Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. november 14. 10 hozzászólás
 

Igen érdekes dolgok történnek a nemzetközi szcénában, hiszen alig néhány hét van már csak hátra a DreamHack Winterig, mégis több csapat is változtatott. Az egyik ilyen a Fnatic volt, akiktől sokadig alkalommal távozott MODDII.

Augusztus elején csatlakozott a Európa Fnatic szervezetéhez DreamHack Summerön második helyezést elérő korábbi Svédország Epsilon eSports együttes, akik a Nike által szponzorált szervezetből váló távozásuk után újfent a Svédország SY&b prefixet vették elő.

A csapat első próbatétele a Fnatic színeiben a Mad Catz Invitational volt augusztus közepén, ahol sikerült is egészen a döntőig menetelniük, ahol viszont a Franciaország Team VeryGames egy 16-8 & 16-5 arányú győzelemmel simán lelépte őket. A döntőben a svédek részéről egyébként Andreas „MODDII” Fridh tudta csak tartani a lépést a gallokkal…

Szeptember 1. napján az Ukrajna Astana Dragons volt a Fnatic ellenfele a TECHLABS Kijev döntőjében, ahol összesen $5 000 és egy TECHLABS nagydöntő jegy került gazdára. A finálét megint elbukta a svéd együttes, viszont még így is $1 500 ütötte a markukat. MODDII újfent a tőle elvártat nyújtotta.

A Fnatic következő megállója a DreamHack Bukarest volt, ahol is a csoportjukban olyan ellenféllel találták magukat szemben, mint a mostanában nem éppen csúcsformában játszó Svédország Ninjas in Pyjamas, akiket (ha csak hosszabbításban is) sikerült megverniük 19-17 arányban, ezzel csoportelsőként jutottak ki a kvartettjükből. A Svédország Lemondogs, azaz a mostani Svédország SK Gaming aztán nagyon hamar megállította a Fnatic-et, hiszen már a rájátszás első körében, azaz a legjobb 8 között búcsúztatták honfitársaikat.

Nagyon hullámzóan teljesített tehát a Fnatic Counter-Strike: Global Offensive csapata már a kezdetek kezdetén is, ám ezt nem lehet csak egy ember nyakába varrni. Patrik „cArn” Sättermon, a Fnatic korábbi játékosa, jelenlegi menedzsere viszont úgy döntött, hogy a HLTV.org statisztikai adatai alapján a 35. legjobb CSGO játékostól megválik, ezzel kisebb bajba sodorva saját csapatát, hiszen az MSi Beat IT! és a DreamHack Winter rendezvényei már nagyon közel vannak (előbbi jövő hét hétvégén, míg utóbbi a rá következő héten kerül megrendezésre), így a felkészülést tekintve sem maradt sok ideje a csapatnak, nem ám még arra, hogy egy új irányítóval betanuljanak egy merőben új játékstílust. A távozó tehát a már oly’ sokat emlegetett MODDII lett, az érkező pedig a megreformált Dánia n!faculty-ból távozó Markus „pronax” Wallsten lett.

MODDII az alábbiakat nyilatkozta távozásával kapcsolatosan:

Eljött az idő, újfent el kell köszönnöm a Fnatic családjától, nem könnyű egy ilyen döntést meghozni, de néha át kell gondolnod, hogy mi a legjobb a két fél számára.

Szeretnék köszönetet mondani a Fnatic stábjának, amiért mindig ott voltak mellettem és támogattak mindenben, illetve amiért mindig ilyen profin álltak hozzá a dolgokhoz.

Nagy köszönet illeti Patriket és Annét, döbbenetesek vagytok srácok. Vigyázzatok magatokra mindannyian, sok szerencsét a jövőben az új Fnatic csapatnak, remélem, hogy találkozunk a csatamezőn!

Patrik „cArn” Sättermon hosszabb nyilatkozatát megtekinthetitek a Fnatic hivatalos oldalán. Hogy hol fogja folytatni pályafutását MODDII, az egyelőre még nagy talány, sokan az SK Gaming nevét emlegetik, mint lehetséges célállomást, míg mások egy új svéd formáció létrehozásában reménykednek. Amint változás történik ezen a téren, itt a CS2HU hasábjain is olvashattok róla!

A Fnatic felállása ekképpen fest:

Svédország Jonatan „devilwalk” Lundberg
Svédország Robin „flusha” Rönnquist
Svédország Jesper „jw” Wecksell
Svédország Markus „pronax” Wallsten
Svédország Andreas „schneider” Lindberg

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 10 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

ven

nov. 23., 20:44
Se moddi, se Delpan nem tartozik a NiP kedvencei közé, kétlem, hogy fifflarent lecserélnék helyettük.
 
 
 
 

Bonkheads

nov. 17., 12:31
Bocsánat, talán tényleg túlzás a kézzelfogható eredményeket nem produkál kifejezés...De, tény, hogy ettől a NiP-től többet várnak :)
 
 
 
 
Bonkheads  Szerintem jó ötlet lenne! Valamit kellene kezdenie a NiP LU-al, mert kézzelfogható eredményt nem nagyon produkáltak...
 

kilinho

nov. 17., 12:12
Te amúgy mióta nézed a CSGO eventeket? :)
 
 
 
 
P4TR1K  kalandózások:  Fiflaren-MODDII csere?:) Van idő most szokni egymást mert a NIP egy darabig nem indul sehol. 
 

Bonkheads

nov. 17., 11:08
Szerintem jó ötlet lenne! Valamit kellene kezdenie a NiP LU-al, mert kézzelfogható eredményt nem nagyon produkáltak...
 
 
 
 
P4TR1K  Főleg azért céloztam MODDII-ra mert Fifi és awp-s és ő is az. Delpan szintén megfelelő lenne, de talán ő most megvan, bár... ki tudja mi van itt.


#johnnie: én sem úgy gondoltam, hogy most azonnal. Ennél több ész szorult  a srácokba.

 

dennis

nov. 14., 22:11
MODDII még messziröl sem AWPs, de igazabol ha megnézed van amikor f0rest is ranyul a wpre, szerintem nem ezen fog mulni hogy ki milyen fegyora van kihegyezve. Sokkal inkabb azon, hogy melyik jatékossal tudnak több sikert elérni, MODDIIval pedig a harom ex-1.6os arc mar jatszott együtt csapatban, és tudjak hogy mit lehet belöle kihozni. Szoval talan ezért lenne öt beforgatni a legkézenfekvöbb. De ezek csak felvetések, lehet hogy a NiP marad ugyan ugy ahogy van, és MODDII majd (ismét) elmegy valami dan mixformacioba. :)
 
 
 
 
noavatar

krq

nov. 14., 21:25
tesó moddii nem wp-s :DDDDDDDDDD
 
 
 
 
dennis  Hat sajna benne van, hogy a hattérben ök mar tudnak olyasmit, amit majd csak akkor publikalnak ha mar hivatalos. De tény hogy a NiP mostansag harmat gyenge (önmagahoz képest) és valami valtoztatast alkalmazniuk kell, hisz nekik az a dolguk hogy nyerjenek. Mivel ennek fö oka Fifflaren, mert valjuk be ennek a NiPnek ö a gyenge pontja, ezaltal valoszinüleg megfogjak neki köszönni az eddigi munkajat. Szerintem a hattérben mar vartak hogy Delpan vagy MODDII szabaduszo legyen, és lecsapjanak ra, mert ez a 2 jatékos nagy erösités lenne nekik. Ha a csapat érdekeit nézzük, akkor bizony ez a legjobb alkalom ra. Bar én a legjobban akkor örülnék, ha olofot valahogy kitudnak mozditani az LGBböl, mert akkor ez a csapat tényleg verhetetlen lenne. (INTERNETEN HAHAHA!)
 

P4TR1K

nov. 14., 19:43
Főleg azért céloztam MODDII-ra mert Fifi és awp-s és ő is az. Delpan szintén megfelelő lenne, de talán ő most megvan, bár... ki tudja mi van itt.


#johnnie: én sem úgy gondoltam, hogy most azonnal. Ennél több ész szorult  a srácokba.

 
 
 
 
P4TR1K  kalandózások:  Fiflaren-MODDII csere?:) Van idő most szokni egymást mert a NIP egy darabig nem indul sehol. 
 

dennis

nov. 14., 19:33
Hat sajna benne van, hogy a hattérben ök mar tudnak olyasmit, amit majd csak akkor publikalnak ha mar hivatalos. De tény hogy a NiP mostansag harmat gyenge (önmagahoz képest) és valami valtoztatast alkalmazniuk kell, hisz nekik az a dolguk hogy nyerjenek. Mivel ennek fö oka Fifflaren, mert valjuk be ennek a NiPnek ö a gyenge pontja, ezaltal valoszinüleg megfogjak neki köszönni az eddigi munkajat. Szerintem a hattérben mar vartak hogy Delpan vagy MODDII szabaduszo legyen, és lecsapjanak ra, mert ez a 2 jatékos nagy erösités lenne nekik. Ha a csapat érdekeit nézzük, akkor bizony ez a legjobb alkalom ra. Bar én a legjobban akkor örülnék, ha olofot valahogy kitudnak mozditani az LGBböl, mert akkor ez a csapat tényleg verhetetlen lenne. (INTERNETEN HAHAHA!)
 
 
 
 
P4TR1K  kalandózások:  Fiflaren-MODDII csere?:) Van idő most szokni egymást mert a NIP egy darabig nem indul sehol. 
 

johnnie

nov. 14., 17:17
2 hét múlva DHW. az nem sok idő.
 
 
 
 

P4TR1K

nov. 14., 14:51
kalandózások:  Fiflaren-MODDII csere?:) Van idő most szokni egymást mert a NIP egy darabig nem indul sehol. 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5404
 
2136
 
 
 
kép 3778
 
1375
 
 
kép 5782
 
1848
 
 
 
kép 4967
 
2282
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu