Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. július 18. 6 hozzászólás
 

Óriási meglepetésként érte a közvéleményt a mai hír, mely szerint a Virtus.pro orosz szervezet eltávolítja Counter-Strike: Global Offensive divízióját. Elég szűkszavúan indokolták meg a döntésüket, de néhányan már sejteni vélik, hogy mi állhat az ügy hátterében.

Szinte a semmiből, derült égből villámcsapásként jött a hír, mely szerint az egyik legsikeresebb Counter-Strike: Global Offensive felállás távozik a Oroszország Virtus.pro kötelékéből, és néhány játékos más felállásban fogja kipróbálni magát a jövőben. A Virtus.pro volt az első olyan csapat, amely képes volt LAN-on is megszorongatni, sőt, legyőzni a Svédország Ninjas in Pyjamas együttesét (amit azóta sikerült is megismételniük), és a legutóbbi offline eredményeik is bizakodásra adtak okot, így felettébb kíváncsi vagyok, hogy mi történhetett a csapat háza táján.

A legjobb 4-ben végeztek a DreamHack Summer 2013 eseményén, a dobogó második fokára állhattak fel a RaidCall EMS One Summer 2013 tornáján, valamint az SLTV StarSeries VI LAN döntőjének végén is a dobogó legalsó fokán végeztek… A pletykagép azonnal beindult, sokan úgy vélik, hogy a Európa fnatic szervezetébe fog átköltözni néhány játékos (ugyanis az szinte és majdnem biztos, hogy a csapat nem fog együtt maradni), ám a szintén ma félhivatalos bejelentést tévő Lengyelország ESC Gaminggel való fúziót is elképzelhetőnek tartják néhányan.

Ladislav „GuardiaN” Kovács, a csapat AWP-se az alábbiakat posztolta saját facebook oldalán:

A mai napon a Virtus.pro CSGO felállása feloszlik. Az oszlás oka nem más, minthogy a társaim közül néhányan összeolvadnak egy másik formációval, illetve egy új taggal, szóval egy újabb komoly csapattal fog bővülni a scene. :) A saját jövőm egyelőre még számomra is ismeretlen, bár nagyon motivált vagyok, nem akarom még abbahagyni a játékot, meglátjuk, mit tartogat számomra a jövő.

Minden bizonnyal vagy még a mai napon, vagy a következő napokban nyilvánosságra hozzák a szóban forgó új felállást, amely bizonyára ott lesz a szeren – legalábbis GuardiaN szavait olvasva.

A Virtus.pro legutóbbi felállása a következő volt:

Ukrajna Kirill „ANGE1” Karasiow
Oroszország Mihail „Dosia” Stolyanov
Oroszország Sergey „Fox” Stolyanov
Szlovákia Ladislav „GuardiaN” Kovács
Ukrajna Emil „kucher” Akhundov

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
kilinho  NiP esélytelen az oszlásra, amíg ilyen szép pénzeket akasztanak le és sikeresek.


a Guardianos VP is a kommunikáció miatt bomlott meg, nem hiszem, hogy bevállalnák a lengyelek az orosz/ukránok. Én egy markeloff, adren, angel, dosia és egy edward/fox felállásról hallottam.

 

GaLaXy

júl. 18., 20:32
Igen.


Pedig Guardian hozta a "vépé"-vel kb. az összes kört. Gondolok itt az NiP elleni győzelemre nuke-on pl. Tehetséges, biztosan látjuk még őt.

 
 
 
 

chriske

júl. 18., 19:33
:/
 
 
 
 

kilinho

júl. 18., 18:16
NiP esélytelen az oszlásra, amíg ilyen szép pénzeket akasztanak le és sikeresek.


a Guardianos VP is a kommunikáció miatt bomlott meg, nem hiszem, hogy bevállalnák a lengyelek az orosz/ukránok. Én egy markeloff, adren, angel, dosia és egy edward/fox felállásról hallottam.

 
 
 
 

RuSTy

júl. 18., 17:54
loord bejelentette, hogy visszavonul...talán tényleg az esc-vel fog összeolvadni a vp :)
 
 
 
 

GaLaXy

júl. 18., 16:17
Kár érte. Csak a NiP ne oszoljon..
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4304
 
1512
 
 
 
kép 896
 
1558
 
 
kép 4921
 
2320
 
 
 
kép 5404
 
2141
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu