Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2009. augusztus 25. 0 hozzászólás
 

Rohamléptekkel befutottunk a BECUP 2009-es rendezvény hetébe. Pár információ, amit közzétettek a lan szervezői a www.becup.hu oldalán.

Rohamléptekkel befutottunk a BECUP 2009-es rendezvény hetébe. Pár információ, amit közzétettek a lan szervezői a www.becup.hu oldalán.


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: mozgó célpont


Átutalások STOP

Mai naptól kezdődően megkérünk minden nevezett csapatot, akik még nem utalták át a részvételi díja, hogy már ne is tegyék meg. Amennyiben mégis átutalnátok akkor viszont a bank által lepecsételt átutalási igazolást kérjük, h scannelve küldjétek el az info@becup.hu-ra. Az eredeti igazolást mindenképpen hozzátok magatokkal a versenyre!
Jelenleg 12 csapatnak van még hely a rendezvényen. Azon csapatok, akik esetleg úgy gondolják, h mégis jönnének az idei BECUP2009-re, kérjük, hogy részvételi szándékukról küldjenek emailt a fent említett email címre. Ha le tudjuk ültetni őket (erről természetesen) visszajelzést küldünk, akkor a nevezési díjat a helyszínen kell befizetniük.

Kiskáté

FONTOS! Olvasd el! Amit mindenképpen hozz magaddal részt vedd komolyan (főleg a szükséges kábelekre vonatkozó részt!)
Azoknak, akik még nem voltak, akik túl régen voltak, vagy akik semmit sem bíznak a véletlenre. A BECUP Team kislistája a LAN-os készülődéshez. Minden, amit feltétlenül magaddal kell, hogy hozz, és olyan dolgok, amik nagyon jól jöhetnek egy LAN hétvégén távol az otthon melegétől. Tovább >> 

Poker

Örömmel értesítünk minden Poker rajongót, hogy a BECUP 2009 Summer rendezvényén péntek délutántól vasárnap hajnalig folyamatosan két póker asztalon zajlik majd a játék. A Poker a Poker Cirkusz terem szervezésében zajlik majd. Az asztaloknál profi körülmények között élvezhetitek a Freeroll és Tournament versenyen keresztül a Cash Game jellegű játékot is. A versenyeken való részvétel előzetes jelentkezést nem igényel, így a helyszínen egy egyszerű regisztráció után azonnal játszhattok. www.pokercirkusz.hu

Nyeremények

Felkerült az oldalra, a nyeremények listája! Hamarosan közzétesszük a versenyek közötti bontását is a nyereményeknek. A nyereményjegyzéket itt találjátok.

Tombola

Közel fél millió forintnyi cuccot sorsolnak ki a lanszervezők a játékosok között

BECUP 2009 Summer - Wallpaper

Call OFF......Duty

Ahogyan az sokak számára már egyértelmű volt, hivatalosan is be kell jelentenünk a Call Of Duty 2 versenyszámának lefújását. Minthogy a mai napig csak a SnoopY és a Neurotic-Gaming csapata nevezett ebben a versenyszámban így nem tartjuk meg a kiírt versenyt. A jelentkezés szinte teljes elmaradását nem tudjuk mivel magyarázni, azt hittük a minden eddigit felülmúló nyeremények minden vérbeli COD2-es csapatot lázba hoznak, tévedtünk. Természetesen a két jelentkezett csapat nevezési díját még a verseny előtt visszautaljuk.

UPDATE: Call Of Duty 4

Igéretünkhöz híven közzé tesszük a módosított Call Of Duty 4 szabályzatot és hivatalos config file-t. Fogyasszátok egészséggel!
 
Call Of Duty 4 /
Config File

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2573
 
2331
 
 
 
kép 4610
 
1403
 
 
kép 4504
 
1354
 
 
 
kép 3321
 
1497
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu