Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2012. június 01. 1 hozzászólás
 

Változás állt be a psyko PunkZ csapatában, na nem a holland hardcore együttesről van szó, hanem természetesen a magyar Counter-Strike: Source csapatról, akik jelenleg leginkább az Online Gaming Championship Invite-on képviseltetik magukat, nem mellékesen immáron új névvel a CRUSADERS.pp alatt.

A psyko PunkZ történelme nem vezethető nagyon hosszú időre vissza. A legtöbben talán az OGC meghívásos tornájával egyidejűleg ismerkedtek meg a Hungary psyko PunkZ felállással, amelynek magját az egykori Hungary KINGMAKERS csapata alkotja stricken, gbk^,n3R0 személyében míg hozzájuk csatlakozott cripeN, aki már számos csapatban játszott köztük például a w.I.w-ben is. Most pedig egy játékos cserével Hungary Juhász „[L]eXu” Milán helyére  a DownFall  egykori játékosa, a legutóbbi ICL-en a KnockOutStars-ban beugróként játszó Kőszegi „SpeeDy” Tamás érkezik. A csapat jelenleg két nyert mérkőzéssel és egy vesztett meccsel az OGC tornán 6 pontot birtokol. A teamet legközelebb az ICL13-on láthatjátok majhd LAN-olni CRUSADERS.pp néven, miután az CRUSADERS  Esports multigaming szárnyai alá kerültek. stricken a következőket nyilatkozta az embercseréről:

"Mivel az ICL12 után újraformáltuk a csapatot egyéb külsős indokok miatt, először cripeN-t vettük magunkhoz, amely 100%ban jó döntés volt és tökéletesen be tudott illeszkedni a csapatba, az 5. megtalálásában viszont nagyobb nehézségek adódtak. Az első választásunk [L]eXu volt, akivel 3-4 hetet játszottunk együtt, de végül a csapat úgy döntött, hogy mivel játékstílusa nem passzolt a miénkhez, menesztjük. Így került képbe SpeeDy, aki igaz komolyabb csapatokba még nem szerepelt, viszont egyéni tudása abszolút megvan hozzá, és eddig hozza is a tőle elvártat, figyel az irányító utasításaira, és lövi is a kötelezőt, meglátjuk, hogy ez a felállás így mennyire lesz elég az ICL következő állomásán."

A Hungary CRUSADERS.pp CSS csapat felállása az embercsere után a következő

Hungary Katona „stricken” Patrik
Hungary Eke „cripeN” Ádám
Hungary Huszti  „gbk^” Gábor
Hungary Samu  „n3R0” Sándor
Hungary Kőszegi „SpeeDy” Tamás

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

dMk

jún. 02., 19:52
gl
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3104
 
1522
 
 
 
kép 5352
 
2284
 
 
kép 523
 
1373
 
 
 
kép 5301
 
2279
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu