Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. március 26. 0 hozzászólás
 

Mint sokan észrevettétek a haxx esport, egy kis időre a háttérbe vonult, de mondhatnánk azt is, hogy eltűnt. Legfeltűnőbb az volt, hogy megszűnt az oldal. Sokan reménykedtek, hogy csak technikai gondok

haxx-esports

Mint sokan észrevettétek a haxx esport, egy kis időre a háttérbe vonult, de mondhatnánk azt is, hogy eltűnt. Legfeltűnőbb az volt, hogy megszűnt az oldal. Sokan reménykedtek, hogy csak technikai gondok adódtak, de szép lassan körvonalazódott, hogy itt komolyabb problémákról van szó. Épp ezért a haxx esport alapítóját „Reflex" fogjuk ma kihallgatni, hogy mi is történt pontosan. A bővitett részben olvashatjátok az interjút.
interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Rozsomák


Szia Reflex! Kérlek, mutatkozz be az olvasók számára. Bár aki kicsit is járatos az esportban annak a neved elég sokat elárul. De a gyengébbek kedvéért haljuk.

Üdvözöllek, és üdvözlöm a kedves olvasókat. A becses nevem Havellant Tamás, de cyber berkeken belül inkább Reflex néven ismernek többen. 19 éves vagyok, a Tisza-tó mellett egy kis faluban élek Abádszalókon, de hétköznapjaimat Nyíregyházán töltöm, ahol is másodéves főiskolai hallgató vagyok testnevelés-történelem szakon. Remélem, nem mondok senkinek újat azzal, hogy a haxx esports vezetője vagyok már lassan 4 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal, amikor is sajnos az élet egyéb területein kellett bizonyítanom rátermettségemet, de a szívem mindig haza húz.

 

Meséld el röviden, hogy is alakult meg a haxx esport.

A haxx esports 2006 egyik tavaszi napján alakult, mint United Offensive csapat. A már az óta megboldogult (R.I.P.) XterNET lanon kerültem kapcsolatba először szorosan a csapattal, ahol is a második csapatban szerepeltem a LAN-on, és később annyira összebarátkoztunk az akkori tagokkal, hogy úgy gondolták, maradhatok. Az akkori első emberünk kOcka távozása után a csapat félig-meddig feloszlott, de a többiekkel együtt úgy gondoltuk, hogy nem hagyhatjuk veszendőbe az eddig elért eredményeinket. Egyben maradt a csapat és egy új otthon után néztünk, ami a FlashPoint gaming lett. Sajnos itt nem találtuk meg az összhangot a vezetéssel, hiába voltak kiemelkedőek az eredményeink. A közös szakítás után döntöttem el, hogy a haxx mint multigaming fog újra működni, és büszkeséggel tölt el, hogy azóta fent maradtunk, és büszkék lehetünk az elért ONLINE, de még inkább a LAN eredményeinkre.

 

Tekintsünk vissza egy pár hónapot, a haxx gyakorlatilag eltűnt a nép szeme elől. Mivolt ennek az oka?

Egy kisebb szünetre szerettünk volna távozni, mivel decemberben lejárt a tárhely és a domain előfizetésünk, és úgy gondoltuk, hogy ezt majd az ünnepek után meghosszabbítjuk, addig pedig a családunkkal töltjük az ünnepeket. Sajnos az akkori segítőmmel nem tudtunk kellően együtt működni, és az összes adatunk eltűnt a tárhelyről a honlappal együtt. Mint azt valószínűleg sokan tudják, meglehetősen sok munka van egy oldal elkészítésével, és nekem ekkor közbe jött a vizsgaidőszak, így sajnos nem volt elegendő időm arra, hogy egy új honlapot készítsek/készítessek el, és ez elmaradt. Bár sokan jeletkeztek, hogy segítenének feléleszteni a haxx-ot, de nem szerettem volna ezt a munkát másra bízni, mert saját szívügyemnek tekintem, amit eddig felépítettem. Letudva a vizsgáimat és a sulis kötelességeimet nagyon örültem zitymo és shakerz megkeresésének, akinek köszönhetően újra jelen vagyunk a hazai esports vérkeringésében egy teljesen megújult és folyamatosan szépülő, fejlődő oldallal.

 

Hogyan néz ki jelenleg a Haxx esport, kik a vezetők, milyen csapatok vannak, melyek azok a játékok amikkel foglalkoztok?

Jelenleg 3 segitőm van, akinek rengeteget köszönhetek. Név szerint: Tottesz, sween és a legfrissebb segítőnk, shakerz. Ha az oldalra ellátogattok, akkor láthatjátok, hogy jelenleg nincsenek aktív csapataink, mivel a CSS és CoD5 csapatunk távozott, amíg inaktivitás volt a részemről, de ezennel is szeretnék nekik sok sikert kívánni a jövőben, és megköszönni mind azt az eredményt, amit a haxx színeiben elértek.
Minden játék felé nyitottak vagyunk, mivel szeretnénk segíteni a hazai cyber társadalmat azzal, hogy felkarolunk tehetségeket és már kiteljesedett csapatokat, hogy segíteni tudjuk őket abban, hogy minél jobb eredményeket érjenek el. Szeretném közzé tenni, hogy várjuk a csapatok jelentkezését KIZÁRÓLAG mail-ben az info@haxx-esports.hu címre. Mindenképpen válaszolni fogunk minden megkeresésre.

 

A kihagyás sebei mára már begyógyultak, milyen hatással volt ez a csapatra?

Mivel mi vezetők nem voltunk aktívak, a csapatok új otthonra találtak a diG ( CSS ) és a dZ ( CoD5 ) csapatainál, amit nagyon sajnálok, mivel két iszonyatosan tehetséges csapatról van szó. Igazából nem sebekről beszélnék itt, hanem volt egy űr bennem/ünk, amit nem tudtunk betölteni, mivel nem volt haxx esports, szinte csak formálisan, mint CoD4 csapat. De ez már a múlt, hiszen újra itt vagyunk, és nagyobb terveink vannak, mint eddig valaha.

 

Támogatók kitartottak mellettetek a "nehéz időkben"? Hogyan álltok szponzoráció téren? Kik azok akik ma Magyarországon támogatnak egy esport csapatot?

Szeretném leszögezni azt, hogy a haxx esports talán eddig egyszer rendelkezett igazi szponzorral, aki az OHS volt és QPAD-okkal támogatták a csapatot. Rengetegszer fizettük be a saját pénztárcánkból csapatoknak a nevezését, és béreltünk nekik szervert. Hála istennek a támogatók a szünet alatt is kitartottak a csaptunk mellett, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Reméljük, hogy a továbbiakban is sikerül velük együtt működni, de bízunk abban is, hogy új támogatól érdeklődését is felkelti kicsiny csapatunk eredménylistája.

 

Mik a jövőbeli terveitek, mi az, amit mindekképp el szeretnétek érni?

Mindenképpen szeretnénk jelen lenni a nagyobb online és offline rendezvényeken, és újra sikereket, dobogókat elérni. Azt kívánom minden klánvezetőnek, hogy élje át azt az érzést, ami akkor járt át, amikor a CSS csapatunk ( Blade, koby, daeroN, pista, apacs ) megnyerte az ICL 1 versenyét. Egyszerűen felemelő érzés volt látni azt, hogy a munkánk valahol beteljesedett. Hihetetlen pillanatokat éltem át akkor a srácokkal ott a csarnokban, amiért örökre hálás leszek nekik.
Ezt szeretném újra átélni, amit remélem a közeljövőben meg is tehetek. Ezek mellett számos egyéb újítást szeretnénk bevezeti a haxx oldalán, például online közvetítést LAN-okról. De a többi egyenlőre maradjon az én titkom, akik rendszeresen látogatni fogják az oldalt, azok látni fogják. = P

 

Mi az ami legfontosabb 2010-ben a Haxx esport számára?

Azt hiszem az, hogy fenn maradjon a csapat. Aki nem tapasztalja meg, az nem tudhatja, hogy mekkora munka van egy ilyen csapat fenntartásának hátterében. Olykor éjjel is a haxx-al foglalkozunk, hogy a csapatainknak meglegyen a megfelelő alap a jó teljesítményhez, de ezeket a fáradtságos órákat kárpótolják az elért eredmények. Azt hiszem ez a legfontosabb tervünk a 2010-es évre.

 

Ennek az interjúnak is a végére értünk bár úgy gondolom még órákon át tudnánk beszélgetni az esport világról. Köszönöm, hogy elfogadtad az interjú kérelmünket. Sok sikert kívánok magam és a TolalGaming oldalcsoport nevében. Az utolsó szó jogán kérlek, írj egy pár sort.

 

 

Én szeretném megköszönni Neked és az oldalcsoportnak a lehetőséget, hogy a megújúló csapatunkról kapunk egy kisebb cikket. Szeretném megköszönni azoknak az embereknek a támogatását, akik az inaktivitásunk alatt is kitartottak és támogattak minket, és persze a támogatóinknak a bizalmat. És a végére egy pici reklám, ha szabad. www.haxx-esports.hu <--- Megújúlva.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4597
 
1453
 
 
 
kép 3564
 
1512
 
 
kép 4486
 
5354
 
 
 
kép 4880
 
2360
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu