Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. szeptember 20. 0 hozzászólás
 

Bizony, egy újabb szervezet vette fel támogatott játékai közé a Counter-Strike: Global Offensive-t. Az Absolute Legends CSGO formációjában egy magyar felmenőkkel rendelkező játékost is találhatunk.

Nem is oly’ rég számolt be nektek HeNtEs-kolléga a Svédország Prospects újdonsült ötöséről, akik a tegnapi napig szaladgáltak illetve osztották a fejeseket szervezet nélkül. A fejük fölé egy olyan tetőt sikerült húzniuk, amivel együtt érkezett a Razer, a SpecialTech illetve a twitch.tv támogatása is. League of Legends-ben aratta a legnagyobb sikereit az elmúlt években az Európa Absolute Legends, ám mostantól globális támadást indítanak a versenyeken aktuális ellenfeleikkel szemben.

Ha már említés szintjén felmerült a magyar játékos… Börzsönyi „rape” Dániel Svédországban látta meg a napvilágot illetve ott is nőtt fel, a magyar színtéren csak elvétve bukkant fel, legutóbb talán a 2 évvel ezelőtti Counter-Strike 1.6 ClanBase NationsCup magyar nemzeti válogatott csapatkapitányának választásakor, így bizony a CSGO közösség „Source-os” részlege nem sokat tudhat róla – reméljük nem sokáig lesz ez így.

Visszatérve a Prospects-re, a legnagyobb név az Absolute Legends újdonsült felállásában egyérttelműen az az André „BARBARR” Möller, aki pályafutása során a Svédország MeetYourMakers, a Svédország Begrip Gaming, a Svédország H2k-Gaming és többek között az Svédország ESC Gaming aktuális felállásainak is a tagja volt (nem szabad őt összekeverni a ’90-es évek német válogatott középpályásával, Andreas Möllerrel – vélhetően nincs rokoni kapcsolat közöttük), de szerepelt még a Svédország RG-Esports színeiben is (hogy még egy kis magyar vonatkozású infót említsek meg).

A csapat ötösét illetően történt egy változás, hiszen John „hyvlarn” Edelsvärd mégsem csatlakozott hozzájuk, helyette inkább Dennis „dennis” Edmant iktatták be a formációjukba az aL-hez való csatlakozásuk előtt (vagy közben). Ezzel együtt persze az is járt, hogy az aL eltávolítsa jelenlegi Counter-Strike 1.6 divízióját, a menedzsment indoklása szerint a csapat nem érzett már túl nagy motivációt a folytatásra, így közös megegyezéssel szerződést bontottak velük.

A szervezet vezetőségéből Martin „KrausBaws” nyilatkozott a hivatalos oldalon:

Nagyon izgatott vagyok, hiszen az Absolute Legends egyelőre ismeretlen földre tette be a lábát. Mindenképpen szerettünk volna becsatlakozni a Counter-Strike: Global Offensive szcénába, ám sajnos az előző csapatunk nem érzett túl nagy motivációt ahhoz, hogy új vizekre evezzen. Szeretnék a korábbi felállásunknak sok sikert kívánni a jövőre nézve. Ami az új csapatunkat illeti, a lehetőség adott volt, hogy felvegyük őket, egyértelmű volt számunkra, hogy nem hagyhatunk egy ilyen lehetőséget elúszni. Minden lehetséges módon szeretnénk a támogatásunkról biztosítani az együttest, hogy el tudják érni a kitűzött céljaikat. A jövőben folyamatosan nyomon követhetitek őket stream adásaiknak köszönhetően, így nem fogtok lemaradni egyetlen egy ászról sem!

BARBARR sem rejtette véka alá elégedettségét:

Egy ideje már szervezet után kajtattunk, míg végül rátaláltunk az Absolute Legends-re. Néhány komolyabb megbeszélés után úgy látszott, hogy minden a legtökéletesebben fog alakulni, így úgy döntöttünk, hogy megtesszük a következő lépést is. Az aL szinte minden játékban a legnevesebbek közé tartozik, és végül csatlakoztak a Counter-Strike scene-hez is. Ezzel a támogatással a hátunk mögött már csak rajtunk múlik, hogy sikeresek leszünk avagy sem. Végül szeretném megköszönni a Razernek, a SpecialTech-nek illetve a twitch-nek, hogy támogatnak minket illetve az Absolute Legends-et is.

Az aL CSGO felállása tehát:

Svédország André „BARBARR” Möller
Svédország Danniél „dalito” Morales
Svédország Dennis „dennis” Edman
Svédország Joel „emilio” Mako
HungarySvédország Börzsönyi „rape” Dániel

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1042
 
1535
 
 
 
kép 5426
 
2457
 
 
kép 1847
 
2190
 
 
 
kép 1033
 
1547
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu