Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. szeptember 15. 0 hozzászólás
 

A SourceTV.org-on látott napvilágot egy interjú, amelyben a Reason Gaming fenegyereke .PhP mesél az egykori Defeaters-es időkről, arról hogy miként lett egyszerű public játékosból az ország majd Európa

A SourceTV.org-on látott napvilágot egy interjú, amelyben a Reason Gaming fenegyereke .PhP mesél az egykori Defeaters-es időkről, arról hogy miként lett egyszerű public játékosból az ország majd Európa egyik legjobb és méltán elismert Counter-Strike: Source játékosa. Mindezek mellett azt is megtudjátok, hogy meddig szándékozik játszani a játékkal és, ha mennie kell akkor vajon ki is lesz az aki a helyére állhat. Túl hosszú olvasmányre ne számítsatok ízelítőnek pedig talán ennyi elég is lesz:

"The man, the myth, the legend - We sit down with .PhP and get his thoughts on a few things"

Reason Gaming PhP interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Z-Style


Szia Kadek, köszönöm, hogy időt szánsz erre a rövid interjúra a SourceTV.org számára. Nem zavarlak azzal, hogy mutasd be magad, vagy, hogy melyik csapatban játszol, biztos vagyok benne, hogy mindenki ismer téged és a csapatodat.

Szóval kezdjük érdekesebb kérdésekkel!

Hogy kerültél bele a Counter Strike -ba, játszottál először az 1.x verziókkal vagy egyből Counter Strike Source-szal kedtél?

Egyből source-szal kezdtem. Igazából sose akartam bekerülni a versenyző szcenebe, időpocsékolásnak tartottam. Boldog voltam, hogy publikon játszottam hébe-hóba, később valahogy csatlakoztam egy public klánba barátokkal és kezdtem élvezni a klánwarokat.

Nos elég messze kerültél a public játéktól! Mikor vált egyértelmüvé, hogy tulajdonképpen tartasz valahova a játékban, mikor derült ki, hogy te vagy az egyik legjobb játékos Európában és hogy az egyik legjobb csapat tagja vagy?

Nehéz kérdés. Régebben sose gondoltam jó játékosként magamra. Még akkor sem, mikor többet frageltem néha, mint a társaim együttvéve :D. Mindig úgy néztem fel országom top játékosaira, mintha istenek lennének. És egy nap egyikünk, akit elismertem, megkért, hogy csatlakozzak a csapatához. A semmiből.Természetesen igent mondtam és csatlakoztam. Aztán elkezdtünk lanokat nyerni, és észrevettem, talán jó lehetek. De még mindig nem tartottam magam olyan jónak mint a cseh scene akkori sztárjai. Ekkor voltunk a Defeatersben pR-rel és UN-nel és matez-zal. Aztán másodikkén végeztünk az Insigne Cadre kupán, legyőzve a Volt Gaming-et néhány nagyobb lanon kezdődtek a csalással gyanusítgatások. Nem untatlak titeket több részlettel, azóta két tagot cseréltünk, pR-rel és UN-nel időtlen idők óta együtt vagyunk. Nem értékelném magam Európa egyik legjobb játékosának, azt hiszem nem helyes a játékosokat értékelni, a csapat a fontos. Ez volt a hosszú történet röviden. :)

Milyen sokáig látod magad a játékban? Van terved "nyugdíjba menni" a játékból és fókuszálni más dolgokra? Vagy hosszú pályafutásod lesz?

Sajnos úgy tűnik, ez az utolsó szezonom. Jövőre egyetemre megyek, és teljesen koncentrálni szeretnék a tanulmányaimra. Más játékra váltás nem fog megtörténni.

Az elmúlt hónapokban elég sok becsmérlést és kétséget láttunk a csapattársadat Adam "bazy" Káplár-t illetően. Mit mondhatsz erről és még mindig úgy gondolod, hogy ő a megfelelő ember a posztra a Reason-ben?

Nincs kétség bazy bizonyított, hogy jól tud játszani. Másfelől sokat hibázik, de senki sem tökéletes. Remélem tudjuk csiszolni idővel a tehetségét és teljesen el fogja ismerni a közösség. Hogy ő-e a megfelelő ember a posztra, ez a kérdés neki szól. Csak ő fogja eldönteni mi történik. Úgy értem, ha az emberek megpróbálják a legjobbjukatat hozni, biztosak lehetnek benne, hogy nem fogom őket hátbaszúrni/kirúgni a csapatból, de ha valaki elhatározza, hogy már nem próbálkozik tovább, akkor a jövője a csapatomban bizonytalan.

Köszönöm az idődet Marek, a legjobbakat a jövőben!

Forrás: http://www.sourcetv.org/news.php?readmore=11

Szerző: Brett

Fordította: Barto

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
CSO2 Train Art 3
 
1688
 
 
 
kép 1478
 
1522
 
 
kép 595
 
1428
 
 
 
kép 1281
 
1496
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu