Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. április 08. 0 hozzászólás
 

Pár nappal ezelőtt úgy gondoltam, hogy a css közösség talán nem elég tájékozott nemzeti válogatottunkkal kapcsolatban, talán nem világos egyesek számára ki miért szerepel a válogatottban és ki miért

Pár nappal ezelőtt úgy gondoltam, hogy a css közösség talán nem elég tájékozott nemzeti válogatottunkkal kapcsolatban, talán nem világos egyesek számára ki miért szerepel a válogatottban és ki miért nem. Ennek az "űrnek" a kitöltése érdekében feltettem pár kérdést közösségünk egyik meghatározó játékosának, Nyak-nak. Idejét nem kímélve minden kérdésemre válaszolt, így egy mai divatos szóval élve a végére egy interjú kerekedett. A végeredményt a kibővített részben olvashatjátok.

Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: saxxo


Szervusz kedves Nyak. Csupán a formalitás miatt mutatkozz be kérlek.


Üdv, becses nevem Nyuli Krisztián és tegnap töltöttem be a 18. életévemet. Dunaújvárosban élem a mindennapjaim és idén fogok érettségizni egy közgazdasági szakközép iskolában. Versenyszerűen kézilabdáztam közel 10 évig, amit nem rég hagytam abba. A játékkal 2005 nyarán ismerkedtem meg egy akkori osztálytársam révén, aki megmutatta nekem a „KODIAK vol. 1"-et, de magával a játékkal csak az év végén kezdtem el játszani.


Milyen csapatokban játszottál eddig, milyen eredménnyel?


Az eddigi pályafutásom során kiemelkedő szerepe volt „Vajaskyfli" nevű klánnak, akikkel közel 1.5 évig játszogattunk, nyaraltunk, szórakoztunk együtt, ezalatt megjártunk 2 D-lan-t igaz nem sok sikerrel, de nagyon sok mókával (és mókussal:)).

VK-s korszak után (2007 közepe) párhónapot kihagytam az akkori sporttevékenységeim miatt, így csak néhány PGCC-s versenyre néztem le különböző mixekkel. Akkoriban a korai Red-Stars csapatában játszogattam 1-2 netes diadallal, valamint Vista Lanos szerepléssekkel.

Jelenleg 2008 nyaránál járunk mikor megkeresett Rockstar/Rocky/Bandi, az akkori Kingmakers-es Légiós tanácsára, hogy rakjunk össze egy csapatot Becup-ra, ez lett a NAMELESS. Elkezdtünk dobálózni a nevekkel és a lan elött párhéttel kialakult egy Azur, FuLeS, Légiós, Rocky, Nyak alkotta 5-ös, ami hatalmas lendülettel vágott neki a lannak. Elsődleges célunk a csoportból való kijutás volt, de ezt végül egy 7-8. hellyel múltuk felül, mint a lan egyik meglepetés csapata. Becup után meghívást kaptunk a TGED-re ahol egy FuLeS - Ata cserével vettünk részt és behúztuk a 3. helyet. Ekkor kapcsolatba kerültünk Res1st-el, aki rengeteg dologban segített nekünk, mint játékon belül és kívül egyaránt. Ekkor rengeteget gyakoroltunk és vele együtt fejlődtünk. Ez meg is látszott a Nascar által szervezett kupán, csak az OBi volt elöttünk. Ezután viszont Azur munkája miatt abba maradt a gyakorlás és bár lementünk az ICL első állomására, nem sok babér termett nekünk maradt az 5-8. Ezután voltak még újraélesztési kisérletek, de nem sok sikerrel. Összegezve a nameless-es korszakhoz örömteli emlékek fűznek, talán a legjobb társaság amiben játszottam eddig, mégha rengeteget martuk is egymást, de közös célért!

Teltek múltak a hetek, elkezdődtek a tervezgetések, próbálgatások a nyári lanokra mikor jött egy üzenet miszerint menjek msn-re. Egy közös beszélgetésbe lettem meginvitálva ahol az OBi-sok fogadtak. Természetesen igent mondtam és hatalmas megtiszteltetésnek éreztem, hogy velük játszhatok. 2 hétig tartott mire feltudtam oldódni és mellettük is megtudtam mutatni mit tudok. Gőzerővel gyakoroltunk az Npp, Beny, Hardstyle, Res1st, Nyak felállással, a lan elötti pár napban pedig beköltöztünk Npp-hez bootcampelni. A lanon a célunk az 1. hely megszerzése volt a Reason elött, ami sajnos nem jött össze, maradt a realitás: 2. helyen végeztünk. Életem legjobb lanja volt, nagyon jó formában játszottam az egész csapattal együtt, az eddigi legemlékezetesebb játékos élményem. A lan után pihi volt, kicsit talán összeesett a csapat, Npp idejének egyik részét a tanulás töltötte ki, a másikat pedig elvette a a barátnője. Ekkor visszatért Raul és újra játszogattunk, de már nem olyan tűzzel, mint Becup elött és ez meg is látszott. D-lan elött 2 nappal kikaptunk az n6-tól a HIL első szériájának vége fele és az utána következő beszélgetésben eldöntöttük, hogy pihentetjük a játékot.

Ezután nem sokkal keresett meg dN, hogy mi lenne ha..., belementem. Többiek lelkesedése engem is húzott magával, én meg nem akartam kilógni a sorból így ismét elkezdtünk csapatot építeni...


Köztudomásul te vagy a Magyar css válogatott kapitánya. Miért jelentkeztél kapitánynak?


Igen, így van. Hogy miért jelentkeztem? Mert nem tudtam volna végignézni, hogy olyanok játszanak a válogatottban, akik nem érdemlik meg. A helyzet akkori alakulása szerint pedig ez lett volna.


A játékosok kiválasztásánál mik voltak az elsődleges szempontok?


Elsődleges szempontként a személyes tapasztalatom alapján írtam a neveket, hogy mit, miként, hogyan csinált mellettem/ellenem. Másodlagosként pedig kikértem olyanok véleményét akikben megbízok és tudom, hogy nem véletlenül mondja azt, amit mond


Van olyan tagja a válogatottnak, akit bármilyen okból kiemelnél a többi közül? Ha igen, akkor ki lenne az és miért?


Nincs. A csapatban van aki ebben, van aki abban emelkedik a másik fölé, de egyik a másik nélkül nem működik jól. Nyilván megvannak azok az emberek akikben jobban megbízok, illetve tudom, hogy meccset tudnak eldönteni a játékukkal, de ők is ugyanúgy levannak tolva ha elrontanak valamit, vagy nem megfelelő a hozzáállásuk.

Így utólag, lejátszva pár mérkőzést van olyan játékos, akit esetleg már nem választanál be, illetve van olyan, akit sajnálsz, hogy kihagytál?


Miko és Chris inaktivitása leszűkítette a választási lehetőségeket rendesen, valamint ugye Tommonak is problémái vannak a koleszos nettel, így keveset tud lenni. Akit sajnálok, hogy nem raktam be már először a csapatba az drew. Sokszor segítette már ki a válogatottat remek játékával, valamint ha Res1stnek is elöbb jut eszébe újrajátszani akkor ő neki is helye lenne a csapatban. Mögöttük természetesn ott van a 2 RS-es is: Diki és West, akikben kellemesen csalódtam az utóbbi idöben.


Elegendő időt tudtok gyakorlásra fordítani? Hogy zajlik egy ilyen gyakorlás?


Az idő az sosem elég, nehéz összeegyeztetni a gyakorlásokat. Meccsek elött mindig játszunk 1-2 bemelegítőt, ahol tisztázzuk a dolgokat, néha pedig belefér egyéb napokon is. Ilyenkor átnézzük a mapot, ha valahol kérdés merül fel átbeszéljük, zárásokat letisztázzuk és hasonlók.


Elégedett vagy az eddigi eredményekkel? Mi a célkitűzése az új válogatottnak, és mik a reális esélyek?


A CB-s csoport beosztás után a csoportból való kijutást tűztem ki elsődleges célnak, amit teljesítettünk. Tovabb menve már természetesen megszeretném nyerni a kupát, de a realitás talaján maradva egy Top4-nek nagyon örülnék. ESL-en az utolsó kvalifikációs körben megkaptuk Belgiumot, mint tavaly. Itt beszeretném juttatni a csapatot a csoportkörbe, amihez 2 pályán meg kell verni a belga csapatot. Az eddigi eredmények hagynak kívánni valót maguk után, itt inkább csak kozmetikázásra gondolok. A lengyeleket meg kellett volna verni egyértelműen, sokkal jobbak voltunk náluk, de leengedtünk. Belgium nem jobb ennyivel nálunk, főleg az a felállásuk amivel játszottak ellenünk CB-n. De összeségében megvagyok elégedve a csapattal, alap elvárásaimat teljesítettük, innentől felfelé vezet az út!


Jövőre is elvállalnád a kapitányi posztot? Miért?


Ha még játék közelben leszek, igen!


Szeretném megköszönni, hogy rendelkezésemre álltál eme interjú elkészítéséhez. Sok sikert kívánok a továbbiakban! Utolsó szó jogán mondanál valamit?


Köszönöm a csapat nevében az eddigi szurkolást és pozitív gondolatokat amiket a meccsekhez, cikkekhez fűztetek. Mi megteszünk minden tőlünk telhetőt az elkövetkezőkben, tessék majd nézni! Köszönöm a lehetőséget és remélem eljutnak idáig az olvasók.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5132
 
2292
 
 
 
kép 4089
 
1452
 
 
kép 3922
 
1545
 
 
 
kép 764
 
1554
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu