Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. október 05. 0 hozzászólás
 

Mostanság leginkább újabb és újabb Counter-Strike: Global Offensive csapatok feltűnéséről számolhattunk be Nektek, ám most ez jelen cikkünkkel változik: A Juha „aNGeldusT” Kurppa fémjelezte Team ROCCAT eltűnik a föld színéről.

Március közepe óta erősítette az addig Finnország Finnish Royalty néven futó alakulat a Germany Team ROCCAT szervezetét, mely akkoriban az előzetes tervek szerint csak a Copenhagen Games idejére szerződtette volna a finn alakulatot. Ám annak ellenére is meghosszabbították a csapat szerződését, hogy azon a bizonyos dániai kiruccanáson már a legjobb 12 között kiestek – köszönhetően a náluk 1 fordulóval tovább jutó Franciaország Tt.Dragons-nak. Nagyon előreszaladtunk a történetben, nézzünk egy kicsit a hátunk mögé.

Az első ROCCAT prefixet viselő csapatot Tomi „lurppis” Kovanen szolgáltatta a szervezetnek, a korábbi Finnország 69°N-28°E névre hallgató szintén finn alakulatot sikerült magához édesgetnie a játékos perifériákat gyártó német központtal rendelkező cégnek. Természetesen ez még egy Counter-Strike 1.6 csapat volt, ám nem kellett sokat várni az első Source-os együttesre sem, a Martin „orga” Hansen, Danni „rytme” Hansen, Jim „jIMMy” Thorsen, Henrik „FeTiSh” Christensen, Troels „eXce” Kierulff ötös szép eredményeket ért el a ROCCAT zászlaja alatt, hogy aztán a következő CSS-felállást már ne is említsem… Sébastien „KRL” Pérez, Richard „shox” Papillon, Cédric „RpK” Guipouy, Edouard „SmithZz” Dubourdeaux és Matthieu „mateOo-” Dal Maso formációban felálló egykori Franciaország Team VeryGames az őrületbe kergette egész Európát akkortájt.

Végül a ROCCAT a KRL-féle felállása után kicsit a háttérbe vonult, míg el nem  jött az idei év tavasza, amikor is a Juha „aNGeldusT” Kurppa fémjelezte finn csapatot magához nem csábította. A közös történet egészen eddig tartott, hiszen az együttes hivatalosan is bejelentette, hogy a ROCCAT-es karrierjük ezennel véget ér. Talán közrejátszott ebben az is, hogy néhány napja meglepetésre már a legjobb 16 között búcsúztak az ESEA által rendezett ESWC Nordic kvalifikációról (a Svédország Lions fektette őket két vállra), így bizony sok esélyük már nem maradt az ESWC-n való részvételre. Emellett más rossz hírek is napvilágot láttak, hiszen Ville „CISU” Leppälä mellé csatlakozott aNGeldusT is, egyikük sem folytatja tovább a csapat színeiben a játékot – és hogy egyáltalán láthatjuk-e őket a jövőben, az is kérdéses.

A csapat menedzsere, Mikael „unef0is” Miettinen az alábbiakat mondta:

A ROCCAT a tavasz folyamán vette fel velünk a kapcsolatot, hiszen szerették volna, ha ROCCAT prefixszel a nevünk előtt veszünk részt a CPHGames 2012 eseményén, a kontraktusunk pedig csak a LAN erejéig szólt volna.

Ám a verseny után is szerettek volna támogatni minket, amit ezúton is nagyon köszönünk. Nagy köszönet a ROCCAT-nek, különösképpen Markus Frey-nek.

Jelenleg új szervezetet keresünk csapatunk számára, amit szeretnénk képviselni a NorthCon 2012 versenyén Németországban, illetve a DreamHack Winter 2012-n Svédországban. Ha érdekel a közös munka, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot a mikael.mie@gmail.com címen vagy Skype-on: unef0is.

Az együttes a jövőben az alábbi felállással fog szerepelni:

Finnország Taneli „disturbed” Veikkola
Finnország Olli „kononen” Salmi
Finnország Marko „MAKKE” Mattila
Finnország Christer „nashje” Loukas
Finnország Tom „stonde” Glad

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1209
 
1456
 
 
 
kép 1442
 
1343
 
 
kép 611
 
1393
 
 
 
kép 5223
 
2321
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu