Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2006. október 27. 0 hozzászólás
 

Habár komoly szürke felhõk gyülekeztek a EuroCSS LAN felett, most nem London földrajzi elhelyezkedésére céloztam, hanem az elmúlt napok híreire és eseményeire. A CS2HU is beszámolt róla a napokban, hogy

newspic
Habár komoly szürke felhõk gyülekeztek a EuroCSS LAN felett, most nem London földrajzi elhelyezkedésére céloztam, hanem az elmúlt napok híreire és eseményeire. A CS2HU is beszámolt róla a napokban, hogy az egyik fõszervezõ eltûnt a nevezésekbõl befolyt pénzzel együtt és nem adott magáról életjelet három hétig. A bejelentés után csak rontott a helyzeten mikor kiderült, hogy ki sincs még bérelve a helyszín. Szerencsére az említett szervezõk fenegyereke érdekes módon hamar elõkerült a pénzzel együtt, így újra minden a régi kerékvágásban halad. Egészen jól döcög, olyannyira, hogy már el is készültek a csoportbeosztások. De errõl majd egy kicsit késõbb, most nézzük a fontosabb információkat. A versenynek London ad otthont, melyre az eddigiek szerint 21 csapat érkezik. Az elsõ helyezett nyereménye nem kevesebb, mint 1000 euró, a második és harmadik helyért járó díjakat még nem hozták nyilvánosságra a szervezõk.

Biztosan sokan tudjátok, hogy hazánkat is képviseli egy csapat a ködös Albionban, õk a dalay lamas. Õszintén kimondhatjuk, hogy mostanában kicsit leeresztettek a srácok és nem éppen legfényesebb idõszakukat élik. Azonban a versenyen, mint magasan kiemelt csapat vesznek részt. Remélem az elmúlt hetek, hónapok rossz szereplése nem nyomja rá a bélyegét a teljesítményünkre kint, ezzel együtt kívánnák nekik sok sikert!  Csoportok, esélyek
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Következzenek a csoportbeosztások. A csoportokat és a csapatok rangsorolását elnézve, megállapíthatjuk, hogy igen érdekesen megoldást választott a készítõ. A legérdekesebb csoportok a B,C valamint az F fémjelezésû. A „B” csoportban összekerült egymással két nagy német csapat, a C jelzésû négyesben is hasonló a helyzet, csak ott két erõs angol csapat kapott helyet egymás mellett. Goodwill-ék csoportja a kezdetektõl fogva három csapatot számlált, ellenben megkapták a legerõsebb csapatot az Insignia Cadre-t és egy eddig ismeretlen olasz csapatot az nXo-t.. Több helyen is csonka csoportok jöttek létre, azonban ezeknek a nagy részébe már érkezett csapat. A dl és a Cadre mellé, nemhogy csapat nem jött, még az is „elment”, aki ott volt. Így a C csoport most két teamet számlál, a dalay lamas-t és az Insignia Cadre-t, az olaszok a legutóbbi információk alapján nem jelennek meg a versenyen.

Ha hozzátesszük, hogy a csoportokból az elsõ kettõ jut tovább az újabb fordulóba, akkor tudjátok, hogy miért húzódik mosolyra a szám. A legtöbb nagyobb portálon, a dl kivétel nélkül high seed kategóriába került, így igen elõkelõ helyet kapott a nevezett csapatok rangsorolásában. Szóval, ha a helyzet így marad az F csoportban, akkor biztos a továbbjutás számukra. Következõ körben a továbbjutó legjobb 12 alakulatot újabb négyes csoportokra bontják fel ahonnan az elsõ kettõ jut az egyenes kieséses szakaszba. Nézzük, hogy alakulhat a dl sorsa. A kettes csoportba fognak kerülni, ahol a következõ szempontok szerint fognak bekerüli a csapatok: B csoport nyertese, F második helyezettje és A második helyezettje. Legelképzelhetõbb egy olyan csoport ahol a SpeedLink (B nyertese) és az Inegrtity (A második) mellé kerül a dl, ahonnan szintén van esély a továbbjutásra.

Tervbe volt véve egy rövid beszélgetés a dl csapattagjaival még az indulás elõtt, sajnos ez elmaradt, de a LAN ideje alatt, mintegy, harmadik szememként fogják figyelni az eseményeket és ellátni minket fontos hírekkel információkkal. No meg képekkel. Holnap várható egy rövid helyzetjelentés tõlük, addig is figyeljétek az oldalt újabb hírekért.

A csoport

B csoport

C csoport

D csoport

       
 newspic n!faculty  newspic Dignitas  newspic Reason  newspic Snipers Alley
 newspic Intergrity  newspic SpeedLink  newspic five:flow  newspic Sykotic
 newspic Delta  newspic Core 5  newspic k1ck  newspic sYntax Error
 newspic Fragmasters  newspic -  newspic Tainted Arm.  newspic Magnitude
       
       

 E csoport

 F csoport

 

       
   newspic CSA  newspic Insignia Cadre  
   newspic Arcadia  newspic dalay lamas  
   newspic INC Gaming  newspic -  
   newspic -  newspic -  
       
Szombati csoportmeccsek: de_inferno // de_nuke // de_dust2
Az F csoport meccse magyar idõ szerint 19:00 órakor kezdõdik.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4438
 
1898
 
 
 
kép 3372
 
1567
 
 
Középen a szelep
 
1635
 
 
 
kép 2954
 
1442
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu