Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2007. július 28. 0 hozzászólás
 

A hosszas hallgatás után, ahogyan az várható volt, megnyíltak a BECUP információ csatornái és elkezdték dönteni magukból az újdonságokat és a híreket. A hírdömping során mindenki kigyógyul a kóros

newspic
A hosszas hallgatás után, ahogyan az várható volt, megnyíltak a BECUP információ csatornái és elkezdték dönteni magukból az újdonságokat és a híreket. A hírdömping során mindenki kigyógyul a kóros információéhségébõl és elkezdi dörzsölgetni tenyerét, elõveszi kedvenc alkoholos filcét és elkezdi ikszelgetni a napokat. Kezdjük a legfontosabbal, mely mi más lehetne, mint a LAN idõpontja és a nevezés kezdete. A BECUP rendezvénye augusztus 31-étõl szeptember 2-áig tart, a nevezés pedig augusztus 1-én indul pontban este 20:00 órakor. A most olvasott információkat mindenki írja fel a plafonra egy jól látható helyre, lehetõleg fluoreszkáló zsírkrétával. Most pedig nézzük a további információkat.

A versenyre adminokat keres a szervezõ gárda, melyre bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves és megfelel a kitûzött követelményeknek, melyeket a kibõvített részben találhattok meg. A BECUP csapata ezúttal nem csak a szokásos pólót biztosítja a vaskezû bíróknak, hanem egyéb, az eddig megszokott dolgokkal ellentétben számos új nyálcsorgató újdonsággal szolgál. Azon adminok, akik megfelelnek az elvárásoknak a verseny ideje alatt ingyen fogyaszthatnak, valamint 15.000 forintos, jelképes honoráriumot kapnak kézhez!

Térjünk át a regisztrációra, melyrõl beszéljen helyettem a BECUP szervezõsége:

A nevezést augusztus elsõ hetén indítjuk (augusztus 01, 20.00). A nevezés menete a következõ:

■ Regisztráció a nevezési oldalon keresztül (pontosan kitöltve)
■ Regisztráció elbírálása és elfogadása
■ Nevezési díjak befizetése
■ Nevezés elfogadása

Fontos hogy a tényleges csapat lista, a befizetések sorrendjétõl függ, így nem csak a regisztrációt hanem a befizetést is mielõbb meg kell ejteni. Azon csapatok akik befizették a nevezési díjat mégis lemaradtak, a rendezvény után kapják vissza a befizetett pénzt. Ennek oka, hogy amennyiben egy csapat kiesik az „éles” listából, helyüket a soron következõ befizetett csapatéval töltjük fel.

Fontos hogy mind a nevezési feltételeket, mind verseny szabályzatot és a házirendet is alaposan olvassátok el, mert ezeket nagyon szigorúan fogjuk venni! A nevezésben leadott játékos listát a rendezvényt megelõzõ 2 hétig lehet módosítani, utána erre már nincs rá lehetõség! Az esetleges csapat menedzserek nevezési díja jelképes 1000 Ft/fõ. A menedzserek jogairól, bõvebb információt a versenyszabályzatban találhattok.

A verseny saját GUI-t is kapott, melyet a nevezés idõpontjában kezdhet el tesztelni a nagyközönség, a szervezõk kérik, hogy az észrevételeiteket az újonnan megnyílt fórumban osszátok meg velük. Hivatalosan is megérkezett a BECUP IRC csatija, melyet a #becup.hu-n érhettek el, itt folyamatosan tájékoztatják az érdeklõdõket a hírekrõl és az újdonságokról, valamint akinek kérdése van, ide is fordulhat válaszért. A híreket teljes egészében megtalálhatjátok a BECUP hivatalos oldalán, most pedig jöjjön egy kérdezz-felelek, mely a legtöbbször elhangzott kérdésekre hivatott választ adni, néha komoly néha pedig igen komolytalan formában.

Kérdezz-felelek
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Mikor lesz a verseny?

2007.08.31 - 2007.09.02.


Ez nem esik egybe a WCG 2007-es magyar nagydöntõjével, melyikre menjek?

CS 1.6 és CS:S nem szerepel a magyar WCG étlapján, tehát ha játszani, látni szeretnél izgalmas meccseket, hozzánk. Ha a FIFA’07 érdekel, a válasz: Mindkettõre! Mivel a BECUP jó kapcsolatot ápol az WCG szervezõkkel, így sikerült megoldani hogy a FIFA’07 iránt érdeklõdõk mind a BECUP, mind a WCG versenyén részt vehessenek. A BECUP rendezvényén a szombati napon kerül sor a FIFA’07 döntõjére, míg a WCG rendezvényén vasárnap kerül sor a döntõre.


Ha már itt tartunk milyen platformon lesz a FIFA’07?

A BECUP rendezvényén XBOX 360-on fog zajlani a FIFA’07 verseny.


XBOX360?

Igen tudjuk. A sprint. Szerevezõ csapatunk egyeztetett a magyar FIFA’07 legjobbjaival, így olyan szabályzatot sikerült kidolgoznunk, amely kizárja az XBOX 360-on megjelenõ változtatások kihasználását. Így ugyanolyan körülmények között tudtok majd versenyezni mint bármelyik más profi FIFA’07 rendezvényen.


Compo lesz vagy hozzam a gépemet?

A BECUP 2007 elsõ rendezvénye nem compo gépeken fog zajlani, így mindenkinek magával kell hoznia a következõket: PC, monitor, perifériás eszközök (tudod: egér, billentyûzet, headset, stb.), 1db 3as elosztású 1,5m-es hosszabbító, 5 m-es CAT5e LAN kábel, driverek egy USB kulcson vagy CD/DVD-n, egy rakat skill. Ennek ellenére, lelkileg készüljön fel mindenki hogy esetenként a színpadon kell lejátszania a soron következõ mérkõzését.


A színpad nem a nagyoknak van fenntartva?

Nem, nem csak a top csapatok kapnak lehetõséget, a verseny elsõ két napján véletlenszerûen válogatjuk majd a színpadon játszó csapatokat. A színpadon elõre konfigurált PC-k lesznek, melyek konfigurációját rövidesen egy külön hírben jelentjük be. Igen ezeknél a gépeknél használhatod majd a saját perifériás eszközeidet, de természetesen mi is biztosítjuk ezeket számotokra. A compo gépeken megtalálható lesz az ismertebb gyártók drivereinek legújabb típusa, viszont ajánlott magatokkal hozni a saját drivereket. Nem szeretnénk senkit a mi beállításainkra korlátozni, de különös részletességgel követjük majd, hogy mit állítotok be, kizárva ezzel bárminemû szabályellenes beállítás használatának lehetõségét.


Bérelhetek compo gépet a rendezvényen?

Igen, de csak korlátozott darabszámban. Compo gépek 3 napos bérleti díja 10 000 Ft lesz. A bérelhetõ gépek konfigurációjáról nem sokára teszünk közzé adatokat.


Vigyek naptejet, napszemüveget, a napsütés ellen?

Nincs rá szükség, mivel elõre sötétített lesz a helyiség, így még a legelvadultabb kockák is otthon érezhetik magukat.


Légkondi, ventilátor kelleni fog?

Amennyiben fagypont alá szeretnéd hûteni magadat, mindenképpen. Egyéb esetben, mi biztosítjuk számotokra a normális légköri viszonyokat, így terveink szerint sem fázni sem izzadni nem fogtok.


Megéri nézõnek kimenni? Vagy megint csak a csapatok mögött lehet majd lõdörögni és várni a végét az egésznek?

Folyamatos programokkal próbálunk kedveskedni a nézõinknek. Különbözõ játékokkal, mûsorokkal, bemutatókkal, tesztekkel, stb. Igaz a rendezvény a játékról szól, de lesz mit csinálni a vállak feletti kukkoláson kívül is. Ami a bámulást illeti, több kivetítõn, és plazmákon tudjátok a helyszínen is figyelemmel követni a meccseket. Emellett Bugbear kollega folyamatos shoutcast elõadásában is lehet majd gyönyörködni.


Megéri nálatok adminnak lenni, eddig mindig csak szidták az adminokat?

Amennyiben figyelsz arra, mit várunk el tõled és jól fogod végezni a munkádat, így biztos lehetsz benne hogy minden játékos örömmel fordul majd hozzád, és hálás lesz neked a segítségért. Természetesen a BECUP csapata is visszatérõ bizalommal fordul majd hozzád, amennyiben jól teljesítettél az elsõ rendezvényen. No meg egy kis zsét is kapsz.


Kodiak a verseny bíró, akira is ott van. Ez ilyen ancients lan lesz?

Nem. Kodiak, visszavonult az aktív játéktól, így a nyár kezdete óta nem játékosa az ancients csapatának, mindezt azért, hogy eloszlathassa az összes rosszindulatú feltételezést a pártatlanságával kapcsolatban. Akirának pedig nincs beleszólása a verseny menetébe, így nem kell aggódni. Vagyis nem kell aggódni csak annyira lesz ancients lan, amennyire hagyjátok, hogy az ancients játékosai azzá tegyék szereplésükkel.


Ha nem lesz meg a 288 játékos, akkor is kifizetitek a teljes nyereményt?

Természetesen igen. Ez nem lutri lesz…habár lesz tombolánk is.


Arról sosem hallani mikor és hogyan kapják meg a csapatok a nyereményüket. Sokszor hallani hogy heteket esetleg hónapokat kell várni erre, még külföldön is. Ti ezt hogyan oldjátok meg?

A díjátadón egy széles vigyor keretében a nyertesek kezébe nyomjuk a pénzt és a tárgynyereményeket.


Lesznek tárgynyeremények?

Bizony. A kiírt nyeremények egy részét tárgynyeremények formájában kapják meg a nyertesek. Persze figyeltünk arra hogy a zsebetekben is elegendõ landoljon az 1.3 millióból.


1.300.000Ft összdíjról beszéltek, de szokásos OBiNet-en kívûl még egy támogatótok sincs. Hogy van ez?

A támogatók bejelentése még várat magára. De elég magabiztos vigyor ül a két „producerünk” arcán vagyis annyira rosszul biztos nem állunk.


Producer? WTF?

Tudod ezek a marketinges arcok, de most csak ennyi tellett tõlük :-D. Szeretnek ilyen flancos neveket aggatni magukra. A producer jelen esetben nem jelent többet annál, hogy õk hajtják fel a szükséges pénzt és eszközöket a rendezvényhez.


És a többiek mit csinálnak?

Mozgó Célpont, gyakorlatilag egy rakat papírral rohangászik fel alá, és utasítgat mindenkit jobbra balra. Meg valami dedlájnokról, és ezer soros project táblákról motyog folyamatosan. Valójában õ a csapat project menedzsere, õ tudja hol állunk éppen, kinek, mit kell csinálni, gyakorlatilag õ fogja össze a csapatot. Ráadásul az egész az õ ötlete volt.
Smalla a technikai guru. Amíg a többiek aggódva sorolgatják az egyes technikai buktatókat, addig õ nyugodt bizalommal azt hajtogatja, már megoldottam azt is. Õ a technikai vezetõ, minden, ami technikával kapcsolatos az õ fennhatósága, az elsõ szegtõl az utolsó bitig.


Mibõl gondoljátok hogy meg tudtok szervezni egy LAN-t.

Minden csapattag feladata pontosan ugyanaz, mint amibõl a való világban megél, vagyis konyítanak az egyes területekhez.

KODIAK a játékból él?

Nem, de õ ilyen furcsa gyerek. Valójában az is rejtély, hogy mibõl tartja fenn magát :)


Ez az egész kérdez felelek, nagyon emlékeztet engem az indexes „szájbarágó” cikksorozatra.

Valóban, „nagyban befolyásolta” ennek az anyagnak a létrejöttét az index is, de ez a legjobb módja annak hogy baráti és közvetlen hangon válaszolhassuk meg azokat a kérdéseket, amik foglalkoztatnak Titeket!

Gondoljuk, hogy még rengeteg kérdés nyitott lehet elõttetek, de ezekre is idõben megkapjátok a kielégítõ válaszokat.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1680
 
2020
 
 
 
kép 506
 
1374
 
 
kép 5306
 
2317
 
 
 
kép 1035
 
1833
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu