Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. július 02. 2 hozzászólás
 

A napokban terjengő szóbeszéd megerősítettnek látszik, az Epsilon e-Sports a hivatalos oldalán jelentette be MODDII csatlakozását.

Miután a svéd játékos ma kilépett a mostanra dánokkal telített csapatából, a Dánia fnatic-ból, most csatlakozik az Svédország  Epsilon e-Sports svéd CS:GO csapatához.  Mint ahogy azt a fnatic oldalán állította, Svédország Andreas "MODDII" Fridh-nek már nagyon hiányzott a honfitársaival való játék, ezért hozta meg, a napok óta terjengő pletykák témájául szolgáló döntését.

Fridh, a motiváció hiány miatt távozott Svédország André "berg" Kjellberg helyét fogja betölteni, mint  irányító .

"Nagyon büszkék vagyunk az Epsilon.CSGO csapatának eredményeire, különösen az elmúlt egy hónapban történtekre.  Ezért, nem ér minket meglepetésként egy olyan nagy tiszteletnek örvendő játékos csatlakozása, mint MODDII." mondta az Epsilon e-Sports vezetője, Greg "slick" Champagne.

"A következetesség, tapasztalat és tehetség, ami Andreas csatlakozásával a csapatba kerül, reményeink szerint a legjobbat fogja kihozni a hatalmas potenciával rendelkező fiatal játékosokból és még magasabbra emeli a színvonalat.

Az Epsilon felállása a következőre módosult:

Svédország Jesper "jw" Wecksell
Svédország Robin "flusha" Rönnquist
Svédország Anderas "schneider" Lindberg
Svédország Jonathan "devilwalk" Lindberg
Svédország Andreas "MODDII" Fridh

 

 
GeRy
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
n0Rb1  Előtte se volt éppen rossz, de az utóbbi időben, amit ez az ember művelt, az valami embertelen volt. Gyakorlatilag a hátán cipelte a fnatic-et, főleg azután, hogy karrigan érkezésével megint a saját játékára fókuszálhatott, és átadhatta az irányítói szerepkört a nála ezen a téren tapasztaltabb dán kollégájának. Most, hogy megint irányítóként fog tetszelegni, nem vagyok benne biztos, hogy olyan szinten fogja húzni aktuális csapatát a fragjeivel, mint előtte, de azt biztosra veszem, hogy ez az Epsilon szorosan ott lesz a NiP-VG-VP-CPHW-WW-LDLC hatos mellett.
 

GeRy

júl. 02., 23:34
xyp9x-el ketten képesek voltak mappokat hozni a fnatic-nak.
 
 
 
 

n0Rb1

júl. 02., 22:39
Előtte se volt éppen rossz, de az utóbbi időben, amit ez az ember művelt, az valami embertelen volt. Gyakorlatilag a hátán cipelte a fnatic-et, főleg azután, hogy karrigan érkezésével megint a saját játékára fókuszálhatott, és átadhatta az irányítói szerepkört a nála ezen a téren tapasztaltabb dán kollégájának. Most, hogy megint irányítóként fog tetszelegni, nem vagyok benne biztos, hogy olyan szinten fogja húzni aktuális csapatát a fragjeivel, mint előtte, de azt biztosra veszem, hogy ez az Epsilon szorosan ott lesz a NiP-VG-VP-CPHW-WW-LDLC hatos mellett.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4330
 
1587
 
 
 
kép 5819
 
1866
 
 
kép 4752
 
2332
 
 
 
kép 519
 
1411
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu