Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. június 03. 0 hozzászólás
 

Mostani interjú sorozatunk többnyire a TGEF LAN  résztvevőiről fog szólni, rögtön meg is tekinthettek egyet, amelynek alanya nem más, mint a KINGMAKERS egyik kiválósága, pozitive. A klánnak voltak

Mostani interjú sorozatunk többnyire a TGEF LAN  résztvevőiről fog szólni, rögtön meg is tekinthettek egyet, amelynek alanya nem más, mint a KINGMAKERS egyik kiválósága, pozitive. A klánnak voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyei, de úgy látszik mostanra már sikerül egyenletes képet mutatniuk. Egy nem túl sikeres VistaLan után, átment egy-két változáson a csapat. Most betekintést nyerhetünk kicsit a háttérbe,és hogyan vélekednek az elkövetkezendő LANokról? Az interjúban erre is választ kaphatunk!
Interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: so!id


Szia kedves pozitive! Kérlek, mutatkozz be néhány szóban!

Szia so!id! Gulyás Péternek hívnak, 17 éves vagyok Kecskeméten élek és lassan 3 éve próbálok a css világában elhelyezkedni

Kérlek, mutasd be a csapatot!

ZoNe: ő egy igazi skillzsák AWP-vel, én őt tartam az egyik legjobbnak jelenleg Magyarországon, bár ezt sokan nem így gondolják de scout-tal sem utolsó, desert-el pedig egy állat. Éles meccsekre durván rápörög.

Jo, de Riddick: ő a mi kis taktik mágusunk ő határozza meg, hogy melyik körben merre lenne érdemes, legyen az akár erős agresszív vagy rátartós visszafogott kör.

gabris: ő az egyik olyan ember, aki ha elkapja a fonalat, akkor senkinek semmi esélye, de olykor-olykor fel kell húzni, hogy pörögjön. Nincs még egy olyan ember, aki vakon annyi fejest lőne, mint ő. A csapatból talán hozzá tudnám hasonlítani a felfogásomat. Ügyesen bánik az ak-val és a colt-tal.

KING: jelenleg ő a legújabb ember a csapatban. ÉN személy szerint rendkívül jó csapatjátékosnak tartom, rajtam kívül ő a másik, aki nem hátrál meg ha awp vagy colt/ak kerül a kezébe.

fagyi: jelenleg ő a 6ik a csapatban átmenetileg mivel nem tud részt venni az ICL2-n de TGEF-re már ő tart velünk. Kiváló játékos, nem a fragre fut és remek vele egy csapatot alkotni.

én : engem leginkább a csapattársaim tudnának jellemezni

Mik a csapat gyengéi, persze ha beszélhetünk ilyen szinten erről?

A csapat gyengéje leginkább az olyan gondolkodás, mint a "lehozom egyedül a wart" és a "nem hallgatok a csapattársaimra" való gondolkodásban rejlik, hiszen ez egy csapatjáték, de ez szerintem nemcsak nálunk van így.

Mai témánk a TGEF  lenne. Egy nem túl sikeres VistaLAN után kétségek érhették a csapatot, de most már úgy látszik minden a régi kerékvágásba megy. Ha jól tudom TGEF előtt részt fogtok venni ICL2-n is, ahol még több tapasztalatot szerezhettek. Mit vársz ICL2-től, illetve TGEF LANtól?

Hát valóban a vistalan 3-on való eredménnyel nem nagyon büszkélkedhet csapatunk, de a régi csapat újra összeállt, és ahogy mondtad minden a régi. ICL2-n és számításaink szerint TGEF-en is részt tudunk venni ahol a csapat a 200%-ot fogja nyújtani és hihetetlen sok fegyelmezett készülés előzi meg ezeket a lanokat. A lanoktól a következő eredményeket várjuk, amiért persze mindent megis fogunk tenni: ICL2 TOP3, TGEF TOP3-4

Hogyan készültök a LAN-ra?

A LAN-ok közeledtével megpróbálunk egyre több időt szentelni a játéknak, ami napi 5-6 war 2 óra dm és bootcampekben merül ki.

Mely csapatotoktól kell tartanotok?

Hát azt hiszem mindenféleképpen a GIGABYTE, dl, INFINITY, és persze TGEF-en a Reason csapatával kell számolnunk.

Már láthattunk titeket a Reason-Gaming ellen játszani, ahol ugyanis alul maradtatok, de egy nagyon szép meccsnek lehettünk szemtanúi. LAN-on szerinted van esélyetek ellenük, vagy más hazai csapatnak?

LAN-on szerintem több esélyünk van ellenük, hiszen az a 16-7-es eredmény úgy Született, hogy ZoNe-nak kb. 15-25 FPS között mozgott a játék, Riddick-nek pedig hibás volt az egere, amit aki jobban figyelt srtv-n láthatott is, hogy 10 másodpercenként meghalt a szerkezet, de ezzel együtt szerintem még így sem szégyenkezhetünk az eredmény miatt. A magyar csapatok közül szerintem a GIGABYTE, dl, INFINITY és még talán a haxx gárdájának van esélye arra, hogy megszorongassa a Reason csapatát.

Létrejött valami radikális változtatás a VistaLan óta, vagy azt elkönyveltétek egy félrecsúszásnak?

A csapatban való néhány játékosnak a lecserélése mellett döntöttünk, és ennek köszönhetően állt össze újra a régi KINGMAKERS és, hogy ezt minek könyvelhetnénk be? Talán a gyengébb nem kellően felkészült akkori felállásunknak

Kik állnak a háttérben, mely cégek segítik a csapatot?

A LAN-ok kiváló események arra, hogy a csapatok megmutassák, hogy mire is képesek amiért jogosan elvárhatják a kisebb-nagyobb támogatást azonban csapatunknak jelenleg sajnos semmilyen téren semmiféle támogatásunk, nincsen ami ellen már sokszor próbáltunk tenni, de bizonyos okok miatt nem sikerült. A bizonyos okokat meg sem említeném, mert nem akarok lejáratni egy "támogatót" sem.

Köszönöm kielégítő válaszaidat. Utolsó szó jogán kívánsz valamit közzétenni?

Köszönöm a lehetőséget so!id hogy kifaggattál és kezeket a paplan fölé éljenek a csajok! :D Sziasztok!

Rendben, annyit hozzátennék, hogy Beethoven a zene Mozartja, Jó éjszakát :D

Ezt én is tudtam :)


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 877
 
1656
 
 
 
kép 2829
 
1551
 
 
kép 2629
 
2466
 
 
 
kép 1272
 
1436
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu