Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. május 17. 3 hozzászólás
 

Nem mondható éppen új keletű névnek a Lemondogs a Counter-Strike térképén, hiszen 1.6-ban már több nagy nevekből álló felállás is megfordult a szervezet zászlaja alatt. Counter-Strike: Global Offensive-ben is letettek már ezt-azt az asztalra, és még nagyobb sikerekre hivatottak új felállásuknak köszönhetően.

Nem mindennapi nevet talált magának a Svédország Lemondogs szervezete a megalapítás során, ezzel pedig talán még szimpatikusabbá, még kedveltebbé téve aktuális csapatukat. Már így is szerepel néhány kimagasló eredmény a svéd szervezet történelmében és ezt szeretnék megfejelni Counter-Strike: Global Offensive-ben is dobogós helyezésekkel.

A Lemondogs Counter-Strike 1.6-os múltjának olyan játékosok voltak a főszereplői, mint Tommy „Potti” Ingemansson, Björn „THREAT” Pers, Emil „FYRR73” Karlsson vagy éppen Jim „zneel” Andersson, akik mind-mind nagyon jól csengő nevek 1.6-os berkekben. CSGO-ban először a DreamHack Winteren tűnt fel a Lemondogs csapata nemzetközi versenyen, ahol is egyből a dobogó közvetlen közelében tudtak végezni: a 3-4. helyen osztoztak az eredményhirdetésnél a Anglia mousesports csapatával, miután előbb sikerült két vállra fektetniük az esélyesebbnek tűnő Svédország Absolute Legends felállását, majd az elődöntőben vereséget szenvedtek a Franciaország Team VeryGames ellenében.

Az akkori ötös, melyet André „beRg” Kjellberg, Isak „cype” Rydman, Christian „Spitfire” Schiölde, Simon „twist” Eliasson és Patrik „zajp” Knutsen alkottak, tehát jól szerepelt a DreamHack Winteren, és ezt a THOR Openen sikerült is lemásolniuk, ahol szintén az elődöntőben állították meg őket, akkor a Svédország Ninjas in Pyjamas bizonyult túl nagy falatnak. Természetszerűleg őket sem kerülhette el a balszerencse és a cserék sora – előbb beRg távozott a csapatból, akinek a helyét Anton „waver” Wiberg vette át (ezzel a felállással a Copenhagen Games-en a top12-ben zárt a Lemondogs), majd pedig az NLAN-on twist helyén már Faruk „pita” Pita tűnt fel, mint beugró.

Az elmúlt néhány hétben nem hallattak magukról a citromkutyák, viszont azt sejteni lehetett, hogy Spitfire és waver távozása után a három tagra fogyatkozó csapat nem fog eltűnni a föld színéről. A tegnapi nap folyamán egy elég ígéretes felállással tértek vissza a tettek mezejére, melyben felbukkant a volt Svédország SK Gaming és Svédország fnatic ász is, Marcus „Delpan” Larsson, aki CSGO-ban egyelőre csak mix felállásokban csillogtathatta AWP tudását. Közben zajp is szedte a sátorfáját, így még két játékossal kellett feltölteni a megüresedett helyeket, a két szerencsés pedig a Svédország hatersg0nnahate ötöséből Jerry „xelos” Råberg és Andreas „maxAki” Andersson lettek. Viszont ez a csatlakozás egyelőre csak próba jellegű, akkor fog csak véglegessé válni ez a formáció, ha Delpan és a csapat is úgy látja, hogy gyümölcsöző lehet a közös munka.

Delpan az alábbiakat nyilatkozta a HLTV.org oldalán:

Néhány napja a Lemondogs azzal keresett fel engem, hogy csatlakozzak hozzájuk a közelgő versenyekre, így a SVECUP-ra, az SM kvalifikációra és a DreamHackre, én pedig igent mondtam a felkérésre.

Mint azt bizonyára többen is tudjátok, nagyjából 6 héttel ezelőtt eltörtem a lábamat, szóval elég aktívan játszottam az elmúlt időben, és most úgy érzem, hogy eljött az idő arra, hogy versenyen is bizonyítsam a csapatomnak és a szimpatizánsaimnak, hogy még mindig jól áll a kezemben az AWP. :)

Köszönöm mindazoknak, akik bíznak bennem, LAN-on találkozunk!

A Lemondogs újdonsült felállása tehát:

Svédország Isak „cype” Rydman
Svédország Marcus „Delpan” Larsson
Svédország Andreas „maxAki” Andersson
Svédország Simon „twist” Eliasson
Svédország Jerry „xelos” Råberg

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

kilinho

máj. 17., 17:09
xelos...
 
 
 
 

P4TR1K

máj. 17., 15:55
azért itt már lehet rettegni valakitől a NiP-es csávóknak is!:D. Delpan kezében az az AWP eléggé hogyis mondjam.. gyilkos! 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3255
 
1741
 
 
 
kép 5574
 
5657
 
 
kép 3947
 
1241
 
 
 
kép 5629
 
1640
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu