Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 12. 0 hozzászólás
 

Immáron 17 fizetett csapat van BECUP-on, ezzel együtt pedig továbbra is jönnek a rendezvényen résztvevő csapatokkal készült interjúk.Most a DigitalZone csapatán volt a sor. TOTALCS szerkesztőtársam, a

Immáron 17 fizetett csapat van BECUP-on, ezzel együtt pedig továbbra is jönnek a rendezvényen résztvevő csapatokkal készült interjúk.
Most a DigitalZone csapatán volt a sor. TOTALCS szerkesztőtársam, a Redstars Gaming és a DigitalZone csapataiban aktívan tevékenykedő saxxo válaszolt a kérdéseimre.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

DigitalZone interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Üdvözöllek kedves saxxo! Bár nem új hely ez számodra, mégis kérlek, mutatkozz be az olvasóknak!

Offline Martinecz Péterként ismernek, 20 éves vagyok és idén nyertem felvételt a BGF felsőoktatási intézményébe (5 éves középiskolába jártam, nem buktam egyszer sem haha)

A már megszokott kérdés következik: mikor kezdted el CSS pályafutásodat, mely csapatok névsorát erősítetted eleddig?

Körülbelül 4 éve játszom, és a CSS volt az első és vélhetően az utolsó fps játékom, amivel játszottam. Csapatok terén nem túl hosszú a listám, e 4 év során mindössze 1 csapatban voltam. Eleinte ops volt a nevünk, olyan 2 vagy 2 és fél évig, aztán csatlakoztunk a DigitalZone szervezethez, immáron több, mint 1 éve, de a felállás változatlan.

Köztudott, hogy jelenleg 3 posztot töltesz be, ami az online világot illeti: a Redstars Gaming menedzsere vagy, a TOTALCS hasábjainak fő alakja, illetve a DigitalZone csapatkapitánya. Hogy tudsz egyszerre 3 „porondon" is aktívan szerepelni?

Szervezés kérdése az egész. Ha van egy kis időm, leülök a gép elé és egyszerre mind a 3 feladatot ellátom. Hozzátenném a DigitalZone-ba nem vagyok csapatkapitány, ott teljes demokrácia működik és egyelőre mindenki a nyárra szavaz, nem a játékra, tehát a 3 poszt rögtön 1-gyel csökkent. A Redstars-t és a TotalGaming-ot próbálom egyre jobban összefűzni, így nem emészt fel olyan sok időt a dolog.

Hogy ne csak a megszokott kérdéseknél maradjunk, térjünk át egy-két kérdés erejéig a TotalGaming által szervezett új ligára, a TGL-re. Két divízió indítását tervezitek CSS-ben is. Mindkét divízió csapatait az admingárda fogja összeválogatni?

Nem. Az első divízióba meghívásos alapon fog bekerülni jó pár csapat, aminek a BECUP eredmények is alapjául szolgálnak majd. Véleményem szerint az adminok által az első divízióba besorolt csapatok száma nem fogja megütni a 16-ot, így a maradék helyekre szabad regisztráció lesz. Első szezon lévén lehetnek még kirívó különbségek divíziókon belül, de az elkövetkezendő szezonokban ez rendeződni fog és be fog állni egy rendszer.

A második divízió győztese is fog valami jutalomban részesülni?

Mindenképpen szeretnénk, ha nem hiába játszanának ők sem. Itt megemlíteném azért, hogy a 2. divízió első két helyezettje feljut az első divízióba. Emellett mindenképp szeretnénk díjazásban is részesíteni őket. Nagy valószínűséggel itt nem pénzdíjazásról lesz szó, de még bármi megeshet. Mondanom sem kell ez a díjazás téma elég kényes terület, hiszen függ a nevezett csapatok létszámától és a szponzoroktól is.

A rájátszás compo lanon kerül majd megrendezésre. Megvan már a konkrét helyszín?

Több lehetséges kijelölt helyszínünk van, szeretnénk több lábon állni. Természetesen van olyan helyszín, aminek több előnye van a többivel szemben, de mindent tudatni fogunk a résztvevőkkel időben.

Térjünk most át a DigitalZone-ra. Bizonyára sokan tudják, hogy a csapat felállását osztálytársak alkotják. Mégis hogy jött a csapatépítés ötlete? Hogy tudjátok mind az öten komolyan venni a játékot?

Nos azzal kezdeném, hogy a „komolyan venni a játékot" kifejezés önmagában paradoxon, és ezt sajnos nekünk nem sikerült feldolgoznunk, így maradtunk a játék szinten. Biztos sokan emlékeznek a PGCC nevezetű helyre. Na, mi ott kezdtünk el játszani és az első „egérérintéstől" kezdve egy csapatban játszunk. A pénteki napokon tanítás után célba vettük a PGCC-t és 1-2 óra játékkal jutalmaztuk meg magunkat a rengeteg „tanulás" után. Miután bezárt a már említett játszóterünk, úgy gondoltuk ideje megvennünk a játékot, így is tettünk és azóta ütjük el közösen az unalmas otthon töltött órákat, ami mostanság egyre kevesebb. Ezalatt azt értem, hogy 2-3 hónapja nem volt olyan, hogy mind az öten egyszerre elérhetőek legyünk.

A tavalyi BECUP-on a top16-ban végeztetek. Idén milyen célokkal vágtok neki a rendezvénynek?

Tavaly 4, vagy akár 5 napot is gyakoroltunk a BECUP-ra, emellett a lehető legkönnyebb csoportba sorsoltak minket, így fordulhatott elő ez a hihetetlen teljesítmény. Tavaly egyedül azt sajnáltuk, hogy a szétlövésben a Neurotic csapatát nem tudtuk legyőzni, igaz papíron ők voltak az erősebbek, de ott benne volt a levegőben a mi továbbjutásunk. Viccet félretéve, idén is szeretnénk kijutni a csoportból, ha másért nem azért, hogy 1-2 főági meccsel többet tudjunk játszani. Idén úgy néz ki még azt a 4-5 nap gyakorlást sem tudjuk tartani, ennek ellenére bízunk a 4 éves összeszokottságunkban és az ellenfeleinkre gyakorolt „ezeket meg kell vernünk, de mégse tudjuk" hatásban.

Idén egy soknemzetiségű BECUP-nak nézünk elébe, hiszen a környező országokból igen szép számmal jönnek a versenyre csapatok. Jönnek osztrákok, románok, csehek, és minden bizonnyal szlovákok és horvátok is tiszteletüket veszik a rendezvényen. Minek köszönhető ez?

Én inkább azt nem értem, hogy eddig miért nem jöttek. Idén azonban a pénznyeremény sok környező országbeli csapatot ide vonzhat, bár ennek ellent mond az, hogy papíron mégis kevés csapatnak van esélye olyan pénznyereménnyel távozni, ami megérné az ideutazást. Őszintén szólva nem tudom az okát, de örülök neki. És igen, annak is örülök, hogy az ex-Reason is eljön.

Végezetül Tőled is kérnék egy tippet a dobogóra!

Még nem fizettek, de úgy tudom jönnek, ezért:
spray
RS
diG / LION

Köszönöm, hogy rendelkezésemre álltál. További jó készülést és sok szerencsét a BECUP-ra!

A szerencse ránk férne, én inkább a többi csapatnak kívánnék sikeres felkészülést, akik határozott célokkal vágnak neki az idei rendezvényre. Kívánom mindenki érje el a kitűzött célját és köszönöm az interjút!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3585
 
1435
 
 
 
kép 3547
 
1543
 
 
kép 3991
 
1424
 
 
 
kép 2625
 
2350
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu