Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 08. 0 hozzászólás
 

A második alanyom a BECUP interjúk sorában TMA volt, a PRO-ba csapatának rendíthetetlen titánja. Az interjúban fényt derítettem a PRO-ba csapatának múltjára, a csapattagok jellemzőire, a rendezvény felé

A második alanyom a BECUP interjúk sorában TMA volt, a PRO-ba csapatának rendíthetetlen titánja. Az interjúban fényt derítettem a PRO-ba csapatának múltjára, a csapattagok jellemzőire, a rendezvény felé vetett elvárásokra, és hogy mely csapat lehet az idei év meglepetése.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

PRO-ba interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Üdvözöllek a TOTALCS hasábjain TMA! Kérlek, mutatkozz be az olvasóknak, mesélj magadról!

Heló én is üdvözlöm a kedves olvasókat! Varga "TMA" Tamás vagyok, Washingtontól mintegy 10.000 km-rel messzebb születtem Csornán. 19-éves vagyok, és ha minden igaz és tanulmányaimat befejezem nemsokára "ct-oldalon" fogok kikötni. Lassan 5-éve vagyok a barátnőmmel. Ennyit magamról.

Elég régi motoros vagy már a „szakmában",  na de mégis mióta űzöd az „ipart", mikor kezdtél bele a CSS-os karrieredbe? Kik voltak az első játszótársaid?

2006-óta játszom a Counter-Strike-kal, először offline-ba 1.6-tal, majd nem sokkal később áttértem eme nemes játékra, a Source-ra már online. Az első játszótársaim, akik a kezdésnél voltak a haverjaim, ők vittek bele a Counter-Strike világába. Ők jóval jobbak voltak nálam, szóval már tudták az alapokat, és hát az elején ezeket sem értettem, hisz nem játszottam ezzel a játékkal. Ezért elkezdtem tőlük külön játszogatni PRO-báltam csapatot találni. Persze ekkor márt volt fogalmam a játék alapjairól. Ekkor a Debreceni vagányokkal - név szerint speeboy és miketrail - kerültem egy csapatba akkor ASSERTIVE-Gaming néven játszottunk. Amit nem sokan tudnak, hogy miketrail indította el azt a csapatot, amely később a multigaming lett. Velük nagyon jól éreztem magam és megtanítottak a játékra. Nem tudom, kb. mennyi idő volt, mire sajnos ez a csapat feloszlott. Nem sokkal később kerültem vissza haverokhoz, akikkel hasonlóan egy szinten voltunk. Ekkor kerültem be a PRO-ba csapatába, ezután egy kis kitérőm volt az mlP-be, akikkel egy mixszel vettem részt a BECUP 2009-en.
 Majd ismét a PRO-ba csapatát erősítem, avagy gyengítem :)

A PRO-ba sem új keletű név, csapat, ezt leszögezhetjük. Mikor és kikkel alapították meg az együttest, a teljesség igénye nélkül kik szerepeltek eddig a PRO-ba neve alatt a ma még játszó játékosok közül?

A csapat neve még érkezésem előtt alakult ki. Az akkori LU West-SESSA-Patrik-GARFIELD- kistom ötösből állt, akik a FoF klánt alkották ezt megelőzően. Majd kisebb-nagyobb átalakuláson ment át a csapat, ekkor kapta a PRO-ba nevet és itt kerültem én a képbe. Az új felállás West-SESSA-Patrik-GARFIELD-TMA lett, ezzel a felállással a csapat megindult a kisebb sikerek felé. Ekkor indultunk az OBi openseries-en, ahol nem rossz eredményt értünk el, viszont ez nem volt elég a együtt maradáshoz, mert a győri „főnökök" nem akarok neveket (SESSA-West :) ) nem voltak megelégedve a teljesítménnyel. Mi nem értettük, hisz mi mindig örültünk, mikor SESSA vagy West lehozta helyettünk a wart úgy, hogy 30-ba lőtték magukat, mi meg néztük, hogyan is kéne csinálni. Azóta is „PRO-báljuk". 

A PRO-ba már jó ideje aktív résztvevője a magyar LAN-oknak és az online versenyeknek is. Hogy került össze a jelenlegi ötös?

Mivel a West-SESSA páros távozása után 3-an maradtunk, mind 3-an Csornai "sztárok", ezért úgy gondoltuk, keressünk magunk mellé két játékost, aki színt úgy Csornai. Lehet hülyén hangzik, de ekkor Csorna elég nagy Counter-Strike bázissal rendelkezett. Ekkor került a képbe plau és breakdown, akik ekkoriban a legjobban illettek a csapat image-hez. Ekkor kezdődött meg a csapat hosszabb története. Mi ekkor már nem csak csapattársak, hanem barátok is voltunk. Nagy céljaink voltak ez idő tájt, de sokat nem gyakoroltunk és hát így az eredmények se jöttek sajnos. Ebben sajnos nagy szerepet játszott a fiatalok játszótársa, az alkohol, bár a csapategység ettől jóval erősebb lett, hisz ez már "túl volt a barátságon" :). De ezzel a csapattal nagy reményekkel megjelentünk BECUP 2008-on, ahol sajnos még a csoportból sem sikerült kijutni. Ez az első lanos izgalomnak volt köszönhető szerintem, de így is nagyon jól éreztük magunkat, főleg plau és davis, aki ekkor még managerként kísérte a csapatot, majd 1 üveg jéger után teljesítette szponzori kötelességeit. Nem estünk össze az első kudarc után és tovább folytattuk. A következő állomás az ICL első rendezvénye volt, ami akkoriban gyerekcipőben járt. Ezen a rendezvényen már jóval jobb eredményt értünk el, ott a top 12-ben végeztünk. Én ekkor kezdtem érezni a motivációt a többiekkel ellentétben, hisz ez után a rendezvény után jött egy kis szünet a csapat életében. Ekkor breakdown elhagyta a csapatot. Egy időre inaktivitásba vonultunk, legalábbis maga a csapat. Én nem sokkal később egy mixben szerepeltem, erre egy másik kérdés során kitérek. Majd ezután jött bátyám nagy fellángolása, - aki davis néven fut a játékban - azt akarta, hogy újra aktívan játszunk. Ekkor állt össze a jelenlegi ötös, de ez már rég nem a régi volt. Nem éreztem már a motivációt a csapatban, itt már a barátság került előtérbe. Azóta alakult ki a mai a csapat, amivel első lanunkra "készülünk". Hát, aki ezt a részt elolvassa, annak minden tisztelet.

Kérlek, jellemezd néhány mondatban a csapattagokat!

Véghelyi "Patr1k" Patrik, most Bastian az agyhalott neve. Patr1k elég régen játszik a Counter-Strike Source--szal és elég tapasztalt játékosnak gondolom, remek helyzetmegoldó képessége van, de sajnos a gépe a comodor64, nem nagyon engedi neki a feltörést, pedig szerintem jó játékos lehetett volna. Legjobban a szeszes pohárral bánik és mértéktelen mennyiséget meg tud inni.

Mócz "pLau" Tamás. Az egyik legvitatottabb játékos volt a csapatban régen, ma már megnyugodtak a kedélyek. Nagyon jó játékos és igen nagy hangulatember. Becup2008-on bebizonyította: 1 üveg jéger után nem nagyon fog fraget lőni wp-vel. Rá is igaz az a tény Patrikhoz hasonlóan, hogy nagy ivó és ha már 1v1-ben nem indul, legalábbis css-ben, ivásban ő is megmérettetné magát.

Kocsis "GAROOO" Richárd. Az egyik szerintem legjobb és legismertebb játékosunk, de csak azért, mert egy macskáról kapta a nevét. Szakács ember, büszkén ki merem jelenteni , lanon lesz mit ennünk, már ha nem GAROOO készít kaját. Már csak a barátok miatt van még a csapatban és ez érződik is rajta, de tudja, minket sem a motiváció tart össze.

Varga "DAVIS" László, alias kedves testvérem. Davis került legkésőbb a csapatba, mégis kezdetektől csapattal van. Előttünk elég szotyi csapatokban volt.  Nagy akarattal rendelkezik,  ennél már csak a mája nagyobb, csapatunk vezére. És ezúton szeretném megköszönni azt a támogatást, amit a csapat pályafutása alatt nyújtott nekünk. Ui: Igen nagy állat :D

Varga "TMA" Tamás, itt most a csapat véleménye következik. Az  egyik leglelkesebb és egyben legjobb játékos a csapatban. Ő tartja össze és motiválja csapatot. Ha ő nem lenne, nem létezne a PRO-ba sem. Ő az az ember, aki ha komolyan fogná fel a játékot, sokra vihetné, lásd: mlP, szerintem nem kell senkinek bemutatni PDZ-t és a többiek neveit, mix csapattal mire vitték Becup 2009-en.

Ez a csapat legfőképp a barátságról szól már, nem játékról. Szerintünk az örök barátságról szól az élet, és ez fontosabb, mint a CSS.
Szeretünk mindenkit, aki bulinak veszi a CSS-t és nem életre szóló műfajnak.
Csapjad ennyi!

Az eddig 3 BECUP rendezvényből egy kivételével ott voltál mindegyiken, tehát Neked van hasonlítási alapod. Az első és a tavalyi rendezvény között mekkora volt a különbség?

A legelső, amit elmondhatok, hogy minden tiszteletem a rendezőké. Véleményem szerint egy ilyen rendezvényt véghez vinni nem akármi. Minden meg volt szervezve és szerintem ez minden évre egyre jobb és jobb lesz. Becup egy olyan rendezvény, amit vétek kihagyni és mindenkinek ajánlom. Mint mindenhol, vannak itt is PRO-blémák, pl.: tavalyi szerver gondok, de ez nem a szervezők hibája és akkor is jó volt a BECUP teljes mértékben. Minden téren megfelelt az elvárásaimnak, mind kiszolgálás, mind pedig programok terén. Itt szeretném megemlíteni a 2008-as BECUP legkedvesebb személyeit, akik nem mások, mint  zex és system. Egy szálláson voltak velünk, nagyon jó fej embereket ismertem meg bennük. Systemmel egy baj volt, megette a fagyott szaláminkat.

És mik az elvárásaid a 2010-es BECUP-ot tekintve?

Hogy mit várok? Ezt nehéz megmondani. Ez az első olyan rendezvény, amire tét nélkül megyünk le. Nagyon nem is gyakorlunk, mert nekünk csak a lan adja meg a hangulatot a játékhoz, reméljük, megjelenik a csapaton a több év gyakorlás, amit DAVIS kiegészítéssel is meg tudunk mutatni. Nem várok nagy eredményt, meccset nyerünk, nekünk az már jó, hisz akkor nem mi leszünk a leggyengébbek, egy csoportból való továbbjutás jól tenne a hangulatnak :).

Ha már az elvárásoknál tartunk... Tavaly egy mix felállással vettél részt az offline versenyen. Igazán jól szerepeltetek, hiszen top12-ben végeztetek. Idén viszont már a csapatoddal tudsz ellátogatni. Milyen elvárásokkal vágtok neki a LAN-nak?

Az elvárásokat leírtam az előzőkben. De itt szeretnék kitérni az mlP-re, amely felállása nem más mint Vhoori-PDZ-tokee-Noobi-TMA, a legjobb lanom nagyon, sokat köszönhetek nekik. Sokat tanultam a ma már top csapatban szereplőktől, itt szeretném megemlíteni halat és koizt, akik bár nem voltak csapattársaim, de nagyon tisztelem őket azért, amiket elértek a semmiből indulva és nagyon köszönök nekik mindent. A velük eltöltött lanon sok minden megmaradt, de legfőképp az, hogy vodka gyömbér, szívesen emlékszem minden percre. És bebizonyítottuk, hogy az eredmény nem csak a gyakorlástól függ.

Tőled is megkérdezem: szerinted kik állhatnak majd a dobogóra?

Hát ez nehéz kérdés. Nagyon kiegyenlített a mezőny, remélem, a legjobbakat látjuk majd a dobogón:
1. LION
2. spray vagy haxx
3. iNcentive vagy diGestive

Ha létezik ilyen, hogy meglepetéscsapat, akkor idén ki vagy kik lehetnek azok?

Ha van, akkor az az endless csapata, akik mostanában nekem nagyon meglepő eredményeket nyújtanak, ha ezt lanon is hozzák, mint a LION anno, akkor ők lesznek a meglepetés csapat.

Köszönöm, hogy időt szakítottál rám. Szeretnék sok szerencsét kívánni a csapatnak! Utolsó szó jogán?

Én köszönöm és köszönöm, hogy végre egyszer kiírhattam magamból, amit gondolok, nagyon köszönöm. Az utolsó szó jogán: BECUP-on találkozunk, aki akar jó fej emberekkel találkozni, az jöjjön oda nyugodtan, aki csak netről ismer minket, az is jó a társág és sok sikert mindenkinek a továbbiakra. Legutolsó, akiknek sokat köszönhetek a játékban: miketrail, speeboy, breakdown, pLau,GAROOO, Patr1k, koiz, hal, PDZ, Noobi, tokee, SESSA, West, kistom, DAVIS. Persze barátnőmnek, hogy elvieseli, hogy játszom. Köszi annak, aki elovasta végig. Nem vagyunk top csapat és nem felvágni akartunk ezzel az interjúval, csak egyszer végre el akartuk mondani egy baráti csapat teljes történetét. Nálunk nem minden az ivásról szól, hisz nem is erről szól az élet, amiket irtunk az ivás részéről, senki nem fogja azt hinni remélem, hogy csak ezt tudjuk.
Ui.: szerintem mi vagyunk Magyarországon a legrégebb ideje óta együtt lévő csapat, amit sokan nem tudnak. Sziasztok!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3831
 
1585
 
 
 
kép 3943
 
1473
 
 
kép 5203
 
2577
 
 
 
kép 1893
 
1995
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu