Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2009. április 25. 0 hozzászólás
 

Közel három hónapos pihenés után elérkezett az ESL skandináv ligájának offline döntője amely Stockholmban kerül megrendezésre.A többi EPS-hez hasonlóan itt is négy csapat vesz részt. Az első meccseken

Közel három hónapos pihenés után elérkezett az ESL skandináv ligájának offline döntője amely Stockholmban kerül megrendezésre.
A többi EPS-hez hasonlóan itt is négy csapat vesz részt. Az első meccseken kiderül, kik kerülnek a döntőbe, és kik játszhatnak a bronzért. Akik pedig ma a szórakoztatásról gondoskodnak, a fnatic, az mTw, a Lemmondogs és a Team-Playzeek.
Az első összecsapásra 15:00-kor kerül sor, a tavalyi év legjobbja, az mTw csak össze a Lemondogss csapatával. Talán sokan meglepődtök, de a dánok 4 győzelemmel és két vereséggel kerültek be, de ha azt nézzük, hogy nem ezt a ligát tartották a legfontosabbnak 2008 végén 2009 elején, akkor ebből ne vonjunk le messzire menő következtetéseket. Akiknek sikerült itt legyőzniük őket, az a másik nagy esélyes, a fnatic, és a szintén jelen lévő honfitársaik. A Lemmondogs fele-fele arányban hozta az eddigi mérkőzéseit. Ők már egyszer kikaptak mostani ellenfeleiktől, ráadásul a többi svéd csapattal sincsenek jóban ilyen szempontból, a fnatic és a meglepetésre kimaradt SK Gaming is két vállra fektette őket. Az esélyeket nézve mi az mTw mellett tettük le a voksunkat, és más oldalak is hasonlóképp gondolkodtak. Az igaz, hogy ha megnézzük a Lemmondogs összeállítását, bizony ők sem gyengék, de a dánok tavaly brillíroztak, és az is biztos, hogy vissza akarnak vágni a fnaticnak a Global Finalsön elszenvedett vereségért, mivel nekik köszönhetik az alsóágra jutást, és a későbbi "rossz" helyezést. E rövid és gyors eszmefuttatást követően arra jutottunk, hogy savanyú lesz a szőlő a svédeknek.
17:15-től következik a másik dán-svéd harc, ahol is a felemás eredményt felmutató fnatic (3-0-3) csap össze a Team-Playzeekkel (4-0-2). Következtetéseket itt sem érdemes levonni ezekből, még akkor sem, ha a dánok már verték el egyszer ebben a sorozatban a svédeket. A fnaticon nagy nyomás van, kötelező hoznia ezt a meccset, biztos nem akarja meghiúsítani a nagy visszavágót, így mi is ara jutottunk, mint sokan mások, hogy itt fordított lesz a két nemzet továbbjutása, azaz a svédek kerülnek a döntőbe, a dánok pedig szomorkodhatnak, hogy nem hazai döntő lesz.

Nyeremények:

  • 1. hely: €7.500 ~ 2.221.000 HUF
  • 2. hely: €5.000 ~ 1.481.000 HUF
  • 3. hely: €2.500 ~ 740.000 HUF
  • 4. hely: €1000 ~ 296.000 HUF
  • Bonusz / nyerés: €50 ~ 15000 HUF
  • IFNG bonusz: €1000 ~ 296.000 HUF

 


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2809
 
1439
 
 
 
kép 895
 
1595
 
 
kép 1376
 
1375
 
 
 
kép 3184
 
1736
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu