Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. március 27. 0 hozzászólás
 

Egy kedves olvasónk hívta fel figyelmünk erre az interjúra, amely a SuicidE klán egyik oszlopos tagjával, Sednollal készült.Az utóbbi időben kevesebbet hallunk a csapatról, az eredmények sem úgy jönnek,

Egy kedves olvasónk hívta fel figyelmünk erre az interjúra, amely a SuicidE klán egyik oszlopos tagjával, Sednollal készült.
Az utóbbi időben kevesebbet hallunk a csapatról, az eredmények sem úgy jönnek, mint régebben, de attól még élnek és virulnak, köszönik szépen, jól vannak. Az interjúban nem meglepő módon szó lesz múltról, jelenről, és a jövőbeli tervekről. Aki el szeretné olvasni az irományt, az a kibővített részben megteheti.
Itt az interjú, hol az interjú...
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


Szia Sednol,
A source-os scene-ben elég sokan ismernek Titeket,mégis arra kérlek írj egy rövid bemutatót,kikből és hogyan alakult meg a SuicidE.

Szia Sequence,
Reggelt emberek. Sednol vagyok polgári nevemen Schlekmann János. Kezdetben vala a sokak által jól ismert SuicidE, de az sajnos oszlásnak indult. Nem tudtunk már együtt jókat gamelni mindenkinek volt valami nyűgje. Az oszlás után eltelt vagy 2-3 hónap. Végre nem kellett warozni nem hajtott senki amüsiert. Aztán jöttek a mixek és a vívódás hogyan tovább. Elkezdett hiányozni a csapat játék és elkezdtem nézelődni. Egészen véletlenül ráakadtam az eQ csapatára akik 5.et kerestek és feltettem nekik a nagy kérdést, csatlakoznának-e szerény személyemhez az sE zászlója alatt, és így megszületett az új sE. Rainbow, ollo, cubepipe, neshn1 és szerény személyemmel. Ez a jelen és remélem az is marad.


- Ne rohanjunk ennyire előrelächeln Mesélj egy kicsit a régi sE-ről. BECUP-on ha jól tudom még a régi csapattal jelentetek meg. Hogy éreztétek magatokat, milyen eredménnyel és emlékekkel zártátok a LAN-t?

- Hát az elején jól érzetük magunkat, aztán kicsit elfogytunk elkezdtünk szétesni, ami az utóbbi időkben mindig megjelent a játékunkba és veszítettünk amüsiert Az utolsó BECUP-on többet vártunk magunktól, de az eredmény nem jött így elkenődve mindenki hazament, hogy majd egy hét múlva megbeszéljük a dolgokat. Egy hét múlva meg már nem volt mit megbeszélni, mert már LAN előtt tudta egyikünk másikunk, hogy nem megy ezzel a felállással tovább a szekér. Így mindenki ment ki merre látott. Ad! és szerény személyem megmaradt sE-s amolyan fun szinten csak hogy a név megmaradjon hátha valamelyikünk folytatná.


- Ezután ahogy írtad jött az eQ csapata. Egyből őket választottad vagy hosszas keresés után döntöttél mellettük? Illetve kipróbáltál-e több csapatot,mielőtt ők jöttek volna az sE-be?

- Beszélgettem ismerősökkel elkezdtem összeszedni olyanokat embereket akiket ismerek, de aztán találkoztam velük játszottunk párat és végül mellettük döntöttem, mert nem teljesen épeszűek, ahogyan a régi sE tagok sem voltak azok amüsiert Velük nem unalmas játszani és 4 viszonylag összeszokott embert találtam, akiknek konkrét céljaik vannak. Kerestek meg játékosok, hogy csatlakozzak, vagy adjam oda az sE nevet, de mindegyiknek nemet mondtam.


- Pár szóval mutasd be a jelenlegi csapattagokat!

- Hát inkább egy jellemzést írnék amüsiert ollo szereti a wp-t és ha nem pofozod játék közben vagy kiabálsz képes elaludni. Rain szeret akciózni szaladgálni sose tudhatod hol van amüsiert és ő az aki ügyel arra, hogy ollo ne aludjon el néha beleüvölt a mikibe. Nesh és cube ők amolyan itt vagyok erre ne gyertek, de ha erre jöttök meghaltok srácok. Szeretik az 1vx szitukat. Én meg megmaradtam a jó öreg kis csapat ellen bambulok nagy csapat ellen pörgök, ha meg felidegesítenek akkor jobb, nem jönni felém. Bár mostanság a munka több már, mint a game,de igyekszünk gyakorolni.


- Mennyire vagy megelégedve a jelenlegi csapattal? Eredményesebb az új csapat mint a régi volt?

- Ezt nehéz lenne megmondani. Teljesen más mentalitások és jelenleg még nem vagyunk összeszokva. Folyton koordinálni kell egymást, mert még nem tudjuk a mozdulatokból kitalálni mit is csinál a társ. Most azt mondanám, hogy gyengébbek vagyunk mint az előző sE, de ez csak azért van mert nem vagyunk összeszokva. Napról napra látni a javulást de még hosszú az út és nem reménytelen. amüsiert


- Hamarosan itt az ICL. Ezek szerint Ti egy kis hátránnyal indultok a LAN-on,mint a többi csapat akik jobban össze vannak szokva. Hogy álltok a felkészülésben? Hogy érzed, mennyire tudtok majd a LAN-on bizonyítani?

- Amennyiben az összeszokottság hiánya hátrány, nos akkor hátrányban leszünk amüsiert. Céljaink közt szerepel hogy benne legyünk az első 8-ban még ha csak a 8 csapatként érünk is oda. Valamint egy jót játszani és megismerkedni, hiszen én még csak ollo-t láttam élőben. Egyet biztosan ígérhetek nem fogjuk könnyen adni magunkat és küzdünk utolsó körig.


- Hamarosan lejár a nevezés, és körvonalazódik,hogy kik is lesznek lent. Úgy hallottam,hogy a source-os scene legjobbjai lent lesznek, ebből adódóan izgalmas mérkőzések tömkelegét fogjuk látni. Kiket tartasz nagy esélyeseknek? Illetve melyek azok a csapatok akik meglepetést okozhatnak?

- Most hogy így megemlítetted a dolgot megnéztem kik neveztek és arra jutottam, hogy nem lehet megmondani mi lesz a vége. Azt hiszem talán minden idők egyik legjobb és legkiegyensúlyozottabb lanja lesz, mivel a csapatok mostanra eléggé felfejlődtek. akik biztos elől lesznek n6 anci dl haxx a többiekre meg jó lesz odafigyelni főleg a lamasra, mert ott van Ad! amüsiert Kemény lan lesz. Ezért is írtam, hogy már megelégszünk a 8. hellyel is. Jó lenne győzni, de az még nem most lesz .


- Idei évben elég sok "komoly" LAN lesz. Tervezgettétek-e a 2009-es évet, hogy melyik LAN-okra kéne lemenni az ICL-en kívűl - itt értem a D-LAN,BECUP 2009 -?

- Jó lenne mindre menni, de ki tudja mit hoz a jövő. Reméljük a legjobbakat, és játszunk sokat. amüsiert


- Nagyon köszönöm az interjút és további sok sikert kívánok Nektek! Mit üzensz az olvasónak?

- Én is köszönöm a lehetőséget. Legyen életük is ne csak játszanak


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5592
 
2531
 
 
 
kép 161
 
1574
 
 
kép 1260
 
1480
 
 
 
kép 3415
 
1592
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu