Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. május 20. 0 hozzászólás
 

Kiszemelt alanyunk Nixon, aki bemutatás céljából összehasonlítja a magyar és az amerikai scene helyzetét. Továbbá beszámol tapasztalatairól is. Nem is húznám tovább az időt, lássuk az interjút.

Kiszemelt alanyunk Nixon, aki bemutatás céljából összehasonlítja a magyar és az amerikai scene helyzetét. Továbbá beszámol tapasztalatairól is. Nem is húznám tovább az időt, lássuk az interjút.

Érdekel>>>
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: IcE TeE


Hello Nixon, bemutatkoznál?

Becsületes nevem Pentz Thomas, jelenleg az Egyesült Államokba tanulok, így sajnos nem marad sok idő az egyik hobbimra, mely nem más, mint a Counter-Strike Source amit immár 2004. Augusztus óta űzők. Mióta kinn élek Amerikában, rendkívül sok emberrel megismerkedtem és komolyabb kapcsolatokat is tartok velük. Jelenleg tartós oszlopa vagyok a külföldi csapatomnak mellyel jelenleg a BuiltOnEnergy nevű ligában játszunk.

Milyen információkat tudsz mondani az USA-ban lévő ligákról?

Az általatok legjobban ismert online liga véleményem szerint a CAL, mely ideiglenesen bezárta kapuit, tulajdonos váltás miatt. Azt ígéretek, hogy amint lehetőség nyílik, rá elindul egy újabb CAL szezon. A másik jól ismert liga a CEVO, mely mindig volt és mindig is lesz. Nincsen olyan amerikai csapat, aki nem játszik a CEVO-ban, mivel mindenki bízik a biztos pénznyereménybe. Én személyesen eddig csak egy CEVO bajnokságban tudtam részt venni, mely nem más, mint a CEVO Redemption Tourney. Véleményem szerint az USA-ba sokkal jobban vannak megszervezve a ligák és a bajnokságok, melyre itthon is lenne igény, de sajnos még nem nyúlt lehetőség egy tisztességesen megszervezett ligára. Az ESEA-t nem hagynám ki a listából, de szerintem ezt a szervezetet nem kell bemutatnom mivel Európába is megtalálható. Viszont egy feltörekvő liga a BOE mely nemrég tárta ki kapuit nagy népszerűségnek örvend, mivel ingyenes és pénznyeremény is várhat ránk. Sajnos szinte minden második amerikai csapatba megtalálható egy segédeszközzel játszó player, mivel az amerikai ligák nem rendelkeznek elegendő védelemmel az európai ligákhoz képest.

A magyar színvonal összehasonlítható az amerikaival szemben?

Összehasonlítani össze lehet... de nem fogunk sok közös tulajdonságokat találni. Mint tudjuk a magyar elégedetlen ország, mely javuló tendenciában van. Kicsi scene-ünk egyik gyémántja a totalcs.hu (ex. cs2hu) melyet más országba hasonló kaliberű community oldallal nem találkozunk. Viszont a játékosaink sok mindent hagynak maguk után. Sajnos napi szinttel találkozunk a káromkodással és mások szidásával. Amerikába viszont ez pont az ellenkezője. Ha valaki kezdő, akkor nem oltják, hanem segítenek neki, melyre itthon is lenne igény.

Ha megtehetnéd, mivel tennéd jobbá a magyar screant?

Először is létrehoznék egy stabil korrekt ligát egy ingyen nevelő tanfolyammal mely jó modorra tanítaná hazai játékostársaimat. A másik dolog, amin változtatnék, az lenne, hogy készítenék egy csak counter-strike source-ra való mirc csatornát, melyet mindenki ismerne, így megkönnyítenénk a war-ozásra vágyó emberek igényeit. Végül, de nem utolsó sorba kedvre deríteném a szponzorokat hazai csapataink támogatására.

Kérdés-válasz. Ami először az eszedbe jut!

* Legjobb Magyar / Külföldi játékos? - Kuli / nicKn0it
* Legjobb Magyar / Külföldi csapat? - Gigabyte / Cyber Revolution
* Legjobb Külföldi Liga? - ESL, CEVO
* Legjobb játék? - Counter-Strike source
* Legjobb étel? - Macaroni and Cheese
* Legjobb ital? - Dr. Pepper
* Legjobb egér? - Razer Lachesis
* Mire vagy a legbüszkébb? - Az amikor megnyertük az 1. BOE matchünket, meg mikor devoural mixeltem és 27-6ba sikerült lőni magam nuke-on.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Totalgaming oldalcsoport kapcsán, véleményed szerint mennyiben befolyásolja a Magyar játékosokat a közösségi oldal?

Szerintem rendkívüli mértékben befolyásolja a magyar játékosokat a totalgaming, mivel hírközlésből 10/10 mely sok más oldalról nem mondható el.

Feltevődik az a kérdés, hogy Amerikában nagyobb számban van jelen a szponzoráció. Befolyásolja-e ez a csapat eredményét, vagy elenyészőnek tartod?

Sajnos ez a játék nagyon függ a támogatók bőkezűségüktől, mivel Amerikába minden LAN nagyobb városokba található meg melyekbe drága a szállás és a repülőjegy. Szerencsére a hazai lanokhoz nem kell megtenni nagy távokat, mely megkönnyíti helyzetünket. Viszont amit érdekesnek találtam, hogy szinte minden kisebb csapat is rendelkezik szponzorral, aki nem eredményre adja a szervert, hanem reklámozásra.

Valamit az utolsó szó jogán?

Köszönöm szépen érdeklődést, és sok sikert kívánok a totalcs-nek a továbbiakban.
Be szeretném bizonyítani, hogy nem szidtam jogtalanul a magyar játékosokat ezét nézzétek meg a commentekbe lévő trágár dolgokat. ( I <3 poison)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4472
 
4312
 
 
 
kép 3494
 
1564
 
 
kép 3794
 
1274
 
 
 
kép 3054
 
1491
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu