Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2013. március 28. 8 hozzászólás
 

Hétvégén kerül megrendezésre a 2013-as Copenhagen Games, mely több játékban hatalmas nyereményekért zajlik és rengeteg csapatot, nézőt mozgat meg évente ez az esemény. A CPH 2013-ra összesen 32 csapat juthat majd be, akik összemérik majd tudásukat CSGO-ban is a 33 000 Eurós díjazásért. 16 csapat már biztosan ott van ezen csapatok között, míg a többiek ma játszanak azért, hogy a maradék helyeket feltöltsék.

A jelentkezők száma immáron meghaladta az 50-et, s ezen felül 13 lány CSGO csapat is nevezett a Sennheiser Female CSGO megmérettetésre, amely ahogy a neve is mutatja, csakis kizárólag a gyengébbik nem számára kerül megrendezésre. A már bekerült csapatok listáját lentebb megtalálhatjátok, mely csapatok közt szerepel az eddig verseny-veretlen Svédország NiP Gaming és a trónfosztásra készülő Oroszország Virtus.pro is.

A mai kvalifikáció során 56 csapat mérő össze tudását, köztük a lengyel sztárcsapat Lengyelország ESC-Gaming, a Hollandia LowLandLions, a francia Franciaország Imaginary Gaming játékosai és az Svédország Epsilon vagy akár a britt Anglia Reason Gaming is. A közvetítés megtalálhatjátok a coverage-ben és a CS2HUTV menüpont alatt is.

OFFLINEHírfolyam

hírfolyam frissítése
 
március 30.
Frissült az ágrajz, voltak meglepetés eredmények :)
 
március 30.
A felső ágon szép párosítások alakultak ki, a meccsek 10 órakor fognak kereken kezdődni és ilyen meccskre számíthatunk, hogy Svédország Ninjas in Pyjamas vs. Franciaország Verygames, Oroszország Virtus.pro vs. Dánia Western Wolves, USA Quantic vs. Germany mousesports.... Remélem ma is velünk tartotok!
 
március 30.
Jó reggelt sziasztok! Még mindig sANtiaGo volnék és ez pedig a Kopenhágai játékok 2013-as állomása. Ma hajnalban elkezdődtek a Rájátszás meccsei, melyek alsó és felső ágon zajlanak, így senki nem esett ki a csoportmeccsek után.
 
március 30.
Estére elraktam magam, reggel találkozunk srácok! Jóéjt!
 
március 30.
Sok minden történt az elmúlt órákban. Az egyik legérdekesebb, hogy a Na'Vi csapata nem folytatja tovább a versenyt az adminok döntése miatt, mely szerint nem a körarány döntött a csoportkörben, azonos pontszám esetén, hanem a megnyert mapok száma. Közben már éles a Playoff
 
március 29.
A harmadik körben sem maradhatunk le a gyors győzelmekről :) A Franciaország Verygames, Svédország Ninjas in Pyjamas, az Lengyelország ESC Gaming is könnyedén nyerték az utolsó csoportmeccsüket.
 
március 29.
Érdekes meccsek maradtak így a csoportkör végére, mivel több csoportban is az utolsó meccsen dől el, hogy ki jut tovább. Élő közvetítést láthattok a Ukrajna Na'Vi vs. Dánia fnatic meccsről. Az első pályát a dán csapat nyerte. Maradjatok velünk!
 
március 29.
Három meccs van még hátra ebből a körből s mindhárom meccsen a harmadik pálya következik, mivel az állás 1-1.
 
március 29.
Sorra érnek véget a második kör meccsei. Friss eredményeket láthattok a coverageben.
 
március 29.
Nagyon szoros első mapot játszott a Germany Team ALTERNATE csapata az amerikai USA Quantic csapata ellen, mikor is 19-17-es vereséget szenvedtek a tengerentúli csapattól.
 
március 29.
A Franciaország Verygames is megszerezte második győzelmét, így veretlen eddig csoportjában, már csak egy meccs van nekik hátra a csoportkörből, mégpedig a Szlovákia 3DMAX ellen.
 
március 29.
A Svédország NiP Gaming csapata már a második meccsét is megnyerte, mikor simán 2-0-ra verték a Dánia myRevenge-t.
 
március 29.
Eközben de_inferno-n járunk, ahol a Germany mousesports nagyon elpicsázza a lengyel Lengyelország ESC Gaming csapatát, már 15-3 az állás.
 
március 29.
Pár csapat már lejátszotta az első meccset a második körben, így már vezet 1-0-ra a Svédország Ninjas in Pyjamas, vezet a USA Curse, a Oroszország Virtus.pro és a Svédország Publiclir is.
 
március 29.
Véget az utolsó két meccs is az első körben így sikeresen eltudták kezdeni a második csoportkört a játékosok. A szlovák Szlovákia 3DMAX 2- arányban győzött az Dánia iRAGE ellen, míg az Dánia fnatic szorosan ugyan, de 2-1-re verte el az Svédország Epsilon csapatát.
 
március 29.
Harmadik pályán játszanak a csapatok. Eddig egyet nyert az Svédország Epsilon és egyet az Dánia fnatic. Az utolsó pályán de_nuke-n pedig 8-5-re vezet a dán gárda.
 
március 29.
Sorra érnek véget a meccsek és a csoportkör végére megjöttek a szoros eredmények is. Frissítésre kerültek a Csoport-eredmények és meccsek is.
 
március 29.
Elkezdődött közben a második pálya az Dánia fnatic vs. Svédország Epsilon meccsen, mely de_train lett és az állás 3-3. Az első pályát a dán együttes hozta 16-14 arányban.
 
március 29.
16-6 arányban könnyedén hozta de_mirage_go-t a Ukrajna Natus Vincere. Most következik de_inferno
 
március 29.
Közben két meccs is véget ért már, a Dánia Copenhagen Wolves simán verte 2-0 arányban a Dánia ServerForge csapatát, míg a másik oldalon meglepő módon könnyedén nyert Svédország NiP az Dánia EYES ON U ellen, szintén 2-0-ra.
 
március 29.
Két pálya után 1-1-e áll a Franciaország Verygames vs. Svédország Lemondogs meccse, az első pálya de_nuke volt, melyet könnyedén hozott a francia alakulat, majd de_mirage_go-n nehezen ugyan, de nyert a svéd csapat. Most következik a harmadik, mindent eldöntő pálya, de_inferno.
 
március 29.
7-5 arányban vezet a Ukrajna Na'Vi csapata a Norvégia BX3 ellen.
 
március 29.
Folytatódnak a meccsek, amikor is a Svédország Lemondogs 5-0 arányban vezet a Franciaország Verygames ellen de_mirage_go-n. Míg a másik meccsen az Dánia fnatic 7-3-re vezet az Svédország Epsilon ellen.
 
március 29.
Technikai gondokkal küszködnek a játékosok, addig egy kis zene.
 
március 29.
Hamarosan kezdődik az Svédország Epsilon vs. Dánia fnatic meccse, melyet Élőben közvetítenek és láthajátok a CoDTV menüpont alatt.
 
március 29.
Minden meccs kikerült az oldalra a Meccsek menüpontba, így tudtok fogadni is srácok! A csoportkör meccsei feltöltésre kerültek, csoportok frissítve. Tehát minden készen áll egy szép napra, már csak a 15 fok és a bográcsos hiányzik!
 
március 29.
Az első meccsek 10 órakor kezdődnek, természetesen a közvetítés sem maradhat el. Tartsatok velünk, addig igyatok meg egy kávét!
 
március 29.
Sziasztok Jó reggelt :) Remélem mindenki felkészült a mai napra! Tegnap este meglett a 16 továbbjutó csapat így publikálásra kerültek a csoportbeosztások is!
 
március 28.
Egy nagyon szoros meccset láthatunk, melyen a Svédország Lemondogs áll jobban ugyanis 16-12 arányban nyerte az első pályát, így neki már csak egy győzelem kell a továbbjutáshoz, míg az Svédország alchemists csapatának mindkét pályát meg kellene nyernie.
 
március 28.
Hamarosan elkezdődnek a Rájátszás meccsei :)
 
március 28.
16-14 arányban nyert egy nagyon szoros és fordulatos meccsen a norvég Norvégia Temp.NO csapata a Dánia XAPSO ellen.
 
március 28.
Az Lengyelország ESC-Gaming 16-8 arányban verte el a csoport második helyezett Germany CPLAY.Tt csapatát.
 
március 28.
Hamarosan kezdődnek a harmadik kör meccsei, ebből kettőt máris streamelni fognak a srácok. Míg az egyiken a Dánia XAPSO vs. Norvégia Temp.NO, addig a másik csatornán egy hatalmas meccs lesz, Lengyelország ESC-Gaming vs. Germany CPLAY.Tt
 
március 28.
Kellő csúszás alakult már a szerverek miatt. Most is csúsznak a harmadik kör meccsei. Ne menjetek sehova, addig hallgassatok egy kis nyugtató zenét!
 
március 28.
Másodjára játszották újra a Spanyolország Karont3 vs. Dánia Fjortis meccset, szerveroldali gondok voltak mindkét alkalommal, ám végül így is simának mondható 16-4-es győzelmet arattak a spanyolok.
 
március 28.
Egy nagyon szoros meccsen tudott nyerni a Svédország Vitrolic csapata a találó nevű Dánia CTRL MOUSE1 ellen. Nuke adotta körülmények között mindkét csapat számos kört hozott T oldalon, és a végén 15-14-es állásnál higgadt játékkal hozta le az utolsó kört a svéd együttes.
 
március 28.
16-6 arányban nyert az Svédország alchemists. Egy közepes iramú meccset láthattunk sok szép momentummal.
 
március 28.
Véget ért az első félidő a Spanyolország Karont3 vs. Dánia Fjortis meccsen, a spanyol csapat vezet. Így 11-4-es állással fordulnak a csapatok.
 
március 28.
Közben zajlik egy másik érdekes meccs is ahol a messziről érkezett Spanyolország Karont3, 8-2 arányban vezet a Dánia Fjortis ellen, de_mirage_go-n.
 
március 28.
Eddig papírforma szerint alakul a mérkőzés és 5-0-ra vezet a a svéd csapat. Az első körben Svédország hyvlaren egy gyönyörű négyes head-t osztott ki, ám az ACE már nem jött neki össze.
 
március 28.
Elkezdődött a késkörrel az Svédország alchemists vs. Dánia Team Puzzles meccse, melyet a svéd csapat nyert és ők választhatnak side-t. Értelemszerűen Ct-be kezdenek.
 
március 28.
Fogadjatok a meccsekre ITT! Érdemes benézni :) Hamarosan érkeznek képek a helyszínről!
 
március 28.
16-11 arányban nyert a Dánia BX3 csapata a szintén hazai Dánia HonningQ csapata ellen.
 
március 28.
Rövid szünet, hamarosan kezdődnek a második kör meccsei. Addig is hallgassatok zenét :)
 
március 28.
13-2-ről nagyon szépen hozta fel magát a dán Dánia Heroic csapata, ám a nagy hátrányt ledolgozni teljesen nem tudta, így a svéd teknőcök megérdemelten nyerték meg a meccset 16-11 arányban.
 
március 28.
Szerverfagyás miatt szakadt félbe előzőlegesen a Dánia DISH vs. USA Quantic meccse, melyet most fognak folytatni a srácok. Élő közvetítés is lesz róla a GratFrag jóvoltából.
 
március 28.
Eddig 6-0 az állás a svéd csapatnak, akik Terrorista oldalon vannak jelenleg, de_dust2_se-n.
 
március 28.
Közben a hivatalos streamen láthjátok a Dánia Heroic vs. Svédország Mine Turtles meccsét, ahol az állás 3-0 a svéd csapatnak.
 
március 28.
Mennek sorban még az első kör meccsei, hamarosan pedig kezdődik a második kör. Élőben is láthattok ismét egy meccset, ám azt még nem döntötték el, melyiket fogják adni. Addig is tartsatok velünk!
 
március 28.
Véget is ért az első meccs, melyen nem született meglepetés és simának mondható 16-5-ös győzelmet aratott az Lengyelország ESC Gaming csapata.
 
március 28.
Zsinórban két kört hozott a dán csapat, ám ez is kevés volt Terrorista oldalon, így 13-2-vel fordulnak a csapatok. Lengyelország ESC Gaming-nek csupán három kör kell T oldalon.
 
március 28.
Megszerezte első körét a Dánia CHEFROTTEN csapata, az állás jelenleg 12-1, a lengyelek javára.
 
március 28.
8-0-s arányban vezet az Lengyelország ESC Gaming csapata, de_inferno_se a pálya, CT-ben vannak a srácok, tehát a könnyebbik oldalon, ám az ellenfelüknek egyelőre nincs fogalmuk arról, hogyan törjék fel a lengyel csapat védelmét.
 
március 28.
Két közvetítés is van jelenleg természetesen angol nyelven. Ezen felül számos stream található még egyéb más nyelveken. A közvetítést és eredményeket figyelemmel tudjátok követni az oldalon és a CS2HUTV menüpont alatt.
 
március 28.
Elkezdődtek a mérkőzések, élő közvetítést is láthattok az Lengyelország ESC-Gaming vs. Dánia CHEFROTTEN meccsről, melyet ITT láthattok!
 

Copenhagen Games - Végeredmény

1. place Svédország Ninjas in Pyjamas 16.500€
2. place Dánia Western Wolves 8.000€
3. place Oroszország Virtus.pro 4.000€
4. Franciaország Team VeryGames 2.000€
5-6. Dánia fnatic 750€
5-6. USA Quantic Gaming 750€
7-8. Germany mousesports 500€
7-8. USA Curse Gaming 500€
9-12. Anglia Anexis
9-12. Svédország Epsilon
9-12. Svédország Lemondogs
9-12. Norvégia Temp.no
13-16. Lengyelország ESC Gaming
13-16. Svédország Publiclir
13-16. Dánia Xapso
13-16. Norvégia plan-B

 

Copenhagen Games - Rájátszás

Ágrajz nagyítása

USA Quantic 02
USA Quantic 02
USA Curse 00
USA Quantic 01
Germany mousesports 02
Germany mousesports 00
Svédország Publiclir 00
Oroszország Virtus.pro
00
Oroszország Virtus.pro 02
Oroszország Virtus.pro 02
Lengyelország ESC Gaming 00
Oroszország Virtus.pro 02
Dánia Western Wolves 02
Dánia Western Wolves 01
Svédország Epsilon 01
Svédország Ninjas in Pyjamas 01
Svédország Ninjas in Pyjamas 02
Svédország Ninjas in Pyjamas 02
Dánia CphWolves 00
Svédország Ninjas in Pyjamas 02
Franciaország Verygames 02
Franciaország Verygames 00
Norvégia Temp.no 00
Svédország Ninjas in Pyjamas 02
Dánia Anexis 00
Svédország Lemondogs 00
Svédország Lemondogs 02
Dánia fnatic 00
Dánia fnatic 02
Dánia fnatic 02
Finnország Curse 00
Oroszország Virtus.pro xx
Dánia fnatic xx
Germany mousesports 16
Dánia Xapso 06
Germany mousesports xx
Dánia Western Wolves 16
Dánia Western Wolves 00
Anglia Anexis xx
Anglia Anexis 16
Dánia Western Wolves 16
Dánia Western Wolves 16
Norvégia Temp.no 16
Dánia Western Wolves 16
Dánia Western Wolves 16
Norvégia Temp.no xx
Norvégia plan-B 04
USA Quantic xx
Franciaország Verygames 16
Svédország Epsilon 16
Franciaország Verygames 16
Franciaország Verygames xx
Svédország Epsilon xx
Lengyelország ESC Gaming 14
Franciaország Verygames 16
Svédország Lemondogs xx
Svédország Publiclir 08
USA Curse xx
USA Curse 16
USA Curse 16

Copenhagen Games - Csoportmeccs eredmények


1. kör Csapat 1 Csapat 2 CS.
10:00 Franciaország Verygames vs. Svédország Lemondogs A 02:01
10:00
Szlovákia 3DMAX vs. Dánia iRAGE A 02:00
10:00 Ukrajna Natus Vincere vs. Norvégia BX3 B 02:01
10:00 Dánia fnatic vs. Svédország Epsilon B 02:01
10:00 USA Curse vs. Anglia Reason C 02:00
10:00 Anglia Anexis vs. Hollandia LowLandLions C 02:00
10:00 Germany ALTERNATE vs. Norvégia temp.no D 01:02
10:00 Európa fm.TOXiC vs. USA Quantic D 00:02
10:00 Dánia Western Wolves vs. Norvégia plan-B E 02:00
10:00 Dánia CphWolves vs. Dánia ServerForge E 02:00
10:00 Germany n!faculty vs. Lengyelország ESC Gaming F 00:02
10:00 Germany mousesports vs. Dánia KILLERFISH F 02:01
10:00 Svédország NiP Gaming vs. Dánia EYES ON U G 02:00
10:00 Finnország Curse vs. Dánia myRevenge G 02:00
10:00 Oroszország Virtus.pro vs. Svédország Publiclir H 02:00
10:00 Oroszország Nostalgie vs. Dánia Xapso H 00:02
2. kör Csapat 1 Csapat 2 CS.
13:30 Franciaország Verygames vs. Dánia iRAGE A 02:00
13:30 Szlovákia 3DMAX vs. Svédország Lemondogs A 00:02
13:30 Ukrajna Natus Vincere
vs. Svédország Epsilon B 01:02
13:30
Dánia fnatic vs. Norvégia BX3 B 02:00
13:30
USA Curse vs. Hollandia LowLandLions C 02:00
13:30 Anglia Reason vs. Anglia Anexis C 00:02
13:30 Germany ALTERNATE vs. USA Quantic D 01:02
13:30 Norvégia temp.no vs. Európa fm.TOXiC D 02:01
13:30 Dánia Western Wolves vs. Dánia ServerForge E 02:00
13:30 Norvégia plan-B vs. Dánia CphWolves E 00:02
13:30 Germany n!faculty vs. Dánia KILLERFISH F 00:02
13:30 Lengyelország ESC Gaming vs. Germany mousesports F 00:02
13:30 Svédország NiP Gaming vs. Dánia myRevenge G 02:00
13:30 Dánia EYES ON U vs. Finnország Curse G 00:02
13:30 Oroszország Virtus.pro vs. Dánia Xapso H 02:00
13:30 Svédország Publiclir vs. Oroszország Nostalgie H 02:00
3. kör Csapat 1 Csapat 2 CS.
17:00 Franciaország Verygames vs. Szlovákia 3DMAX A 02:00
17:00 Dánia iRAGE vs. Svédország Lemondogs A xx:xx
17:00 Ukrajna Natus Vincere vs. Dánia fnatic B xx:xx
17:00 Svédország Epsilon vs. Norvégia BX3 B xx:xx
17:00 USA Curse vs. Anglia Anexis C xx:xx
17:00 Anglia Reason
vs. Hollandia LowLandLions C xx:xx
17:00 Germany ALTERNATE vs. Európa fm.TOXiC D xx:xx
17:00 USA Quantic vs. Norvégia temp.no
D xx:xx
17:00 Dánia Western Wolves vs. Dánia CphWolves E 02:00
17:00 Norvégia plan-B
vs. Dánia ServerForge E xx:xx
17:00 Germany n!faculty vs. Germany mousesports F 00:02
17:00 Lengyelország ESC Gaming
vs. Dánia KILLERFISH F 02:00
17:00
Svédország NiP Gaming vs. Finnország Curse G 02:00
17:00
Dánia myRevenge vs. Dánia EYES ON U G 00:02
17:00
Oroszország Virtus.pro vs. Oroszország Nostalgie H 02:00
17:00
Dánia Xapso vs. Svédország Publiclir H xx:xx

Copenhagen Games - Csoportállások

'A' csoport M G D V P
Franciaország Verygames
3 3 0 0 9
Svédország Lemondogs
3 2 0 1 6
Szlovákia 3DMAX
3 1 0 2 3
Dánia iRAGE
3 0 0 3 0
'B' csoport M G D V P
Dánia fnatic
3 2 0 1 6
Svédország Epsilon
3 2 0 1 6
Ukrajna Natus Vincere
3 2 0 1 6
Norvégia BX3 3 0 0 3 0
'C' csoport M G D V P
Anglia Anexis
3 3 0 0 9
USA Curse 2 2 0 1 6
Hollandia LowLandLions
3 1 0 2 3
Anglia Reason Gaming
3 0 0 3 0
'D' csoport M G D V P
USA Quantic
3 3 0 0 9
Norvégia Temp.no 3 2 0 1 6
Európa fm.TOXiC 3 1 0 2 3
Germany ALTERNATE
3 0 0 3 0
'E' csoport M G D V P
Dánia Western Wolves 3 3 0 0 9
Dánia Copenhagen Wolves
3 2 0 1 6
Dánia ServerForge
3 1 0 2 3
Norvégia plan-B
3 0 0 3 0
'F' csoport M G D V P
Germany mousesports 3 3 0 0 9
Lengyelország ESC Gaming
3 2 0 1 6
Dánia KILLERFISH 3 1 0 2 3
Germany n!facultiy
3 0 0 3 0
'G' csoport M G D V P
Svédország Ninjas in Pyjamas 3 3 0 0 9
Finnország Curse 3 2 0 1 6
Dánia EYES ON U
3 1 0 2 3
Dánia myRevenge
3 0 0 3 0
'H' csoport M G D V P
Oroszország Virtus.pro 3 3 0 0 9
Svédország Publiclir
3 2 0 1 6
Dánia Xapso
3 1 0 2 3
Oroszország Nostalgie
3 0 0 3 0

Copenhagen Games - Csapatok és játékosok

Csapat Lineup
Szlovákia 3DMAX GuardiaN, kap1, .PhP, oskaR, sneix
Anglia Anexis eSports Mx, prb, RattlesnK, RE1EASE, weber
Dánia Copenhagen Wolves 3k2, cajunb, device, dupreeh, FeTiSh
USA Curse anger, ezpk, Michael3D, Skadoodle, stan
Finnország Curse.fi allu, aslak, natu, reflex, ScarK
Európa fm! TOXiC BARBARR, nEiLZiNHo, smF, socN, Whindanski
Dánia fnatic Friis, MODDII, stingeR, trace, Xyp9x
Germany mousesports approx, karrigan, nooky, Troubley, zonixx
Germany n!faculty asmo, disruptor, Kirby, qk-Mantis, smn
Ukrajna Natus Vincere ceh9, Edward, markeloff, starix, Zeus
Svédország Ninjas in Pyjamas Fifflaren, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
Oroszország Nostalgie ed1k, hooch, OverDrive, flame, ev1l
Germany Team ALTERNATE fel1x, kRYSTAL, mnL, Rak, SolEk
Franciaország Team VeryGames Ex6TenZ, kennyS, NBK, ScreaM, SmithZz
Oroszország Virtus.pro AdreN, ANGE1, Dosia, Fox, kucher
Dánia Western Wolves gla1ve, MSL, Nico, Nille, PimpS
Norvégia BX3 tacky, phnien, rod, moen, m1kkis
Svédország Epsilon flusha, jw, schneider, berg, Devilwalk
Lengyelország ESC Gaming kuben, Neo, loord, TaZ, pasha
Dánia EYES ON U crell, Disko, whammy, tenzki, Inzta
Dánia iRAGE detura, daboys, HALLU, Striker, Syndicate
Dánia KILLERFISH crZy, coloN, BULI, beeck, krischjo
Svédország Lemondogs cype, zajp, Spitfire, waver, twist
Hollandia LowLandLions chrisJ, ferrid, kajsk1ng, ufear, spartacus
Dánia myRevenge AnK, KeR, KS, zn0pe, Rejin
Norvégia plan-B Gallaxy, markivalio, markivalio, SkurK, skiPP
Svédország Publiclir downie, KAB0M, lox, emilio, xelos
USA Quantic DaZeD, hiko, frozt, semphis, tck
Anglia Reason Gaming jakem, keita, Kryptix, Puls3, ZED
Dánia ServerForge Herden, HUNDEN, Rytter, ruggah, vimo
Norvégia Temp.no cENTRYZ, DaY, MobY, Leffa, Polly
Dánia Xapso BERRY, isenbo, Snappi, LOMME, tabaco

Copenhagen Games - Információk

Helyszín: Koppenhága, Dánia
Játék: Counter-Strike Global Offensive 5v5
Időpont:
2013. Március 27-31.
Díjazás: €33,000
Nevezett csapatok: 16
Honlap: http://www.copenhagengames.com/

ÉLŐ

 

 
sANtiaGo
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 8 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

justluck

márc. 30., 10:38
Na'Vi csapata nem folytatja tovább a versenyt az adminok döntése miatt, mely szerint nem a körarány döntött a csoportkörben, azonos pontszám esetén, hanem a megnyert mapok száma." Jó lehet az angol tudásod. Vagy valaki  mondta akinek remek az angol tudása. Nem azért mentek el mert a mapok száma döntene. BO3ban egyértelmű hogy a nyert/vesztett mapok aránya számít. Mivel ez mind a 3 csapatnál megegyezett, megnézték a nyert/vesztett körök arányát.Így 1. Na'Vi 2.fnatic 3.Epsilon. Ezt mondták a Na'Vi-nak is (navi által kiadott közlemény szerint), majd beszéltek a másik 2 csapattal is és végül úgy döntöttek, hogy beszámítják a BX3 ellen elért eredményeket is.Mivel a Na'Vi késett az 1. mapot elvesztette default lossal a BX3 ellen, így egyértelmű volt, hogy így alsóágon folytatják. Ezért mentek el. Én sem értem egy 3as döntetlennél miért kéne beszámolni a 4. csapatot akinek nincs köze a szituációhoz. 


 
 
 
 

MightyMask

márc. 30., 00:12
Návi ragequit.. Nem tanúsítanak vmi profi hozzáállást.. Stílusosabb lett volna letarolni az alsó ágat és bevonulni a döntőbe, dehát lelépni egyszerűbb ugye. gg
 
 
 
 

.LnB

márc. 29., 19:46
Csoportból az első kettő megy tovább vagy 3 csapat?
 
 
 
 
MightyMask  lol nifaculty mit keres a szavazólistán? akkor már felkerülhetett volna az anexis, fnatic, western wolves és cph wolves is..
na mind1, várom már a csoportsorsolást.. nagyon jó kis lannak nézünk elébe..
 

Kobi

márc. 29., 12:05
A n! azért van ott mert egyszer megverték a NiP-et :D
 
 
 
 

sANtiaGo

márc. 29., 08:54
Nekem nem tetszik a csoportbeosztás, pár olyan csoport van, ahol mindegyik alsóbb seed-t érdemelt volna.
 
 
 
 

MightyMask

márc. 28., 23:12
lol nifaculty mit keres a szavazólistán? akkor már felkerülhetett volna az anexis, fnatic, western wolves és cph wolves is..
na mind1, várom már a csoportsorsolást.. nagyon jó kis lannak nézünk elébe..
 
 
 
 

SancheZsnz

márc. 28., 20:45
vg>
 
 
 
 

sANtiaGo

márc. 28., 18:54
Már a kvalifikáción jó meccsek vannak :) El sem tudom képzelni milyen lesz akkor később!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2766
 
1551
 
 
 
kép 4449
 
3303
 
 
kép 604
 
1402
 
 
 
kép 1231
 
1402
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu