Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. május 03. 6 hozzászólás
 

Komoly változás állt be az Amerikaiak talán legjobbjaként számon tartott Torqued Gaming csapatában. A team a múlt hónapban-Európában is igen szép eredményt ért el, hiszen a Copenhagen Games 2012 LAN-on egészen a negyedik helyig jutottak. A csapatból mindezek ellenére most mOE távozik, teljesen önszántából.

USA Mohamad "mOE" Assad nem csak a Torqued Gaming csapatából lép ki, hanem úgy néz ki a teljes 8 éves Counter-Strike:Source pályafutását feladja, de csak a Source-ot, hiszen mostantól minden erejével a CS:GO-n lesz. A csapattal ugyan jól kijött, de a motivációjának hiánya erősen hátráltatta már az egész team-et így közösen döntöttek úgy, hogy vérfrissítés kell a team-nek. mOE egy percig sem harcolt a maradásért, úgy érzi pályafutásának ideje, hogy vége legyen. A kiválásról az alábbiakat nyilatkozta.

Szeretném megköszönni a Torqued összes tagjának, hogy ilyen élvezetessé tették az együtt töltött időt. A Copenhagen Games-en kezdtem el erőteljesen érezni, hogy a játék iránt érzett szenvedélyemnek már nyoma sincs és ez sajnos látszott a teljesítményünkön is. A csapat néhány tagja úgy érezte, hogy a teamnek segítségre van szüksége mind taktikailag, mind emberileg ezért közösen úgy döntöttünk, hogy az lesz a legjobb, ha távozom a csapatból.

Már nyolc éve játszom a Source-al, és boldog vagyok hogy ilyne sikeres lehettem a játékban. Örülök, hogy a csúcson hagyhatom abba, hiszen a CSS öt legnagyobb és legversenyképesebb LAN-ján állhattam már a dobogó legfelső szintjén az egyéb eredmények mellett. Mostantól minden időmet a CS:GO-nak fogom szentelni.  Szeretnék köszönetet mondani minden rajongómnak, örülök, hogy ennyi csodálatos emberrel találkozhattam a jték kapcsán és remélem a jövőben is találkozunk majd a CS világában.

A csapatban helyét USA Sam "DaZeD" Marine veszi át, aki egyébként már játszott a Torqued-ben az ESWC ideje alatt, ahol igen szépen a harmadik helyet tudták bezsebelni. Később belső viszályok helyett kénytelen volt távozni az X6 csapatába (most 3DMax). A probléma forrása akkor az volt, hogy az ESWC-ben DaZeD úgy érzete hogy teljes fejetlenség uralkodik a team körül és ennek hangot is adott. A harmadik hely megszerzése bizonyította be, hogy bizony lehetett ovlna jobb is az összhang. A régi csatabárdot eltemetve és tanulva a hibákból DaZeD ismét a Torqued Gaminget erősíti tehát.

A teamnek egyébként nagyon össze kell szednie magát, mert a váltás nem jött jókor. A team jelenleg a CEVO 13. szezonjában harcol, ahol nagy ellenfelüktől a Dynamic Gaming-től sajnos 2-0-ra kikaptak az új felállással, ezzel az alsóágra zuhantak, ahol ma este mérkőznek meg a Vision Valor Victory csapatával BO3-ban. Ha sikerül nyerniük, akkor ott lehetnek május 7-én döntőben ismét a Dynamic ellen, de ehhez nagyon össze kell szedniük magukat, a tét perdig nem kicsi, hiszen az első helyezett 2500 dollárt kap.

A Torqued Gaming új felállása az embercsere után a következő:

Kanada Joshua "Steel" Nissan
USA Carey "Frozt" Kertenian
USA Trey "tck" Martin
Kanada Neil "monte" Montgomery
USA Sam "DaZeD" Marine

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
GoldBalls  Aáááh ez tuti bicepszből tolja a CS-t. Mondjuk biztos sose szólították le LAN-on hogy "hé köcsög mit szóltál be múltkor a pubon". :D
 

иucleaя

máj. 04., 13:10
ja valószínű..:DDD
 
 
 
 

GoldBalls

máj. 04., 00:28
Aáááh ez tuti bicepszből tolja a CS-t. Mondjuk biztos sose szólították le LAN-on hogy "hé köcsög mit szóltál be múltkor a pubon". :D
 
 
 
 
HeNtEs  Olyan a karja mOE-nak mint nekem a combom :DD hogy tudja igy rántani az egeret?
 

kili25

máj. 03., 22:46
Biztos heves csuklómozdulatokkal :D
 
 
 
 

HeNtEs

máj. 03., 22:41
Olyan a karja mOE-nak mint nekem a combom :DD hogy tudja igy rántani az egeret?
 
 
 
 

Robbancs

máj. 03., 19:34
:)
 
 
 
 

GoldBalls

máj. 03., 12:45
Na megvan az első pro CSGO játékos? :D Zsir! :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5986
 
1367
 
 
 
kép 2653
 
2313
 
 
kép 4163
 
1691
 
 
 
kép 4443
 
2313
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu