Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 26. 0 hozzászólás
 

A mai harmadik interjúalanyom egy hajléktalan volt. A H0meless csapatának egyik játékosa, BeZol válaszolt a nekik szánt kérdésekre, amit ahogy megszokhattátok, a kibővített részben olvashattok. Igyekszünk

A mai harmadik interjúalanyom egy hajléktalan volt. A H0meless csapatának egyik játékosa, BeZol válaszolt a nekik szánt kérdésekre, amit ahogy megszokhattátok, a kibővített részben olvashattok.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

H0meless interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szervusz kedves BeZol! Első ízben arra kérnélek, hogy mutatkozz be az olvasóknak, kivel is állunk most szemben?

Sziasztok, Beke Zoltán a polgári nevem és a Tatabányai gyárak tömkelegétől romlott levegőt szívom már 21 éve!

Te sem az új játékosok közé tartozol, de mikor kezdted el CSS pályafutásodat, mely csapatokban és mely mai játékosokkal csapatoztál eleddig?

2004 április óta játszom, megfordultam már számos csapatban, de az említésre méltó csapatok ezek közül a - HCG, ERROR, iNcentive és a HunCore -voltak.

Jelenleg a „hajléktalanok" csapatát erősíted, az együttes pedig a pénteken kezdődő BECUP-on is tiszteletét teszi. Beszélnél nekünk a csapat összekerülésének mikéntjéről?

Kezdődött a füles-fakabát-bezol-zé-verci felállással, majd füles és fakabát irl miatt nem tud jönni, így lettünk meg a múlt emlékére.

Bemutatnád 1-2 mondatban a csapattagokat?

kiki: Ő egy élő legenda :) leginkább KODIAK-hoz hasonlítanám! Tapasztalata, rátermettsége a játékban való nyugodt megfontolt döntései és iszonyatos skillje nagyban növeli az éppen aktuális csapata eredményességét. Kár, hogy a mostani LAN-ra csak a tombola miatt érkezik :)

Kolo: Na igen, talán őt sem kell túlzottan bemutatni, egy igazi CHEAT MACHINE, úgy váltogatja az accountokat, mint más az alsógatyáját, de ha épp megbecsül egyet, pl.: amit a BECUP -ra szánt, akkor képes nagy meglepetéseket is okozni!

vereckei: régi motoros, bár két évet kihagyott irl dolgok miatt, de a szenvedély nem múlt el nála sem. Több lant és klánt megjárt emberkéről van szó, érdemlegesebb csapatot említve az iNcentive-ben játszott, még az alapításkor az akkori miko-massacre-sensor-zone-vereckei felállásban. Legutoljára lant 2007-ben látott a frag-guild csapatával, az első becupon. Meglátjuk, mit hoz.

: ősidők óta játszik, felnőtt ember, ezáltal dolgozik, igy megesett, hogy a család volt az első a fárasztó nap után és utána a csé. De szerintem minden ép eszű ember így tenne.

végül jómagamról hát... megpróbálom minnél jobban összetartani a csapatot és minden meccsen a maximumot nyújtani!!

Miként készültek a rendezvényre? Elégedettek vagytok a gyakorlásra fordított idővel?

Gyakorlás hmm... hát ez az amit szerettünk volna de valahogy mindig volt akinek nem fért  bele a sűrű napirendjébe mindig volt valami ami miatt nem tudott ott lenni a csapat egésze! így a becup ra nagyon csekélyke felkészültséggel érkezünk összesen talán 5-6 pcw-t nyomtunk le :)

Mik az elvárásaitok a versennyel illetve magatokkal szemben?

Elvárásunk a versenytől az hogy hozza a már megszokottan magas színvonalat és biztosítson egy fantasztikus hétvégét mindenki számára, magunkkal szemben pedig az hogy kitegyünk magunkért annak ellenére hogy szinte teljességgel összeszokatlan csapattal jövünk le ide a LAN ra, egyetlen amit megbeszéltünk hogy ha már lemegyünk  legalább a csoportunkból jussunk ki xD

Szinte minden LAN-on van egy meglepetés csapat, aki szinte a „semmiből" tud szép eredményt elérni. Szerinted lesz idén a BECUP-on is ilyen együttes? És ha lesz, akkor kik lesznek azok?

Hát nem ismerem túlzottan a csapatokat akik ilyesmire képesek lennének de ha tippelnem kéne akkor az ancients talán tud okozni némi kellemetlenséget a nagyobb csapatok ellen is!

Jöjjön most egy kicsit „pikánsabb" téma: a magyar CSS együttesek erőviszonya. Hova rangsorolnád ezen a téren Magyarországot? Mit gondolsz, mi szükséges ahhoz, hogy feljebb tudjunk mászni a létrán?

Rangsorolni nem szeretném de az biztos hogy a  szponzoráció szintjén kéne fejlődni hiszen ott volt az OBi is akik ha megfelelő támogatást kaptak volna most európa top csapatai között lehetnének!

Végül pedig jöjjön a megszokott utolsó kérdés: mely csapatoknak van esélyük az idén a legjobb 3 közé bekerülni?

1. spray[+]

2.Authority Gaming

3.LION

Köszönöm, hogy elfogadtad a felkérést és rendelkezésemre álltál. Minden jót kívánok a csapatnak, és remélem, hogy jó eredményt fogtok elérni és jól fogjátok érezni magatokat a BECUP-on! Utolsó szó természetesen a Tiéd!

Köszi, hogy gondoltatok ránk is, mi igyekszünk majd jól érezni magunkat, és sok sikert kívánunk mindenkinek :)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4858
 
2312
 
 
 
kép 3317
 
1680
 
 
kép 1346
 
1340
 
 
 
kép 5302
 
2390
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu