Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2008. október 26. 0 hozzászólás
 

A n1ce-6aming honlapján ezúttal zEEbra fogta a képzeletbeli tollat és noteszét, hogy felkeresse hazánk méltán legismertebb és legelismertebb Shoutcaster-ét és közösségi személyiségét BugBear-t.

A n1ce-6aming honlapján ezúttal zEEbra fogta a képzeletbeli tollat és noteszét, hogy felkeresse hazánk méltán legismertebb és legelismertebb Shoutcaster-ét és közösségi személyiségét BugBear-t. Természetesen a téma nem is lehetne más, mint a múlt hét vasárnap megrendezésre került TotalGaming Esport Day, illetve mivel az OBI manager-éről van szó természetesen felmerül a témák között a csapaté s a CSS közösség is! Kellemes olvasgatást! BugBear interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Szia BugBear! Pár nappal a Total Gaming Esport Day után, hogy emlékszel vissza a eseményre? Mi az ami tetszett, min lehetne még javítani, esetleg volt e negatívum amit kiemelnél?

Szia, nos emlékeim pozitív és negatív irányban is vannak. Pozitív az e-nap kapcsán, amit a totalgaming , becup team és az obi csapata összehozott karöltve a résztvevő szponzorokkal, de negatív az Arénappal kapcsolatba, ahova személy szerint sokkal több látogatót vártam. Egyértelműen ez a rendezvény vitte a prímet a szórakozni vágyó fiatalok közt szerintem. Azt hittem, hogy magában az arénában kapunk helyet, de valóban jobb volt ez a "rakodó helyiség" szerű beállás, mert itt legalább nem zavart a belső hangzavar, amit a színpadon műveltek benn.
Mit lehetne javítani? Erre a kérdésre megannyi válasz van, de rendezvény szinten semmit. Így kell kinéznie egy LAN versenynek és lebonyolításnak, egyedül egy ponton erősítenék, ami továbbra is az információ közlés, tehát egy monitort arra kellene dedikáltan használni, hogy követhessék a játékosok, kinek mikor hol kell megjelenni vagy esetleg a csúszásról értesülhessen itt. A TeX-en láttam ezt a megoldást és számomra jóval követhetőbb volt az esemény, jobban tudtuk az étkezésre szánt órát meghatározni. A közvetítésre kialakított helyem is tökéletes volt, ahogy a stáb is, tehát csak Lewis Hamilton féle szavakkal dobálózhatok, szép volt fiúk, gyönyörű hétvége volt, kiválló munka, mint mindig.

Te mint a Counter-Strike Palik Lacija kötelességből végig nézted az összes CSS mérkőzést. Számodra melyik volt leginkább izgalmas és miért?

Lehet meglepő válasz ez, de nem volt számomra olyan meccs, ami kifejezetten izgalmas lett volna. A döntőre kitérek majd, de a csoportmeccsek eléggé egyenletlen találkozókat hoztak. Számomra nem meglepően a Nameless csapata továbbra is helyet követel magának a legjobbak közt. Bevallom, ebben az alakulatban látok annyi erőt, hogy odaérhetnének talán a legjobbak közé is, mert egy egy játékosuk fantasztikus teljesítményt nyújtott. Az valóban látszott rajtuk, hogy támadásnál a precizitással köszönővizsonyban sincsenek, de ezen lehet javítani. Sajnálom a Kingmakerst, hogy pont az OBi ellen kellett kezdeniük, ugyanakkor az ancients korai búcsúja nagy meglepetés volt. Sajnos ennek ellenére nem tudtam nagyon beleélni magam a meccsek hangulatába, ahogy ezt sokan észlelhettétek már a korábbi közvetítések során is.

A versenyen kialakult végső sorrend szerinted a valós erőviszonyokat tükrözi?

Igen, a valós eredményt tükrözi, ha csak a helyezéseket nézem, de valótlan, ha most arra szeretnél választ kapni, hogy a dl valóban ilyen erős-e. Továbbra is azt látom, hogy az OBi csapata fényévekkel a többiek előtt halad, és mint manager mérges voltam rájuk, hogy ilyen felkészületlen játékot mutattak mill-en. Azt viszont mindeki látja, hogy a második helytől kiadó és folyamatosan változó a végeredmény. Talán zEEbra` te tudod a legjobban, hogy a nice gaminggel illetve RMT-vel is oda lehet érni, de ez sajnos hazánk jelenlegi élmezőnye. Senki sem akar belfektetni kellő időt, csak egyből ott akar lenni a csúcson, de nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy fellépni az itthoni dobogóra nem akkora dicsőség, mint kint is jól szerepelni. Tehát ha mondjuk az OBi leszorulna itthon a 3.-4. helyre, de külföldön hozná folyton az eredményeket, egyáltalán nem lenne problémám. Amíg ezt nem fogják fel a játékosok, amit valljunk meg már régóta nem tesznek, nem csak source-ban, addig nem is lesz változás.

Mit gondolsz, hogyan lehet hogy egy "öregfiúk" mix megint eljutott a második helyre egy ilyen eseményen?

Az "öregfiúk" mix erős azért, de egytől-egyig jó játékosokról beszélünk. Nem csodálkozom rajta egyáltalán, hiszen a többi csapatnál rutinosabb irányítóval és jobb "fegyverzettel" érkeztek viszont a döntő első mapján látszott, hogy a csapatjáték sehol sincs, ahogy azt mixektől megszokhattuk. Jól lövő játékosok bárhol odaérhetnek a dobogó közelébe, esetleg fel is léphetnek rá, erre több külföldi példa van, de nyerni elenyésző estben tudnak, hiszen a rutin nem fogja helyetesíteni a csapatjátékot és összeszokottságot.

Több forrásból és saját fülemmel is hallottam, hogy a döntő második, melegebb felében, közvetítésedben részrehajlás volt megfigyelhető. Mit üzensz ezeknek a kritikusoknak?

Igen, elképzelhető, hogy részrehajló volt a kommentár bár próbáltam rá odafigyelni, hogy ez ne így történjen. Bevallom belefáradtam már a nap végére a sok egyoldalú küzdelembe és azért egyáltalán nem egyszerű úgy végignézni meccseket illetve fenntartani az érdeklődést, hogy magam sem hiszem el, hogy ez bárkit komolyan érdekel. Nem láthattunk parázs csatákat, kiélezett szituációkat és komoly győztes - vesztes arckifejezéseket. Ezt így elég nehéz, hogyha a játékosok maguk nem érzik a súlyát annak, amibe belefogtak. Ugyanakkor a TF2 közvetítés során már rebesgettem, hogy nincs túlzottan utánpótlás a shoutcasterek terén, pedig jót tenne a versenyhelyzet, vagy egy társ, akivel lehet beszélgetni és hasonlóan élénk tud maradni, mint én.

Szeretnél még valamit megosztani az utolsó szó jogán?

Az utolsó szó jogát ha így felhoztad, igen szeretnék élni vele. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eddig végigkövette a közvetítői munkáimat és pozitív, de főleg tanulságos negatív kommenteket fűzött hozzá. Külön szeretném megköszönni Fekete Zsombornak a lehetőséget, hogy kapcsolatba kerülhettem a TV-vel, illetve a Gody Pro Series attyának, Godynak, hogy lehetőséget biztosított több rendezvényen arra, hogy közvetítési technikám fejleszthessem és kiéljem hobbim egyben nagy vágyam is, hogy több száz embernek szerezzek kellemes pillanatot egy közvetítéssel. A verseny során szerettem volna ezt élőben elmondani, de a fáradtság már rámtelepedett és csak adás után, hazafele ugrott elő a kép megint, de most bepótolom eme riport kapcsán. Eljött az idő, hogy félre álljak és lehetőséget biztosítsak az ambíciózus újoncok számára, akik azt hiszik, ezt nem lehet jobban. Tudod, amikor felmerül benned, hogy még csináld csináld, mert kapsz érte valamit és már nem az élvezeti faktor vezérel, akkor ott már gond van és nálam beköszöntött már az előző becup alkalmával is, ahol már éreztem, be fogom fejezni hamarosan. Az Arénapra az OBinet mélyen tisztelt vezére, Dud kedvéért még elmentem, mert tudom, hogy nagyon sokat jelent ez az e-sportnak és szerettem volna hozzátenni ehhez maximálisan, amit tudok, amiből sajnos töredéke sikerült csak. Egyenlőre szeretnék magánemberként, mint az OBi csapat vezetője ellátogatni a következő rendezvényekre, szórakozni és figyelni a fiúk teljesítményét. Nem zárom ki a visszatérést, de egyenlőre nagyon értékessé vált számomra a szabadidő és a pihenés, amit nem lehet összeegyeztetni 12-13 óra minőségi szócsépléssel. Köszönöm mindenkinek és Neked is az interjút.

Köszönöm...

Az interjút zEEbra készítette

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1420
 
1437
 
 
 
kép 4610
 
1406
 
 
kép 4587
 
1351
 
 
 
kép 6166
 
1205
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu