Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2014. január 11. 0 hozzászólás
 

Tagcserét jelentett be az über G33KZ csapata, az n!facultyból sikerült embert átigazolniuk.

Dánia Nicolaj „Nico” Jensen távozik, helyére Dánia René „cajunb” Borg érkezik az n!faculty-ból.

A dán csapat körül az utóbbi hetekben zűrzavar volt. Előszőr is elvesztették a támogatás a Dánia Copenhagen Wolves-tól miután nem tudtak megegyezni a következő év szerződéséről. Aztán veszítettek az Germany n!faculty ellen a Gaming.dk SteelSeries Championship Invite nagydöntőjében.

A támogatás hiányában Dánia Nicolai "device" Reedtz csapata az ESEA dallasi döntőjében sem tud megjelenni, így az esetleges 20 000 dolláros nyereménytől is elesnek. Annak ellenére, hogy a második helyen végeztek a szezonban.

Napfényre került a hír mely szerint Dánia Nicolaj "Nico" Jensen távozik az Dánia über G33KZ csapatából, belső különbségek miatt. A dán játékos egyébként 14. lett a HLTV.org 2013-as ranglistáján.

„Sajnos, a legjobb erőfeszítéseink ellenére sem sikerült orvosolni a problémát, Nicolaj viselkedése negatívan hatott a csapatra és ez így tarthatatlan volt."

„A gondok akkor kezdődtek, amikor egy olyan döntést hoztunk miszerint a játékosok nem hozhatják el a barátnőjüket a versenyekre. Elég egyszerű erre a magyarázat – teljes koncentrációt igényel az, hogy optimális eredmény szülessen, és ugyan úgy nem viszed be a barátodat vagy a barátnődet az irodába, úgy ahogy nem viszed el őket egy versenyre, ahol az eredmény a jövőnkről dönt, mint csapat.”

„Két napja Dánia Nico ultimátumot adott nekünk, miszerint ha nem engedjük, hogy elhozza a barátnőjét az elkövetkezendő versenyekre, akkor elhagyja a csapatot. Ekkor próbáltuk elmagyarázni a dolgokat neki, megértetni az érzelmi okát vele. Meglepődtünk amikor Dánia Nicolaj arra használta fel ezt a helyzetet, hogy magasabb fizetést kérjen. Rövidesen, elkezdte mondani, hogy a fizetésemelés ellenében a csapatban marad."

„Amint ultimátumot adott Dánia Nico, tudtuk, hogy van valaki, akit nem igazán érdekeli a csapat sorsa. Ez nem csak egy hatalmas tiszteletlenség a többi 4 játékossal szemben, akik meghozták azokat az áldozatokat, amelyek kellettek, hogy beférjenek a mi profi nézetünkbe. Hanem a potenciális szponzorokat is elijesztheti."

"Ennek fényében próbáltuk ezt megoldani bizalmasan, de nem engedhettük meg a hamis információk további áramlását válasz nélkül.” - über G33KZ az esportsheaven.com-nak nyilatkozva.

 

Dánia Nico helyére, az Dánia über G33KZ lecsapott az Germany n!faculty játékosára Dánia René "cajunb" Borg-ra, aki a német szervezetnél játszott 2 hónapig.


Ezekkel a változásokkal az über G33KZ felállása:

Dánia Andreas "Xyp9x" Højsleth
Dánia Nicolai "device" Reedtz
Dánia Henrik "FeTiSh" Christensen
Dánia Peter "dupreeh" Rasmussen
Dánia René "cajunb" Borg

 

 
wAs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5229
 
2551
 
 
 
kép 5005
 
2335
 
 
kép 84
 
1819
 
 
 
kép 4798
 
2338
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu