Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2012. augusztus 27. 28 hozzászólás
 

Minden nap halljuk, hogy micsoda nagy nevek tértek át CS:GO-ra. Javarészt ámulva nézzük ezeket a csapatokat, és már látjuk a lelki szemeink előtt, hogy mekkora verseny lesz majd a dobogóért, micsoda parázs csatákat láthatunk majd. Ám úgy tűnik, most már nem kell kedvencet választanunk külföldről, megvan az magyar ötös, akik beleszólhatnak a küzdelmekbe!

Nyár végével újra feléled a CS scene, főleg most fogja merezgetni álmatag pilláit, hogy itt az Old Boys Incorporated! Sokat lehetne mesélni arról, hogy ki honnan, mikor és merre mozgott az elmúlt évek folyamán, de ez már történelem. A Source történelme. Újabb fejezet nyílik hát a CS nagykönyvben, hiszen a Global Offensive magába szippantott egy olyan kohéziót, amely a közel- és regmúlt talán legnagyobb neveit tömöríti magába. Hajrá magyarok!

Hungary Gáspár "Res1st" Péter nyilatkozata a csapatról:

A CS:GO megjelenésével, nagyon sok régi nagy csapat/játékos visszatért és maga az ötlet, hogy a két Counter Strike közösség egy nagy egésszé alakuljon megragadta a figyelmemet az utóbbi időben.  Ahogy haladnak az események azt lehet mondani, hogy alakulóban van egy olyan közösség, mely minden eddiginél is erősebb lehet és kiélezettebb lehet. Én se akartam ebből kimaradni, főleg úgy hogy a megjelenés előtt játszogattam a bétával és nagyon megtetszett a játék. Szerintem nagyon sok pozitív újítás van amely izgalmasabbá teheti a játékot. A lényegre térve addig beszélgettünk a régi OBisokkal míg úgy döntöttünk, felélesztjük a csapatot a hosszú inaktivitásból és adunk egy esélyt ennek a játéknak. A csapat az öreg rutint ötvözi az új generáció tehetségével. Ez a név nagyon sokat jelent nekem és az volt csapat tagjainak egyaránt, ami azt jelenti, hogy nagyon is komolyan gondoljuk és mindent el fogunk követni azért, hogy az OBi név újra jelentsen valamit mind Magyarországon mind külföldön. A céljaink kizárólagosan hosszú távúan értendők. Elég valószínű, hogy az elején bele fogunk futni kisebb nagyobb pofonokba más csapatoktól, de ahogy Bruce Wayne apukája is mondta a népszerű Batman című filmben, azért esünk el, hogy felállhassunk és hibáinkból tanulva még jobbak lehessünk. Megpróbálunk a közeljövőben megrendezendő netes kupákban/ligákban elindulni és ha minden jól sikerül megpróbálunk majd kijutni nagyobb LAN eseményekre is, melyhez  ugyan még támogatókra lesz szükségünk, de először szeretnénk letenni valamit az asztalra, mielőtt egy ilyenbe bele mernénk vágni.

A CS:GO Hungary [OBi] felállása:

Hungary Kis "advanced" Dániel
Hungary Végi "Beny" Bence
Hungary Póczak "Raul" Balázs
Hungary Gáspár "Res1st" Péter
Hungary Hidvégi "ZEN" András

 

 
SULTINO
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
Eddig 26 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

XeTroN

okt. 11., 23:28
gl
 
 
 
 
P4TR1K  Kodit húzza már ki valaki a nyugdíjasklubokból aztán toljon a keze alá egy egeret! :) Már csak a hír megsokszorozná a magyar "közösség" létszámát :) Sok sikert! gl.
 

TWER

aug. 29., 08:23
+1 :D
 
 
 
 

RNK

aug. 28., 15:36
gl
 
 
 
 

sq

aug. 28., 15:22
gl remélem nem 3 hónapos team lesz 
 
 
 
 

P4TR1K

aug. 27., 20:35
Kodit húzza már ki valaki a nyugdíjasklubokból aztán toljon a keze alá egy egeret! :) Már csak a hír megsokszorozná a magyar "közösség" létszámát :) Sok sikert! gl.
 
 
 
 
noavatar

Sequence

aug. 27., 20:17
végre egy jó hír:P gl:)
 
 
 
 

RuSTy

aug. 27., 18:51
GL!

 
 
 
 
noavatar

BenyA

aug. 27., 17:34
Soha se mond hogy soha :)
 
 
 
 
noavatar

bArney

aug. 27., 16:17
Hmmm, már csak az ancients hiányzik. :D
 
 
 
 

ASZPi

aug. 27., 16:12
gl
 
 
 
 
rAndo  itt az idő benya hogy ti is visszatérjetek  :)
 

SULTINO

aug. 27., 14:54
fakkyess :D
 
 
 
 
BenyA  Sok sikert az új/régi Obinak :) 
 

rAndo

aug. 27., 14:49
itt az idő benya hogy ti is visszatérjetek  :)
 
 
 
 
noavatar

BenyA

aug. 27., 14:46
Sok sikert az új/régi Obinak :) 
 
 
 
 

SancheZsnz

aug. 27., 11:57
sok sikert , top1 ig nincs megallas..
 
 
 
 
noavatar

Nick

aug. 27., 11:57
Totalcs utolsó időszaka után felemelő ilyen kommenteket olvasni és örülök, hogy az értelmesebb emberek szólalnak meg rendszeresen mióta cs2hu lett:)


Remélem tovább fog tartani, mint az elmúlt pár fellángolás, és sok sikert!

 
 
 
 

n0Rb1

aug. 27., 11:51
Ez az [OBi] logó... ez egyszerűen... baaaaahh!

Meg kell hagyni, jó látni, hogy nemcsak "áttérések" vannak akár külföldön, akár kis hazánkban, de a régiek közül is "jövögetnek" visszafelé a játékosok. Bár azért néhány kérdést felvet ez a visszatérés:

- ZEN a messzi Dániából az űrrakéták tervezése mellett mennyi időt tud majd fordítani a játékra?
- Beny nagy dotás hírében áll, vajh' mennyire fogják "felfeedelni" őt régi-új bajtársai?

Remélhetőleg meg fogják találni a srácok a számításaikat, gondolok itt a megfelelő háttérre, "skill-ügyileg" szerintem nem lesz probléma, főleg annak tudatában nem, hogy ha jól tudom, akkor CSGO-ban már egy aTTaX-ot is pakoltak néhány hete.

Hajrá-hajrá!
 
 
 
 

BULLDOG[p]

aug. 27., 11:44
:) Dani emlékszel még a régi időkre? Mindig mondtad, hogy bár csak te is OBi színekben játszhatnál (persze sokak álma volt)... végre eljött. neked sikerült. grat és sok sikert nektek:)
 
 
 
 
HeNtEs  De durva, hogy már 4 éve volt. Ime az utolsó közlemény :D 


Az Old Boys Incorporated Source csapata 2008 novemberével befejezi működését. Nem keverendő össze az OBi alakulattal, ami CoD és más játékokban is szerepel, ez csak a Source rész. 

A kibővített részben olvashattok összefoglaló gondolatokat a jelenlegi csapatkapitánytól, illetve a "menedzsment" tagjaitól: 


Az OBi gárdáját 2005 és 2006 között  BugBeaR és  PIGSTICK álmodta meg. Elkezdték felépíteni a csapatot, később bevonták a jelenlegi médiafelelőst, nevezetesen Kis Balázst. Az elkövetkezendő esztendőkben számos sikert felhalmozott a csapat, eltervezett formáját, eredményeit és célkitűzéseit megvalósította. Ma mégis arról kell beszámolnunk, hogy vége kettejük, és a csapat álmainak.

 

`Ruush^

aug. 27., 11:38
Anno még nekem is jó volt a t4ce és a d2t :)
 
 
 
 

HeNtEs

aug. 27., 11:35
De durva, hogy már 4 éve volt. Ime az utolsó közlemény :D 


Az Old Boys Incorporated Source csapata 2008 novemberével befejezi működését. Nem keverendő össze az OBi alakulattal, ami CoD és más játékokban is szerepel, ez csak a Source rész. 

A kibővített részben olvashattok összefoglaló gondolatokat a jelenlegi csapatkapitánytól, illetve a "menedzsment" tagjaitól: 


Az OBi gárdáját 2005 és 2006 között  BugBeaR és  PIGSTICK álmodta meg. Elkezdték felépíteni a csapatot, később bevonták a jelenlegi médiafelelőst, nevezetesen Kis Balázst. Az elkövetkezendő esztendőkben számos sikert felhalmozott a csapat, eltervezett formáját, eredményeit és célkitűzéseit megvalósította. Ma mégis arról kell beszámolnunk, hogy vége kettejük, és a csapat álmainak.

 
 
 
 

`Ruush^

aug. 27., 11:18
Béna Rikáj hiányzik csak :)
 
 
 
 
csab1k  Sok sikert!
 

HeNtEs

aug. 27., 11:15
Na ez egy igazán jó hír :)
 
 
 
 

csab1k

aug. 27., 10:39
Sok sikert!
 
 
 
 

PlastiC

aug. 27., 10:34
Én is azt mondom hogy vééégre egy nagyon jó hír. :D
Sok sikert a csapatnak! :)
 
 
 
 

RNB -D-

aug. 27., 10:02
végre:D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5332
 
2487
 
 
 
kép 2699
 
2431
 
 
_903_903
 
1731
 
 
 
kép 1037
 
1411
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu