kisorsolunk hogy pontosan mi lesz.
Bárki, aki legyőzi a kihívás során a profi játékost, értékes nyereményben részesül. Sőt, amennyiben hátrány nélkül tudod elverni a bajnokunkat, még nagyobb ajándékot kapsz!
Aki nem érzi magában az erőt, hogy elverje hazánk legjobbjait, az a helyszínen lévő kivetítőn követheti végig a meccseket, melyeket a StarCraft2.hu szerkesztői élőben közvetítenek.
A profik elleni mérkőzésre a helyszínen lehet jelentkezni, az emelten, a StarCraft 2-es hostessnél.

AJÁNDÉK PÓSZTER


Az Activision és a Budapest Game Show egy kis közös meglepetése, hogy minden látogató ajándék Call of Duty: Black Ops posztert kap, a több ezres készlet erejéig.
A plakát teljesen egyedi, csak és kizárólag a BGS-re készült, máshol később nem fog megjelenni, nem beszerezhető. A posztereket távozáskor is átvehetetitek a bejárat mellett, a karszalagod "kezelése" ellenében.


Játékos vagy? Ott a helyed!!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3167
 
1559
 
 
 
The Blast LAN 2012
 
1494
 
 
kép 3080
 
1518
 
 
 
kép 3015
 
1584
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu