Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2010. október 28. 0 hozzászólás
 

Azok után, hogy a Blight-Gaming fantasztikus teljesítményt nyújtott a DSRack LAN #3 versenyén, jött a hír, hogy az egyik játékosuk visszautasíthatatlan ajánlatot kapott egy másik együttestől, ezáltal

Azok után, hogy a Blight-Gaming fantasztikus teljesítményt nyújtott a DSRack LAN #3 versenyén, jött a hír, hogy az egyik játékosuk visszautasíthatatlan ajánlatot kapott egy másik együttestől, ezáltal felbomlik a Koppenhágában jól teljesítő együttes.

A svéd scene újra örülhetett valaminek, hiszen az év elején még az európai élmezőnybe tartozó  Vitriolic óta nem volt ilyen kiemelkedő csapatuk. A CGS versenyén való bukás óta nem volt az európai élmezőnybe sorolható ötösük, ám a Vitriolic majdnem olyan szintre emelkedett, mint anno a Berlin Allianz vagy a Stockholm Magnetik. Miután a Vitriolic átalakult - egy allstar felállás alakult ki a svéd legendákból - azt ígérték, hogy visszahozzák a sikereket Svédországba, és ezen ígéretet fantasztikus teljesítménnyel és általában dobogós helyezéssel vitték véghez. Annak ellenére, hogy a csapat sikeres volt, a srácok megunták a játékot, úgy döntöttek, hogy „oszlásnak" indulnak. Azóta nem volt nemzetközileg is elismert Counter-Strike: Source együttesük - a hétvégéig, amikor is a Blight.se a top12-be végzett a DSRack offline megmérettetésén.

Úgy tűnik, hogy ez a siker kissé felkavarta az állóvizet a messzi északon, újra motiváltak lettek a játékosok, ennek köszönhetően tér most vissza 2 korábbi CGS játékos, Robin „Fifflaren" Johansson és Ted „haunted" Svensson, na meg persze tartja a frontot Christoffer „Hellblinde" Nilsson is. A felállás a Blight tehetségével, Adam „friberg" Friberggel és a mostanában shoutcasterként funkcionáló Oscar „XperteN" Westlinggel lett teljes. A jól csengő nevekből álló ötös a 30P-Gaming szervezetének szárnyai alatt fog játszani, az elkövetkezendő néhány hónapjuk nagy részét a felkészülés fogja kitenni, majd ezután megrohamozzák a nemzetközi LAN-okat annak reményében, hogy Svédországot vissza tudják emelni az őt megillető helyre.

A 30P-Gaming felállása a következő:

Robin „Fifflaren" Johansson
Ted „haunted" Svensson
Christoffer „Hellblinde" Nilsson
Adam „friberg" Friberg
Oscar „XperteN" Westling


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1843
 
1975
 
 
 
kép 5710
 
1696
 
 
kép 3894
 
1505
 
 
 
kép 4618
 
1458
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu