Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2015. március 05. 4 hozzászólás
 

Nem egészen pontosan két hónapja olvashattuk flash közösségi oldalán, hogy az idei évnek egy új felállással vág neki a volgare, ami pár napja már változott is. Itt a régi-új volgare.

Most a napokban ismét flash közösségi oldalán olvashattuk, hogy a két új tagtól megválnak és egy régi-új felállással fognak próbálkozni a jövőben.

A közlemény:

„Nagyon nagy hírt szeretnék veletek megosztani ma, kezdjük is mindjárt az elején:

Sajnos pár napja érkezett a hír alexradtól, hogy ő szeretné inkább szögre akasztani az egerét, amíg nem tud maximálisan a játék része lenni személyes okok miatt, mert úgy érzi, hogy hátráltat minket, illetve tényleg nem jó úgy játszani, hogy nem tudod magadból kihozni a maximumot. Ez egy nagyon nagy csalódás volt a számunkra, mert elveszítettük a csapat irányítóját, és eszét.
Próbálkoztunk még utána pár napot, hátha javul ez a dolog, vagy nem hátráltat annyira, de nem sikerült a próbálkozás.

A csapat 4 emberre bomlott, de Boda "bodito" Patrik helye sem volt biztos a csapatban, kicsit hullámzó teljesítménye miatt. Arra a következtetésre jutottunk, hogy a rendkívüli tehetsége ellenére túl sok idő lenne, amíg ezt a sok tapasztalatot, és tudást átadjuk neki, így megválunk tőle.

Alexradnak és boditonak szeretnénk megköszönni ezt a ~3 hónapot, életem legjobb CS-s élményeit szerezhettük meg velük az ASUS Rog-on Helsinkibe. Nagyon sok sikert kívánok nekik a jövőben, mert REMEK játékosok. bodito, előtted még az élet, rengeteget fogsz még fejlődni és sok sikert kivánok neked ahhoz is!

A csapat 4. 5. játékosa nem más lesz 2015 Február 26-tól, mint NEy(twist) és rmL, így újra a PlayIT győztes VOLGARE csapatát szeretném nektek bemutatni.

VOLGARE(balról jobbra): FoDa , twist , rmL , gabesson , flash

Bazsowicznak, Zsokkernek, és Beának pedig szeretném megköszönni az állandó segítséget, támogatást, és bizalmat a csapat felé!

Reméljük nem okozunk csalódást, köszönjük a szurkolást, GOGO!”

Ezzel a bejelentéssel tehát két csapat változása válik biztossá. Egyrészt ugye a Hungary volgare csapata újul meg, másrészt viszont a Hungary WiLD.CM csapata esik szét. Tegnap este a WiLD egyik tagja boco említette egy közvetítés alatt, hogy itthon sajnos kevés olyan játékos van, akik eléggé motiváltak a komolyabb célok eléréséhez és emiatt nem kizárt, hogy külföldi játékosok felé nyitnak majd.

Kíváncsian várom a fejleményeket és sok sikert kívánok mindkét csapatnak.

 

 
sydEr
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

sbcendi

márc. 15., 07:43
Hajrá. Sok sikert!
 
 
 
 
noavatar
  
 

alexrad

márc. 08., 22:44
persze, mindig is nagy szar volt az arc. sose fogom megérteni mit keres ebben a csapatban.
 
 
 
 
noavatar

MGN

márc. 07., 12:16
Boditó hullámzó teljesítménye miatt megváltatok tőle. Jó vicc hogy ezt mondjátok. De magatokról sose beszéltek hogy nektek milyen hullámzó teljesítményetek van! Mondjuk egy Gabesson akit eddig én Magyarország legjobb Rifle játékosának tartottam most meg kezébe vette az awp-t és semmit nem tud csinálni vele. Vissza kéne venned az Ak-t Meg az M4-et! Ney meg az AWP-t. És keresnetek kéne egy normális irányítót. Akár külföldit mert rátok fér. Meg elkéne gondolkodni azon hogy miért játszotok. Mert nem fognak sokan szeretni titeket ha eladjátok a meccseket meg DDOS. És ezt elég sokan írják külföldről is nem magyar játékosok. Ha erre odafigyelnétek és nem arcoskodnátok hogy ti mekkora sztárok vagytok talán lehetne egy értelmes csapat. A WILD-nak meg Sok siket! Fejlődő képes csapatot tett össze!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 773
 
1578
 
 
 
kép 1206
 
1375
 
 
kép 5983
 
1313
 
 
 
kép 4901
 
2227
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu