Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2013. szeptember 18. 7 hozzászólás
 

Szeretnél tenni a hazai esport ügyéért? Te is TUDATOS játékosnak tartod magad? Itt az idő, hogy ezt megmutasd!

 

Egymillióan a magyar esportért! felkiáltással indult egy Facebook oldal, ahol megmutathatod elkötelezettséget a hazai cybersportok irányába. Az oldal olyan célzattal született, hogy a különböző hazai közösségi oldalakon, blogokon, klánoldalakon megjelenő esport tartalmakat összegyűjtse, népszerűsítse, és a laikusok számára bemutassa a TUDATOS játék mikéntjét. Alulról szerveződő közösségként az esportokra nyitott játékos társadalom hangját és kiállását szeretnénk erősíteni és mintegy megjeleníteni az internet kakofóniájában.

Ha úgy érzed, hogy te is tudsz azonosulni a kezdeményezéssel, akkor tedd meg, hogy kezdésként nyomsz egy Like-ot az oldalra.
Véleményünk szerint nagyon jó koncepciónak és nagyon jó ötletnek tűnik ez a kezdeményezés. Mutassuk meg, MI MAGYAROK, hogy a semmiből is fel tudunk állni és sikeresen létrehozhatjuk Magyarország egyik legnagyobb és legszínvonalasabb játékos közösségét! 

GL HF Skacok & Lányok!

 

 
sANtiaGo
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
Replyboy  Összefogás?


Ez nem összefogás, hanem reklám az ogc-nek + drangnek... amióta csináljátok csak likekokat gyűjtöttetek és semmi más érdemlegeset nem csináltatok. Vicces, hogy mennyire naivak az emberek, de sok sikert biztos színvonalasabbá tudjátok varázsolni a scenet!

 

Pene

okt. 01., 00:25
tessék? te hol élsz ember? nézd már meg mondjuk az utolsó 30 posztunkat :) mennyi OGC-s van közte?


de természetesen igen, lesz közöttük OGC-s is, hiszen az oldalcsoport esportokkal foglalkozik évek óta, számos játéknemben. de azért dsisztingválj már... én kerestem meg innen is direkt pár embert, hogy jöjjön, és csinálja, mert az mindenkinek jó lesz, és szerencsére vannak, akik hajlanak is erre, mert az, ami most van, az évek óta egy mocsár, és semerre sem halad ez az egész hazai esport közeg.

de senkit sem erőltettünk, és szinte senkit sem utasítottunk el, aki csatlakozni akart hozzánk, az a saját akaratából tette, és ha tud hozni egy korrekt színvonalat, illetve a saját kis egóját nem akarja a közösség elé helyezni, akkor örökre tag is maradhat. ugyanolyan jogokkal és lehetőségekkel, mint akár én, akár Drang, akár bárki más.


igen, lájkokat gyűjtünk, hogy minél szélesebb rétegekhez elérjünk, de ezt sem agresszív módon. számos olyan aktív szerkesztői tagunk van, akik felé még csak nem is jeleztük, hogy jó lenne, ha kitennétek mondjuk ezt a fenti posztot, cserébe, hogy nálunk posztolhassanak. mivel ez nem erről szól. és mivel még ez is éppen kialakulófélben van.


3 hete csináljuk kb.? és számon kérő hangnemben írod a kommentet :D egy anonim accról. én meg marha barom állat, a hozzád hasonlók miatt is felvállalom az esetleges konfliktust, névvel, arccal, érted is dolgozom, mert te is az esport közösség része vagy, bár egy kicsit el vagy tévedve. kérlek kicsit gondolkozz el azon, hogy ki vagy, te eddig mit tettél a társaidért, mit tettél olyanokért, akiket nem is ismersz, milyen rálátásod van arra, hogy éppen mit csinálunk, mit tervezünk, ÉS EZUTÁN írd meg kérlek a következő kommented. úgy, hogy tájékozódsz előtte.

így talán lenne némi alapod arra, hogy korrekt véleményt nyilváníts, konstruktív kritikát fogalmazz meg velünk szemben (amit várunk és el is várunk mindekitől, hiszen nem mi sz*rtuk a spanyolviaszt). de az, hogy idebüfögsz valamit, az nem visz előre.

 
 
 
 
noavatar

Replyboy

szept. 29., 12:11
Összefogás?


Ez nem összefogás, hanem reklám az ogc-nek + drangnek... amióta csináljátok csak likekokat gyűjtöttetek és semmi más érdemlegeset nem csináltatok. Vicces, hogy mennyire naivak az emberek, de sok sikert biztos színvonalasabbá tudjátok varázsolni a scenet!

 
 
 
 
noavatar
Pene  kicsit tágabb az az értelmezési halmaz, amiben gondolkodunk. te se ragadj le a lövöldözős játékok két hazai ősénél :)
 

Pene

szept. 20., 13:58
emellett bárki, aki affinitást érez azirányban, hogy tegyen valamit a hazai esport ügyéért, nyugodtan írjon nekünk a facebookon. össze akarjuk fogni a teljes hazai közösséget, és minden segítő kéznek, lájknak, ötletnek örülünk. természetesen az itteni szerkesztők is nyugodtan keressenek meg minket, adunk hozzáférést az oldalhoz igény esetén. ez egy közös "gyerek" :)
 
 
 
 
noavatar
Elbandi  most mar csak azt kene tudni melyik scenere gondoltok? 16-osok is milyen szepet alkotnak egy-egy icl utan a forumban. Go-ban itt volt a TH balhe, gyanitom a cod sem a csupa baratokbol all... :/
 

Pene

szept. 20., 13:54
kicsit tágabb az az értelmezési halmaz, amiben gondolkodunk. te se ragadj le a lövöldözős játékok két hazai ősénél :)
 
 
 
 

Mikee

szept. 20., 12:59
örülök,hogy van akarás és ötletelés valahol :)   gl
 
 
 
 
noavatar

Elbandi

szept. 20., 12:39
most mar csak azt kene tudni melyik scenere gondoltok? 16-osok is milyen szepet alkotnak egy-egy icl utan a forumban. Go-ban itt volt a TH balhe, gyanitom a cod sem a csupa baratokbol all... :/
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 913
 
1674
 
 
 
kép 4857
 
2373
 
 
kép 40
 
1545
 
 
 
kép 3525
 
1499
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu