Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2007. május 13. 0 hozzászólás
 

A mai napon kezdõdtek meg a Championsip Gaming Series 2007 elsõ offline kvalifikációnak mérkõzései a Los Angeles-i The Bridge nevezetû mozikomplexumban. A kihíváson olyan nagy csapatokat fedezhetünk fel,

newspic
A mai napon kezdõdtek meg a Championsip Gaming Series 2007 elsõ offline kvalifikációnak mérkõzései a Los Angeles-i The Bridge nevezetû mozikomplexumban. A kihíváson olyan nagy csapatokat fedezhetünk fel, mint a zEx, a Visual Gaming, a Team EG, a Jax Money Crew vagy akár a United 5. A meccsek jelenleg is zajlanak és kvalifikáció végérõl késõbb mi is beszámolunk, addig is lássuk röviden, hogy milyen formában vesznek részt a csapatok a nagy megmérettetésen. A csapatok
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Visual Gaming
A formáció nemrég az on-line kvalifikáción már megmutatta, hogy számolni kell velük és most itt az új lehetõség. Akkor a zEx-et legyõzve a második helyen végeztek, ami sokak számára nagy meglepetés volt. Felépítésében a a régi TEoS nevezetû csapat négy tagjából és egy idegen légiósból áll, név szerint Jonathan "Messiah" Hammond, aki sokáig a Forbidden színeiben játszott. A TEoS neve sokaknak ismerõs lehet, hiszen a 2006-os EverLAN-on igen nagy meglepetést okoztak és jó helyezést értek el.

Chris "Fallen" Shively
Cory "badapples" Branagan
Jonathan "Messiah" Hammond
Ryan "reffaroo" Reffner
Derek "Mr. Clark" Meacham

Pandemic
newspicA csapat neve leginkább az 1.6-osok számára mondhat sokat, hiszen a team sokáig csak 1.6-al játszott és ezért okozhatnak meglepetést a mezõnyben. A Pandemic-bõl ketten nem tértek át a Source-ra, tehát az õ hiányukat két beugró játékossal kellet pótolni. A pótlás olyannyira jól sikerül, hogy két top Source-os játékos is bekerült a roaster-be. Az egyikük Adam "elusive" Messner aki a buy.com LAN-on igen jól teljesített, a másikuk pedig Sam "devour" Chamma, akinek neve talán mindenki számára ismerõs, hiszen oszlopos tagja volt a verGe-nek és a Devastation-nak.

Mark "masternook" Torrez
Chad "DAFF" White
Hoang "s0nNy" Tran
Adam "elusive" Messner
Sam "devour" Chamma

eMg
Az egyik befutónak tartott új felállású csapat, aminek magját három egykori verGe-s alkotja. Hozzájuk pedig csapódott egy régi rSports-os, illetve egy eddig még Source-ban nem játszó 1.6-os játékos Euan "EUAN" Holden. A skill és a tapasztalat megvan a csapatban, de vajon nem fog hiányozni az összetartózás erõs köteléke?

Adam "AC" Clark
Jeff "Alpha" Lada
Zach "cannon" Cannon
Euan "EUAN" Holden
Eddie "philco" Wilkinson

SXP
Szintén egy fiatal csapatról van szó, akik nemrég vannak együtt. A magját viszont három, a Source-osok között igen elismert játékos alkotja. Itt van például Foerster, aki nemrég még a Hyper keretein belül játszott, aztán itt van egy igazi bomba, Mantik. Mantik több nagy csapatban is megfordult az EverLAN óta, olyanokban, mint például a Hyper, a CB7 és a Skull. A „leggyengébb” láncszem valószínûleg Phatts lesz, akinek még nincsenek tapasztalatai a LAN-okban.

Lloyd "LDL" Shaffer
Jarrod "SDJ" Shaw
Mikey "Phatts" Spitaleri
Joe "Foerster" Foerster"
Bryce "Mantik" Turney

Jax Money Crew
newspicEgy csapat, amiben mint köztudott 1.6-os nagy nevek szerepelnek már a CEVO kezdete óta. Bár ott nem tudtak maradandót alkotni, most ismét itt a lehetõség. Azonban most már nincs kifogás, hogy neten nem olyan a játék. A csapat nem az eredeti felállásában vesz részt a versenyen, hiszen a lineup-ban feltûnik aZn és Dominator is, akik közül Dominator már sikeresen bemutatkozott a 3D-vel kiegészülve és mindketten igen jártasak a LAN-okban.

Corey "Kam" Hanes
Derek "exodus" Heidinger
Kevin "aZn" Wang
Josh "Dominator" Sievers
David "z1d" Chin

EG
newspicA kanadai csapat, akik mindig a háttérben de ott vannak a versenyeken és próbálkoznak. A csapat összetételét nézve nem az eredeti felállás, hiszen két beugró játékos is fellelhetõ Stevenson és Grt személyében. A csapat gyenge teljesítménye nem azért rossz, mert ez egy rossz csapat, hanem az aktivitás mértéke igen ingadozó és ebbõl kifolyólag gyakorlatilag hiába jelennek meg az összes versenyen mindig csak a középmezõnyig jutnak.

Garett "Grt" Bambrough
Pasha "Lari" Lari
Griffin "shaGuar" Benger
Matt "Stevenson" Stevenson
Corey "tr1p" Dodd

zEx
newspicEgy csapat, ami nemrég állt át 1.6-ból, majd szépen lassan csöndben alább maradtak és gyakoroltak, mígnem az elsõ on-line kvalifikáción megszerezték a második helyet. Az egyik esélyes a mostani offline tornán a zEx, ami szintén nem az alap felállásában jelent meg a rendezvényen, hiszen két EFGaming játékos segíti õket, név szerint Justin "Sunman" Summy és Chris "Deppy" DePaul. Így összesülve egy igen kemény csapatról beszélhetünk, akik mint ahogy az ábra mjutatja, tudnak együtt dolgozni, aminek legegyszerûbb oka, hogy 1.6-ban egymás klántársai is voltak.

Chris "Deppy" DePaul
Erik "da_bears" Stromberg
Justin "Sunman" Summy
Charles "cbz" Pyo
Aran "i0nZ" Curbelo

United 5
newspicA EG-hez hasonlóan egy csapat, ami mindenhol megjelenik, de komolyabb teljesítményt nem tud felhozni. A team egyébként 1.6-osokból álló csapatként indult, azonban mára már egy teljesen új LineUp-ja van, ami javarészt Source-osokból áll össze. A mostani felállás nemrégen van együtt, így túl sok esélyük nincs a „nagyok” ellen, amirõl a csapatkapitány is úgy nyilatkozott, hogy bizony a zEx vagy a JMC és a Pandemic nevezhetõ az igazi esélyesnek a tornán.

Bobby "keen" Aihama
Jimmy "foogs" Koller
Ben "ben" Hui
Albert "hahn" Hahn
Cyrus "org" Habibi

Ezek lettek volna a csapatok, holnap összefoglaljuk a történteket. Sajnos miután offline LAN verseny, SourceTV nincs, így a meccsek is zárt kapuk mögött zajlanak.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3653
 
1630
 
 
 
kép 5265
 
2331
 
 
kép 2761
 
1539
 
 
 
kép 3835
 
1498
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu