Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2010. október 27. 0 hozzászólás
 

Nem sokkal az után, hogy a  Gamersject szervezete bejelentette új Counter-Strike felállását, máris közölték a legfontosabb információkat a télen megrendezésre kerülő offline versenyükről. Az egyik

Nem sokkal az után, hogy a  Gamersject szervezete bejelentette új Counter-Strike felállását, máris közölték a legfontosabb információkat a télen megrendezésre kerülő offline versenyükről.

Az egyik legjobban várt esemény a régióban január 15. és 16. napján lesz lebonyolítva. Miután a 3. Gamersject LAN kudarcba fulladt, a szervezők mindent megtesznek azért, hogy most kárpótolják az akkori résztvevőket és minden tökéletes ütemben és módon működjön.
A rendezvény helyszíne Horvátország fővárosában, Zágrábban lesz, amely az egyik legnagyobb forgalmi csomópont a térségben. A helyszín szinte tökéletes - kivéve azoknak, akivel repülővel érkeznek -, hiszen a város központjának vonzáskörzetében a tömegközlekedést a villamosok segítik, míg a külvárosban autóbuszok járnak. A szervezők már most igyekeznek biztosítani a résztvevők számára a szálláshelyeket, ezzel is megkönnyítve az érdeklődök döntéshozatalát.

A konkrét helyszínt a LAN főszponzora, a HGSPOT biztosítja majd. A pénzdíjazás a résztvevők függvényében kerül megállapításra, amely a 32 csapatos maximum létszám esetén €2800 lesz, de ezen felül plusz hardver nyeremények is járnak az összeg mellé. A nevezés díj €100/csapat, tehát a korábbiakhoz képest viszonylag olcsóbban lehet eljutni az offline eseményre.

Akik otthonról szeretnék figyelemmel kísérni az eseményeket, azoknak sem lesz majd rossz dolguk, hiszen Counter-Strike: Source és Call of Duty 4 versenyszámokban live stream lesz, a történéseket a Rage TV fogja közvetíteni.

Call of Duty 2 versenyszám díjazása megegyezik majd a CSS-szal, viszont a CoD4 egy kissé rendhagyó módon kerül megrendezésre: 2 részben zajlik majd a verseny, lesz egy CoD4 PRO és egy CoD4 CRO változat is, ezekről bővebb információt a Tek9.org oldalán olvashattok.

Fontosabb információk

  • Gamersject Winter Challenge
  • Időpont: 2011. január 15-16.
  • Helyszín: Horvátország, Zágráb, HGSPOT főhadiszállás
  • Versenyszámok: Call of Duty 2, Call of Duty 4, Counter-Strike: Source

Díjazás

  • 12 csapat esetén: €800 + hardver
  • 16 csapat esetén: €1200 + hardver
  • 24 csapat esetén: €1800 + hardver
  • 32 csapat esetén: €2800 + hardver

Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4676
 
1453
 
 
 
kép 3708
 
1438
 
 
kép 4396
 
2101
 
 
 
kép 4533
 
1397
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu