Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2012. június 28. 32 hozzászólás
 

Sokak számára a 13 egy baljós szám, egyszer már nekem is meggyűlt vele a bajom, ám a tűzszüneti egyezményünk után már nem háborgatott semmilyen irányból. Az Infinity Csarnok LAN szervezői nem tudom hogy állnak a „13-as kérdéshez”, de az szinte biztos, hogy a Counter-Strike: Source csapatok egy része boldog, más része pedig szomorú lesz a rendezvény végeztével. Nézzük is meg, ki milyen esélyekkel vág neki a váci offline eseménynek!

A vizsgaidőszak és a szóbeli érettségik időszaka szinte mindenhol véget ért már – persze, akadnak kivételek, a Fortuna szárnyai alól kitaszított diákok még teperhetnek azért a bizonyos elégségesért, na meg persze az ötösért is. Két nap múlva viszont már nincs pardon, pénteken az esti órákban kezdetét veszi a 13. ICL!

A Counter-Strike: Source nevezettek számára pillantva megállapíthatjuk, hogy ez a 17-es szám átlagosnak mondható, bár az kétségtelen, hogy ez a szám 16 alá is redukálódhat, lévén néhány együttes kissé hiányos felállási listával rendelkezik a lanseries.hu oldalán, márpedig 1v5-ben még kört is nehéz lehozni, nem hogy LAN-t… Annyit talán kijelenthetünk már most, hogy nincs biztos favorit, márpedig ilyen már régen volt, hiszen a döntőben bérelt hellyel rendelkező Hungary iNcentive és különféle mix felállásaik rendszerint alul maradtak a korábbi Hungary RG.Enuzi formációkkal szemben. Véleményünk szerint most nüanszokon fog múlni, hogy ki hol fogja zárni az időjárás jelentések szerint hőségben megrendezendő ICL-t, így az otthon ülők is jól fognak szórakozni. Szokásunktól eltérően most nem térünk ki mind a 17 csapatra, inkább csak azokra, akik nagy eséllyel vágnak neki az offline rendezvénynek.

Hungary iNcentive

A jelenleg felvonuló mezőny legrégebbi felállása az övék – ilyen is rég volt, hogy azt mondhattuk: ők lesznek „A csapat” a következő LAN-on. Az iNcentive az utóbbi időben fix résztvevője volt minden ICL-nek (az 11.-et speciel kihagyták) és többnyire a dobogó valamely fokán végeztek, talán nem is adták alább soha. Maga a név még nem nyert LAN-t, viszont a dobogóra már néhányszor felállhattak az aktuális iNc-esek. Véleményünk szerint eljött az idő egy győzelemre, melyet annak fognak köszönhetni, hogy úgy ismerik egymást, mint a saját tenyerüket – lehet még annál jobban is. A Magyar „MIKO” Miklós vezette iNcentive felállása szinte és majdnem mindig az egyéni képességeknek köszönheti a győzelmeket, ne felejtsük el azt sem, hogy néhány napja a nemzetközi élmezőny 10-es listáját súroló Franciaország Team CRYSTAL-SERV-et is megszorongatták (a franciák csak 3 mapon tudták felülmúlni a magyar alakulatot).

Bár az óraszámuk kicsivel magasabban jár a LAN-ok előtti időszakokkal ellentétben, ám ezen órák többnyire a tízes mixek jóvoltából jöttek össze. Egy dolog talán biztos: nem falfehéren érkeznek majd Vácra, viszont bele kell adjanak apait-anyait, hogy esélylatolgatásunk során a nekik jósolt 1. helynél ne adjanak alább.

Hungary Team ROCK.ALIENWARE

Sokadmagával az egyik trónkövetelő az újdonsült ROCK lehet, megnyerték az Online Gaming Championship alapszakaszát, így a jelenlegi magyar mezőny talán legkiemelkedőbb felállása az övék, ám ez lehet mégis kevés lesz egy offline sikerhez. Az ICL előtt nem sokkal változtatni kényszerültek, érkezett Farády „InZert*” Tamás Vas „cmn” Balázs helyére, így nem sok idejük maradt a szárnypróbálgatásra, ám ha InZert* tudja hozni a 2 évvel ezelőtti formáját, akkor nagyon nagy esélyük van az aranyérmek elcsaklizására. Ha már a formánál tartunk, kérdés Nagy „donp1” Richárd LAN-os teljesítménye is, aki bár neten mind pcw-k, mind az OGC mérkőzésein jól teljesített, offline viszont még nem tudta hozni netes formáját.

A cél eléréséig sok rangadón vezet át az út, több olyan mérkőzést is meg kell nyerniük, melyek során ellenfeleik között régi csapattársaik tűnhetnek fel, akik bizonyára ismerik már minden mozdulatukat, így azon felül, hogy ők is esélyesek az első helyre, tökéletes teljesítményre lesz szükségük. Mégis a LAN-rutin és a tapasztaltság, az összeszokás a mérleg nyelvét a döntőben az iNcentive felé billentheti.

Csehország eXtatus.EIZO

Lehet, hogy megint merészet húzunk ezzel, ám a felállásra pillantva most nem hisszük, hogy 19-re lapot húzunk ezen döntésünkkel. Olyan tapasztalt játékosokkal a fedélzeten, mint a korábbi Csehország sEnsitive és Csehország nEophyte játékos, Ivo „hellk” Hort, az ex Csehország eSuba.INTEL-es, Dmitry „whisp” Grebennikov illetve a volt Csehország Burning!-es Jaroslav „Ice_” Ferens borsot törhetnek a magyar csapatok orra alá, ám reményeink szerint (elfogultsággal a honfitársaink felé) nem fognak a dobogó legalsó fokánál továbbjutni.

A csehekkel az ICL12-es esélylatolgatásunk során már megjártuk, talán most is örülnénk annak, ha megtörténne ugyanaz és hátrébb végezne az eXtatus együttese, de a nevekre és a tagok óraszámára pillantva arra a következtetésre jutottunk, hogy most nagy valószínűséggel ki fog nekik jönni a lépés.

Európa mYinsanity.eu

Egy nemzetközi formáció, melyben 2 magyar srác is helyet kapott. Talán nem lövünk sokkal mellé, ha azt mondjuk, hogy a két legképzettebb magyar játékos szerepel két horvát és egy szerb mellett a mYinsanity ötösében, akik már több, mint két éve szolgálnak egymás oldalán aktuális csapataikban. Viszont a másik 3 katonáról vajmi keveset tudunk, annyit azért mégiscsak, hogy az április végén Zágrábban megrendezett Gamersject BUNNY Challenge-en kettő közülük már akkor is a mYinsanity kötelékéhez tartozott – akkor bizony Hidvégi „ZEN” András és Birgány „NOFEAR” Adrián túljárt későbbi csapattársai eszén.

Annak ellenére, hogy a két magyar srác és az ICL neve egy lapon említve garantálja az első helyet, most talán még a dobogó is nehezen fog összejönni – jelen esélylatolgatásunk során nekik csak a 4. jutott, lévén a jelek szerint a magyar elitbe sorolható gárdák játékosai egyénileg a szerb-horvát hármas fölött állnak és ez bizony sokat nyomhat a latban.

Hungary WiLD Multigaming

A WiLD az első 2 helyezett egyikétől vereséget szenvedett, míg a másikat a minap megverte az OGC berkein belül, a látszat szerint is új ötösük ütősebb, mint az előző. Jelenleg az OGC tabellájára pillantva azt állapíthatjuk meg, hogy az invájt mezőny 2. legjobb csapata lettek ők, így bizony benne van a pakliban az is, hogy a dobogóra is felállhatnak – ám nem a mi esélylatolgatásunkban. Ennek ellenére minden esélyük megvan arra, hogy akár a sírból is visszahozzanak 1-1 fontosabb összecsapást.

Az irányítón, Horváth „dMk” Ádámon, Lovas „Skorpio” Lászlón és Kovács „erginius” Dánielen sok fog múlni, az viszont kérdés, hogy utóbbi játékosnak mennyire sikerült visszatérnie régi formájába – na meg hogy a két ifjú titán miként fog teljesíteni nagyobb nyomás alatt, a még feltörekvőben lévő srácoknak sem remeghet meg a keze a legélesebb szituációban sem, ha feljebb szeretnének mászni a ranglétrán vagy éppen meg szeretnék nyerni a tizenharmadik Infinity Csarnok LAN-t.

Csehország AUTHORITY GAMING

Ők azok a csehek, akikre már utaltunk az eXtatus esélyeinek taglalása közben. Történt ugyanis, hogy a legutóbbi ICL-en az akkori Csehország BEASTS simán, veretlenül megnyerte, 6 mérkőzés alatt mindössze 37 kört buktak ellenfeleikkel szemben. Aztán következett a rájátszás, ahol először a köraránya miatt a playoffba épphogy csak becsusszanó Hungary iNSiDiOUS ellen egy felejthetetlen hangulatú mérkőzésen vereséget szenvedtek, majd alsóágon a Hungary haxxcientsmetryestive is két vállra fektette őket, így a legjobb 16 között már pakolhattak is hazafelé.

Most is nagyobb az esély egy ilyen forgatókönyvre, mint arra, hogy a dobogó valamely fokán végezzenek, bár azért történt egy-két változás a leszereplésük óta a felállásukban, na meg egy új szervezet kötelékeiben próbálják megtörni az ICL-es átkukat. David „Kaparzo” Lacina és társai is képesek jó teljesítményre – neten mindenképp, de hogy offline mire is képesek, arra néhány napon belül fény derül.

 

Természetesen ez az esélylatolgatás csak Kovács „sultankah” Zoltán és jómagam szubjektív véleménye, a jelenlegi sorrendet úgy változtatgattuk, mint tizenévesek a nemüket, de kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre is: Miért van az első helyen az iNcentive? Hol van a mYinsanity? Miért csak 2. a ROCK? Előrébb a WiLD-ot? A két cseh menjen a levesbe? Tippeljétek meg a végeredményt Ti is!


 

 
Címkék:
vissza
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
Eddig 32 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
sbK  :) , nem bonyolódok különösebb vitába veled, de tudok itt az oldalon  egy-két emberről rajtam kívül - nem nevezem meg őket - akik észrevették már, hogy te mindenbe belekötsz :| ; nem várok válaszkommentet.
 

P4TR1K

jún. 29., 18:57
Valóban mindenbe belekötök ez így van, mert nem tudom szó nélkül hagyni ha valaki butaságokat beszél. Köszönöm, hogy ezt elmondtad nekem, így már tudom, hogy ha valami számomra hülyeség legközelebb a kommentem előtt írok neked egy privátot és informálódok afelől, hogy az helyén való avagy sem, ha én azt leírom.  Jó szurkolást a LAN-hoz. 
 
 
 
 

sbK

jún. 29., 18:53
:) , nem bonyolódok különösebb vitába veled, de tudok itt az oldalon  egy-két emberről rajtam kívül - nem nevezem meg őket - akik észrevették már, hogy te mindenbe belekötsz :| ; nem várok válaszkommentet.
 
 
 
 
sbK  lényegtelen mit írsz, P4TR1K úgyis beléd fog kötni mindig, ő okosabb mindenkinél :)
 

P4TR1K

jún. 29., 18:49
Mondod ezt te mikor ő ismerte el h tévedett és valóban hülyeséget írt. Semmi gond sbK. Az értelmi szinted 4 éve nem változik. 
 
 
 
 
noavatar
Szoke  Tv elvben  nem változtak szal ha megvan valakinek az előző lanról az IP azt nézzétek meg mert elviekbe futnak is.

Meló vége pakolás lassan érkezik Gábor azt go :D 7 és 8 között beesek majd valamikor 20:00 kor első kör.

 

creativity

jún. 29., 17:00
lesz késés ??
 
 
 
 

Szoke

jún. 29., 16:49
Tv elvben  nem változtak szal ha megvan valakinek az előző lanról az IP azt nézzétek meg mert elviekbe futnak is.

Meló vége pakolás lassan érkezik Gábor azt go :D 7 és 8 között beesek majd valamikor 20:00 kor első kör.

 
 
 
 
creativity  rájöttem már én azt hittem hogy ma már szombat van :D
 

sbK

jún. 29., 13:16
lényegtelen mit írsz, P4TR1K úgyis beléd fog kötni mindig, ő okosabb mindenkinél :)
 
 
 
 

_Ata_

jún. 29., 13:10
Nemsokára indulok :)
 
 
 
 
_Ata_  http://memecrunch.com/meme/174I/u-mad-bro/image.png
 

K0B4K

jún. 29., 11:55
u mad ?
 
 
 
 
_Ata_  http://memecrunch.com/meme/174I/u-mad-bro/image.png
 

K0B4K

jún. 29., 11:55
ne itt linkelgessé gyere a keletibe :D
 
 
 
 
noavatar
_Ata_  http://memecrunch.com/meme/174I/u-mad-bro/image.png
 

creativity

jún. 29., 11:50
:D:D valaki már tegnap off volt :D
 
 
 
 
creativity  rájöttem már én azt hittem hogy ma már szombat van :D
 

_Ata_

jún. 29., 11:49
http://memecrunch.com/meme/174I/u-mad-bro/image.png
 
 
 
 
noavatar
P4TR1K  Hova akarsz még ilyenkor stv-t ????? ember 10:40 van és 14:00 előtt a csarnokba nem mehetnek be... nem h te valakit stv-n nézel!
 

creativity

jún. 29., 11:41
rájöttem már én azt hittem hogy ma már szombat van :D
 
 
 
 
P4TR1K  Hova akarsz még ilyenkor stv-t ????? ember 10:40 van és 14:00 előtt a csarnokba nem mehetnek be... nem h te valakit stv-n nézel!
 

M1LLR

jún. 29., 11:36
miután bootcamp van, él a hálózat is, simán lehet, hogy most időben meglesz a tv is. take a seat.
 
 
 
 

_Ata_

jún. 29., 10:51
Mindegy, csak magyar csapat nyerjen! :)
 
 
 
 
creativity  valaki tud valamit a source tv-k ről ??
 

P4TR1K

jún. 29., 10:40
Hova akarsz még ilyenkor stv-t ????? ember 10:40 van és 14:00 előtt a csarnokba nem mehetnek be... nem h te valakit stv-n nézel!
 
 
 
 
noavatar

creativity

jún. 29., 10:10
valaki tud valamit a source tv-k ről ??
 
 
 
 
n0Rb1  Itthonról biztos, hogy lesz, a helyszínről neware már a becsekkolás után kiesik, szóval onnan is lesz! :D
Szal itthonról tuti, már holnap, reméljük prímák lesznek a SourceTV-k, márpedig miért ne lennének azok, aztán a helyszínről tippem szerint szombat déltől sacc/kb.
 

LMNT4L

jún. 29., 08:57
Köszi :) Várom.. :) Majd valahogy küldjétek hírbe :)
 
 
 
 
noavatar
Szoke  Kész főnyeremény az élet itt Mo.-n mi kell ennél több? :D
 

dMk

jún. 29., 01:11
Hát most na.. :D csak kíváncsiskodtam :D
 
 
 
 
dMk  nyereményekről valami info?:d
 

Szoke

jún. 29., 00:07
Kész főnyeremény az élet itt Mo.-n mi kell ennél több? :D
 
 
 
 

spa[R]co

jún. 28., 23:18
paralimpia
 
 
 
 
noavatar

dMk

jún. 28., 22:55
nyereményekről valami info?:d
 
 
 
 
LMNT4L  Lesz ICL 13 ról CS:S stream vagy közvetítés ? :) Annak örülnék a legeslegjobban ! :) 
 

n0Rb1

jún. 28., 22:42
Itthonról biztos, hogy lesz, a helyszínről neware már a becsekkolás után kiesik, szóval onnan is lesz! :D
Szal itthonról tuti, már holnap, reméljük prímák lesznek a SourceTV-k, márpedig miért ne lennének azok, aztán a helyszínről tippem szerint szombat déltől sacc/kb.
 
 
 
 

Szoke

jún. 28., 22:05
Elvben igen, majd meglátjuk mit mutat a tehcnika :D
 
 
 
 

LMNT4L

jún. 28., 22:04
Lesz ICL 13 ról CS:S stream vagy közvetítés ? :) Annak örülnék a legeslegjobban ! :) 
 
 
 
 

Szoke

jún. 28., 20:36
Ja és vigaszágat is indítunk természetesen.
 
 
 
 
Szoke  Osztottam szoroztam és 4x4 csoport lesz pénteken legyem mindenkinek 3 db csopikör majd szombaton már a rájátszással kezdünk 10:00 kor ami De bo3 al megy végig (alsóágon is) felsőágon elvben 19:40 kor lesz vége az elődöntőnek, alsóágon pedig 00:10 korlesz vége az elődöntőnek. vasárnap 9:00 kor kezdődik az alsóági döntő majd kisz szünet utána a finálé ami elvben 14:00 kor fejeződik be.


Vélemények?

 

incmiko

jún. 28., 20:34
Jólesz !
 
 
 
 
Szoke  Osztottam szoroztam és 4x4 csoport lesz pénteken legyem mindenkinek 3 db csopikör majd szombaton már a rájátszással kezdünk 10:00 kor ami De bo3 al megy végig (alsóágon is) felsőágon elvben 19:40 kor lesz vége az elődöntőnek, alsóágon pedig 00:10 korlesz vége az elődöntőnek. vasárnap 9:00 kor kezdődik az alsóági döntő majd kisz szünet utána a finálé ami elvben 14:00 kor fejeződik be.


Vélemények?

 

neware

jún. 28., 20:28
Tökéletes, így már délben pörgethetem a coverage részét :D
 
 
 
 

Szoke

jún. 28., 20:19
Osztottam szoroztam és 4x4 csoport lesz pénteken legyem mindenkinek 3 db csopikör majd szombaton már a rájátszással kezdünk 10:00 kor ami De bo3 al megy végig (alsóágon is) felsőágon elvben 19:40 kor lesz vége az elődöntőnek, alsóágon pedig 00:10 korlesz vége az elődöntőnek. vasárnap 9:00 kor kezdődik az alsóági döntő majd kisz szünet utána a finálé ami elvben 14:00 kor fejeződik be.


Vélemények?

 
 
 
 

Szoke

jún. 28., 19:09
Ők jönnek elviekbe:

infernalis.enVize

WoD.iNS

Here2Stay

WiLD MultiGaming

ViRTUALiTY

ELITGAMERS Multigaming

Team-ROCK

TEAM-DSD.COM

irradiance[10]point

mYinsanity.eu

CRUSADERS.pp

iNcentive

eXtatus.EIZO

AUTHORITY GAMING

NAMELESS

OBSCURE Gaming (és ők nincsenek a listában az oldalon)


Szóval megvan a 16 elméletbe.

 
 
 

jún. 28., 19:04
köszönjük a bizalmat. De csak 2 mapon tudtak felülmúlni minket 16:4 es vereséget mértünk rájuk nukon. :):)  és nem súrolják a top10 es listát hanem benne is vannak. :D:D : és  nuke utána azt mondták h retardak vagyunk :P pedig beirtuk nekik h csak 20 óránk van:P nem 60 mint nekik :D:D:D gl hf
 
 
 
 
noavatar
SancheZsnz  inc

rock

wod.iNs :DDDDDDDDDDDDDDD

 

FUNKILL

jún. 28., 18:41
lájk..:D
 
 
 
 

SancheZsnz

jún. 28., 18:12
inc

rock

wod.iNs :DDDDDDDDDDDDDDD

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5953
 
1439
 
 
 
kép 970
 
1370
 
 
kép 1502
 
1542
 
 
 
kép 2920
 
1357
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu