Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2007. július 20. 0 hozzászólás
 

Az elõzõ CGS-rõl írt véleményemhez nem fûznék így utólagosan kommentárt, valójában a néhány perce történtekhez sem kéne, de úgy érzem a félretájékoztatást ugyanúgy megsínyli az a réteg, aki

newspic
Az elõzõ CGS-rõl írt véleményemhez nem fûznék így utólagosan kommentárt, valójában a néhány perce történtekhez sem kéne, de úgy érzem a félretájékoztatást ugyanúgy megsínyli az a réteg, aki még érdeklõdik a CGS iránt, mint azok a csapatok, akik részt vesznek a kvalifikációkon. Nem törekszem rá, hogy túldramatizáljam a helyzetet, de mindenképpen érdekes a történet annak fényében, hogyha azt vesszük alapul egy-egy gárda milyen energiákat fektet bele a felkészülésbe. Eddig a pillanatig úgy szólt a fáma, hogy azon csapatok jutnak ki a Combine Event-re, melyek az egyes selejtezõkön maguk mögé utasítják az egész mezõnyt, és egyedüli gyõztesként hagyják el a szervereket. Ehhez járult még az 500 dollárnyi költõpénz az utazások és egyéb felmerülõ költségek fedezésére. Ha számolunk, akkor gyorsan eljutunk a végeredményez: négy kvali, négy utazó csapat 500 dodóval a zsebükben. Azonban ezt így el lehet felejteni. Az [OBi] meccse után raiN keresett meg, hogy ne irkáljak már hülyeségeket a fórumba azzal kapcsolatban, hogy még van esélyünk kijutni a Combine Event-re, mikor már kijutottunk. Természeten felvettem a szokásos WTF arcomat, mint mindig, amikor édes drága anyukám megkérdezi, hogy elmostam-e már a kamu aranyozott tálakat és kiteregettem-e a ruhákat. Majd magam bizonyosodtam meg róla, hogy tényleg kijutottunk.

A Raul-al készült interjú után goodeh, a Cadred hírszerkesztõje, tájékoztatott õt, hogy változások történtek a CGS szabályzatában, melyet olyan jól eldugtak, hogy Murder és az ufókat kényeztetõ Scully sem találhatja meg. A felállás a következõ: azok a csapatok jutnak ki a LAN-ra, akik bejutattok a rájátszásba! Azaz minden egyes selejtezõrõl négy csapat megy tovább a Combine-ra. Ez még nem minden, most jön az igazán érdekes dolog: az elsõ helyezett nem kap 500 dollárt költségei fedezésére, annak ellenére, hogy a fórumban az online kvalik téma alatt ez így volt megjelölve. Nem is kellett sokáig várni egy admin válaszára a kérdéssel kapcsolatban, hogy most mi is ez az egész. A válasz úgy hangzik, hogy az uzsipénz, csak az 1 Régióra vonatkozik, a többire nem. Sõt, egyes források szerint az elsõ három megy tovább a kvalikból, nem a bejutó négy. Ellenben goodeh barátunk közel került a tûzhöz, így érdemes adni a szavára, csak ugye ez már megint egy újabb kellemetlen érzés a CGS-el kapcsolatban. De annyi baj legyen: az [OBi] csapat kijutott a Combine Event-re. Igaz nekik kell kigazdálkodni rá a pénzt.
Fejetlenség?
Biztos nem olyan mértékben, mint egy felépített csapatban, ahol idõt és energiát áldozva küzdenek egy olyan célért ami nincs is.
Fejetlenség?
Lehet benne valami, mikor még nincs meg a LAN helyszíne és idõpontja.
Pont.
De annyi baj legyen: az [OBi] csapat kijutott a Combine Event-re. Igaz nekik kell kigazdálkodni rá a pénzt.
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3691
 
1410
 
 
 
kép 3194
 
1550
 
 
kép 1499
 
1412
 
 
 
kép 5085
 
2563
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu