Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2009. április 27. 0 hozzászólás
 

A mai napon lebonyolításra kerül a sokak által várt iNFiNiTY.SKiLLS vs. SptGaming meccs! Sikerült egy meccs előtti interjút elcsípnünk SONYS-nak köszönhetően, aki Res1st-et kérdezte a csapatról és az

A mai napon lebonyolításra kerül a sokak által várt iNFiNiTY.SKiLLS vs. SptGaming meccs! Sikerült egy meccs előtti interjút elcsípnünk SONYS-nak köszönhetően, aki Res1st-et kérdezte a csapatról és az esti mérkőzés várható kimeneteléről.

Res1st interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Rozsomák


SONYS: Szia! Kérlek, pár szóban mutatkozz be az olvasóknak!

Res1st: Szia, Gáspár Péternek hívnak, 18 éves vagyok, ezzel a játékkal 2006 októbere óta játszom, és 2 éve játszom a ma iNFiNiTY*SKiLLS-nek nevezett csapatban.


Bemutatnád pár mondatban a csapatodat?

A csapatban már mindenki régi motorosnak számít a source világában. Ricchi-t kivéve mindannyian játszottunk a válogatottban stabil kezdőként. Ha már így kiragadtam, akkor vele kezdem a sort. Annyit kell róla tudni, ha van olyan pontja a pályának, ahol el lehet bújni őt ott, megtalálod, a mostani csapat egyik legstabilabb tagja. Itt van még Raul és dhizzy, akiket Magyarország két legtehetségesebb játékosának tartok, mint fejbeli és skillbéli tudásuk miatt. Beny-t kihagytam, aki mondhatni már idekövült, lassan 4 éve játszik már ebben a közösségben, roppant megbízható és jó kedélyű. Magamat inkább nem jellemezném, azt meghagyom másoknak.


Az EMS4 európai selejtezőn egészen a felsőági döntőig jutottatok, bemutatnád röviden a csapat menetelését?

Az akkori felállás az épp elérhető emberekből sikerült összerakni, akkor még nem játszottunk együtt ebben a formában. Ahhoz képest elég simán bekerültünk a felsőági döntőbe, ahol sajnos egy felkészült roppant erős csapattal kerültünk szembe, akiknek szerintem az ems végső győzelmére is megvan az esélyük. Reméljük, azért ebbe nekünk is lesz majd némi beleszólásunk, de előtte meg kell nyernünk a kvalifikációs meccset.


Milyen elvárásokkal vágtok neki az SptGaming elleni meccsnek? Van valami információtok az ellenfeletekről?

Megmondom őszintén én életemben nem hallottam róluk, pedig elég régóta mozgunk Európa elit csapatai közt. Én egy fölényes győzelmet várok, a csapattól más eredmény nem nagyon lenne elfogadható, ha bármit is el akarunk érni később.


Reméljük így lesz.:) Ha bejuttok a csoportkörbe onnantól mi lesz a következő cél?

Mi szeretnénk bejutni a legjobb 4 csapat közé és ezért mindent el fogunk követni. Az OBi megszűnése óta nem játszottunk komoly szinten, ami 2008 novemberében volt, jó lenne visszatérni a külföldi elitbe ismét.


Milyen formában vagytok, a csapat elérte a végleges felállását?

Mindannyian már szerződéses játékosok vagyunk, szóval biztosan nem fog változni semmi, annak lejártáig, ami nem most van. A formát illetőleg egyre jobban játszunk, szerintem a csoportkörökre már eléggé erősek leszünk, ahhoz hogy kijussunk onnan.


Végszóban, mit szeretnél mondani?

Szeretném megköszönni az interjút

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2603
 
2329
 
 
 
kép 3018
 
1528
 
 
kép 4741
 
1498
 
 
 
kép 578
 
1370
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu