Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2012. május 26. 6 hozzászólás
 

A hír igaz a myRevenge e.V. nemzetközi szervezet immáron ismét kibővült egy magyar Counter-Strike:Source divízióval ugyanis megkezdte két hónapos próbaidejét a multigaming egyesületben a Vicious Ducks felállása.

Nem is olyan régen még az EasyQuest felállása hordta a myRevenge e.V. Hungary nevet, most viszont egy újabb team viseli. Az ördögi kacsák jelenleg ismeretes felállás a legutóbbi ICL-re vezethető vissza, amikor is meglepő módon a csapat a TOP6-ig küzdötte fel magát, ahová senki nem számította őket. A csapatban egyébként korábbi Frag.Fever és NetFighterz csapattagok vannak így mondhatjuk, hogy jól ismerik egymást és a társaság is vidám. Az ICL-en már ViciousDucks néven játszó team a LAN után döntött úgy, hogy mivel sikerült ilyen szép eredményt elérni, itt az idő, hogy a vidámság mellé némi komolyság is társuljon. Ezután csakhamar az ország 8 legjobb csapatát megmérettető OGC tornán találták magukat. Itt és a GameShadow Battles-en is egyelőre egy-egy vesztett mérkőzéssel bírnak, de most, hogy új szervezet és új név társult hozzájuk egyértelműen szeretnének jobbak lenni… egyelőre csak saját maguknál, ahogy ez Hungary Vhoori a CSHU-nak adott interjújában elmondta:

Mi pusztán magunk miatt szeretnénk jobbak lenni, nem pedig a vezetőség elvárása végett. Jelenleg az a szerencsés szituáció áll fent, hogy ez a két dolog egybevág, így ha meg is remeg a kezünk, nem az előrevetített szúrós tekintetek miatt lesz. Plusz motivációt feltétlen jelent, hisz az eddigi kacsafanok mellet most már egy egész szervezet áll a hátunk mögött, és szurkolnak nekünk, legyünk akár kirobbanó formában, esetleg magunk alatt. Szóval határozottan az első. =)

Az interjúból többek között azt is megtudhatjuk, hogy természetesen a srácok próbaidőn vannak két hónapig, anyagi juttatásuk a későbbiekben is attól fog függni, hogy milyen teljesítményt tudnak nyújtani. A szervezetbe való bekerülésben nagy szerepe volt Hungary Ozsváth „Ozsi” Ádám, aki egyébként egy ideje már a myR menedzsmentében tevékenykedik. Mostantól tehát ne keresse senki a Vicious Ducks nevet, hiszen egy ideig biztosan Hungary myRevenge e.V. Hungary néven emlegetjük majd őket!

Hungary Seregi „Chrome” Gábor
Hungary Bukai „DominatoR” Attila
Hungary Matuza „matu” Márk
Hungary Vass „ven” András
Hungary Kárpáti „Vhoori” Balázs

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

asasaad

máj. 27., 14:51
Sok szerencsét srácok!!!!!!! GL HF
 
 
 
 
noavatar
Vhoori  Érdekelne engem is, hogy mi nem lesz hosszú életű =)
A CEVO meg most kimarad, majd legközelebb.
 

céé

máj. 27., 14:28
biztos arra gondolt hogy a focista hamarosan átigazol a barcába aztán 4 en már nem mentek tovább...:DDDD
 
 
 
 
GoldBalls  Van egy érzésem, hogy nem lesz ez olyan hosszú életű... Nem rosszak a srácok, de azért a boldogságnál több is kell ide. De azért nagyon sok sikert! Kíváncsian várom az OGC, és GSB eljesítést... ja és CEVO-ra is nevezzetek biztos, ami biztos :)
 

Vhoori

máj. 27., 14:02
Érdekelne engem is, hogy mi nem lesz hosszú életű =)
A CEVO meg most kimarad, majd legközelebb.
 
 
 
 

TASIKA_-

máj. 27., 00:45
gl sracok! :)
 
 
 
 
GoldBalls  Van egy érzésem, hogy nem lesz ez olyan hosszú életű... Nem rosszak a srácok, de azért a boldogságnál több is kell ide. De azért nagyon sok sikert! Kíváncsian várom az OGC, és GSB eljesítést... ja és CEVO-ra is nevezzetek biztos, ami biztos :)
 

THE GAME

máj. 27., 00:19
miért vagy ilyen negatív?
 
 
 
 

GoldBalls

máj. 26., 23:01
Van egy érzésem, hogy nem lesz ez olyan hosszú életű... Nem rosszak a srácok, de azért a boldogságnál több is kell ide. De azért nagyon sok sikert! Kíváncsian várom az OGC, és GSB eljesítést... ja és CEVO-ra is nevezzetek biztos, ami biztos :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1850
 
1937
 
 
 
kép 3840
 
1702
 
 
kép 5989
 
1380
 
 
 
kép 3410
 
1563
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu