Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2012. július 01. 98 hozzászólás
 

Elérkeztünk hát a 13. ICL-hez, a Counter-Strike2.hu hasábjain a Counter-Strike: Source versenyszám történéseit, eredményeit és egyéb infóit követhetitek figyelemmel! A háttérben HeNtEs, n0Rb1, sbK és sultankah tevékenykedik. Stream a CS2HUTV-re kattintva a Team EMERALD e.V. jóvoltából!

OFFLINEHírfolyam

hírfolyam frissítése
 
július 01.
Az Hungary iNcentive veretlenül zárta be az ICL 13. állomását. A döntőben a Hungary Team ROCK.ALIENWARE csapatát múlták felül. Hozzátenném, hogy különösebb erőlködés nélkül nyerték meg az ICL13-at. Így az első helyen az iNcentive gárdája végzett, a második helyen a Team ROCK.ALIENWARE, míg a harmadik az Csehország eXtatus.EIZO végzett. Köszönetet szeretnék mondani a kitartó nézőknek illetve a coverage-t segítő embereknek. További szép napot kívánok mindenkinek!
 
július 01.
Nos, elérkeztünk ide is. Az ICL 13. állomásának a döntő mérkőzése e percekben veszi kezdetét az Hungary iNcentive és a Hungary Team ROCK.ALIENWARE között. Az első map train lesz. Streamen is követhető lesz a mérkőzés sultankah és zing előadásában.
 
július 01.
A Hungary Team ROCK.ALIENWARE vs Csehország eXtatus.EIZO mérkőzésen 2:0 arányban a csehek maradtak alul, ami nem más jelent, mint hogy a döntőben az Hungary iNcentive gárdája a ROCK csapatával fog összecsapni. A mérkőzés streamen is követhető lesz, ami előreláthatólag 12:30-kor fog kezdődni.
 
július 01.
A Hungary Team ROCK.ALIENWARE megnyerte az első mapot, a második map train lesz, amelyet már streamen is követhettek a CS2HUTV menüpont alatt.
 
július 01.
Az állás jelenleg 15-8 a magyaroknak, 1 körön múlik, hogy behúzzák az első mapot!
 
július 01.
14-5-re vezet a Hungary Team ROCK.ALIENWARE a cseh ellenfele ellen de_nuke-on, így az első mapot valószínűleg be is fogják húzni a magyar srácok. A 2. mapról már streammel jelentkezünk!
 
július 01.
Közben már el is kezdődött a 2. félidő!
 
július 01.
Egészségügyi problémák miatt ál most a mérkőzés, reméljük semmi komoly nem történt.
 
július 01.
A Hungary Team ROCK.ALIENWARE vs. Csehország eXtatus.EIZO mérkőzés 20 perc késéssel fog kezdődni, ugyanis megállapodtak az adminnal, hogy bemelegítenek.
 
július 01.
Szép Jó Reggelt kívánok minden kedves Olvasónak. Előreláthatólag 10 órakor kezdődik a Hungary Team ROCK.ALIENWARE vs. Csehország eXtatus.EIZO alsóági döntő ahol megtudhatjuk melyik csapat fog játszani a "nagy" döntőben az eddig veretlen Hungary iNcentive gárdája ellen 12 óra tájban. Reméljük szoros mérkőzéseket fogunk látni az alsóági döntőn és egyaránt a "nagy" dőntöben. Kellemes meccsnézést kívánok mindenkinek és stream várható a "nagy" döntőbe.
 
július 01.
Na, hát akkor mára ennyi volt az ICL coverage. Holnap reggel 10 óra magasságában kezdődik az alsóági döntő, a Hungary Team ROCK.ALIENWARE az CsehországeXtatus.EIZO csapatával találkozik, majd ezen párosítás győztese a döntőben, nagyjából 12:00 tájban az Hungary iNcentive ellen mérkőzik meg. Ezzel búcsúzunk is, további szép estét illetve jó éjszákat minden kedves olvasónknak
 
június 30.
A stream mára ennyi volt, holnap reggel 10:00-kor folytatjuk az alsóági döntővel, ahol már biztosan ott van a Hungary Team ROCK.ALIENWARE! A döntő ezután kezdődik, ahol az Hungary iNcentive várja az ellenfelét.
 
június 30.
A Hungary WiLD Multigaming is búcsúzott a top6-ban, az Csehország eXtatus.EIZO ellen 2-0 arányban vereséget szenvedtek, így az alsóági elődöntő másik résztvevő az Csehország AUTHORITY GAMING lesz, tehát cseh "házialsóágielődöntőt" láthatnak az érdeklődők.
 
június 30.
Egy újabb magyar csapat búcsúzott az ICL további küzdelmeitől: az Hungary infernalis.enVize sima vereséget szenvedett az Csehország AUTHORITY GAMING-től 2 mapon is, így a cseh alakulat már az alsóági elődöntőben leledzik!
 
június 30.
Meg is van az első döntősünk: az Hungary iNcentive 2-0 arányban (16-1 és 16-9) győzedelmeskedett a Hungary Team ROCK.ALIENWARE ellenében!
 
június 30.
Az alsóági elődöntők mérkőzések első mapjain a cseh csapatok domináltak, reméljük a magyar csapataink a sarkukra állnak, és a többi mapot lehozzák.
 
június 30.
A felsőági döntő 1 mapját az Hungary iNcentive nyerte 16:01 arányban
 
június 30.
Perceken belül kezdődik a felsőági döntő, Hungary iNcentive vs. Hungary ROCK.ALIENWARE között, stream zing és sultankah előadásában.
 
június 30.
Hamarosan megkezdődnek az alsóág elődöntő mérkőzései. Egészen pontosan a Hungary WiLD vs. Csehország eXtatus.EIZO és az Csehország Authority vs. Hungary infernalis.enVize fogja megmérettetni magát egymással. Mindenkinek kívánok kellemes meccsnézést.
 
június 30.
Nagyon megizzadt a győzelemért a Hungary Team ROCK.ALIENWARE, de végül 12-3-as fordulás után 13-1-et tudtak védeni, ezzel a nuke után az infit is sikerült behúzniuk! Jó mérkőzés volt!
 
június 30.
Kiegyenlített a Hungary Team ROCK.ALIENWARE, 16-10-re behúzták a de_nuke-ot. Rossz hír viszont, hogy a jelek szerint a Európa mYinsanity búcsúzott a versenytől, az Csehország eXtatus.EIZO legyőzte őket 2 mapon viszonylag simán. De ha tévedünk, akkor szóljatok.
 
június 30.
Az alsóág 2. körének is vége. A felsőági döntő második részvevőjének nevét hamarosan megtudhatjuk. Streamen továbbra is nézhetitek a Hungary ROCK.ALIENWARE és az Csehország AUTHORITY GAMING összecsapását zing és n0rb1 előadásában.
 
június 30.
A 4-es végződésű, azaz a 4-es SourceTV-n a Hungary Here2Stay és az Hungary infernalis.enVize mérkőzést nézhetitek.
 
június 30.
Egy alsóági rangadó kezdődik hamarosan a 195.56.77.230:37075 IP-n, a Európa mYinsanity vs Csehország eXtatus.EIZO első mapja de_train lesz, ha minden igaz.
 
június 30.
Hoopp, az eredmény fordítva, tehát a cseh srácok húzták be az első mapot!
 
június 30.
Első map, de_tuscan: Hungary Team ROCK.ALIENWARE vs Csehország AUTHORITY GAMING 16-10
 
június 30.
Végeredmény: Hungary iNcentive vs Hungary WiLD Multigaming 16-8, összesítve 2-0 előbbi csapatnak.
 
június 30.
A második mapon, de_inferno-n félidőben Hungary iNcentive vs Hungary WiLD 7-8. A Hungary Team ROCK.ALIENWARE vs Csehország AUTHORITY GAMING mérkőzésen az első map de_tuscan lesz, ha jól láttam.
 
június 30.
A Hungary Team ROCK.ALIENWARE mérkőzés csak most fog kezdődni, a vétózáson talán már túl vannak a csapatok, ám egyelőre a magyar srácok dust2-n lövögetnek az Csehország AUTHORITY GAMING ellen. A SourceTV IP maradt, a 2-es végződésű!
 
június 30.
A 2-es tévén pillanatokon belül kezdődik a Csehország AUTHORITY GAMING és a Hungary Team ROCK.ALIENWARE összecsapása. Az első map de_inferno lesz!
 
június 30.
Véget ért az első map, az Hungary iNcentive 16-3 győzedelmeskedett de_nuke-on. A második map de_inferno lesz!
 
június 30.
Az alsóági mérkőzések első körét teljesítették a játékosok. A Hungary WoD.iNS vs. Hungary Here2Stay.eu mérkőzésen a HungaryWoD.iNS maradt alul 2-1-es arányban.
 
június 30.
Félidőben: Hungary iNcentive vs Hungary WiLD 12-3 @ de_nuke, első map!
 
június 30.
Végeredmény: Csehország eXtatus.EIZO vs Csehország AUTHORITY GAMING 1-2!
 
június 30.
Jelenleg pause, avagy nagyobb kifagyás történt az Hungary iNcentive vs Hungary WiLD mérkőzésen, dont panic!
 
június 30.
Nagyjából 10 perc múlva kezdetét is veszi az egyik felsőági elődöntő, az Hungary iNcentive vs Hungary WiLD összecsapás, melyet a streamet is nyomon követhetitek, amit a Hungary Team EMERALD e.V. szolgáltat! Jó szórakozást a mérkőzéshez!
 
június 30.
Hogy az alsóágról se feledkezzünk meg, a Európa mYinsanity 2-1 arányban múlta felül az Hungary ELITGAMERS csapatát, ezzel utóbbi búcsúzott is a további küzdelmektől. A 195.56.77.230:37076 IP-n jelenleg a Hungary Here2Stay vs Hungary WoD.iNS összecsapást nézhetitek.
 
június 30.
A harmadik pályánál jár a Csehország eXtatus.EIZO vs Csehország AUTHORITY GAMING mérkőzés, mely de_inferno lészen. Ezen összecsapás győztesével fog találkozni az imént közvetített meccs győztese.
 
június 30.
Végeredmény: Hungary Team ROCK.ALIENWARE vs Hungary CRUSADERS.pp 2-0, 2. map 16-11.
 
június 30.
Végeredmény: Hungary WiLD Multigaming vs Hungary infernalis.enVize 2-0. Félidei eredmény a 2. mapon: Hungary Team ROCK.ALIENWARE vs Hungary CRUSADERS.pp 13-2 @ de_nuke.
 
június 30.
A Streamre megérkezett zing is, az első mapot 16-9 arányban a Hungary Team ROCK.ALIENWARE behúzta. A következő map a... még nem tudjuk mi lesz!
 
június 30.
A playoff első köre így délután 1 óra tájára lefutott. A következő órában a 2 kör meccsei fognak zajlani, amik közül egyet, a lent említett mérkőzést stream-en is követhetitek, n0rb1 és sultankah előadásában.
 
június 30.
A következő, közvetítendő mérkőzés a Stream a Hungary CRUSADERS.pp vs Hungary Team ROCK.ALIENWARE lesz.
 
június 30.
Nagy csatában a magyar srácokkal (is) felálló Európa mYinsanity 2-1 arányú vereséget szenvedett az Csehország AUTHORITY csapatától, ezzel ők alsóágon folytatják a küzdelmeket.
 
június 30.
A Stream pillanatokon belül kezdődik, az imént említett infernós párosítás lesz a mai első közvetítésünk!
 
június 30.
Most kezdődött el a késkör az Csehország AUTHORITY vs Európa mYinsanity.eu mérkőzésen, melyet a magyar srácok horvát barátaikkal karöltve le is hoztak infernón. Az Hungary iNcentive már megnyerte soros mérkőzését, így ők már a 2. körben járnak, várnak az ellenfelükre.
 
június 30.
A mérkőzések BO3-ban játszódnak. A csapatok nagy része az 1. map végén jár már, de vannak akik már a bőven a 2. mapnál tartanak.
 
június 30.
A rájátszás mérkőzései késéssel ugyan, de szépen lassan elkezdődnek. A késés oka a veto volt.
 
június 30.
A rájátszás kezdési idejét kitolták 10:10-re.
 
június 30.
Jó reggelt kívánok minden kedves CS2HU nézőnek. A rájátszás mérkőzései 10:00-kor kezdődnek. Az párosításokat a coverage alatt az "ICL13 Rájátszás" nevű legördülő menünél érhetitek el.
 
június 30.
Köszönjük a figyelmet! A csoportmérkőzések lezajlottak, ha minden igaz, holnap 10:00-tól kezdődik a rájátszás, és 11 órától live-stream várható n0rb1-tól és zing-től. Holnap mindenkit várunk, de most jó éjszakát mindenkinek :)
 
június 29.
Befejeződtek a 2.kör mérkőzései, és ezzel egy időben megkezdődtek a 3. kör összecsapásai. Az Hungary iNcentive vs. Hungary irradiance[10]point meccset livesteamen is megtekinthetitek n0rb1 és zing előadásában. A livesteam linkje a következő: https://www.counter-strike2.hu/cs2hutv/emerald_tv
 
június 29.
A percekben elkezdődtek a 2. kör mérkőzései.
 
június 29.
Megkezdődött a Stream! A CS2HUTV-re kattintva máris nézhetitek.
 
június 29.
A Stream néhány percen belül kezdődik, az első mérkőzésünk a két cseh gárda összecsapása, azaz az AUTHORITY vs eXtatus meccset fogjuk közvetíteni!
 
június 29.
eXtatus.EIZO vs CRUSADERS.pp félidei eredmény: 9-6
 
június 29.
Újabb félidei eredmény: TEAM-DSD.COM vs irradiance[10]point 11-04
 
június 29.
Félidőben iNcentive vs ELITGAMERS 12-3.
 
június 29.
Az 1-es, azaz a 195.56.77.230:37071 SourceTV címen az iNcentive vs ELITGAMERS mérkőzést láthatjátok! A 2-esen a TEAM-DSD vs irradiance, a 3-ason az eXtatus vs CRUSADERS, a 4-esen az Authority készülődik már d2-n, az 5-ösön a ViRTUALiTY vs WiLD pörög, a 6-oson az infernalis afkol (:D), a 7-esen senkit nem találtam, míg a 8-ason a mYinsanity vs Here2Stay mérkőzésbe csapnak bele az érintettek hamarosan!
 
június 29.
A Hungary WoD.iNS vs. Hungary infernalis.enVize mérkőzés gyorsan lezajlott-infernalis.enVize győzelemmel-, de sajnos a legtöbb mérkőzés még csak az imént kezdődött el .
 
június 29.
A belső hálózattal problémák voltak, ezért 20:40-kor kezdődnek a mérkőzések jelen állás szerint.
 
június 29.
A csoportmérközések első köre remélhetőleg perceken belül el fog kezdődni, bár a tervezett 20:00-hoz képest már egy 25 perces késés társult. A párosításokat lent lehet megtekinteni, source tv csatolva.
 
június 29.
A csoportok kész lettek, lent megtekinthetitek őket, illetve perceken belül a csoportmérkőzéseket is.
 
június 29.
A csapatok szépen lassan megérkeznek a LAN helyszínére, köztük a cseh Csehország eXtatus.EIZO is megérkezett már. Hamarosan friss hírekkel szolgálunk, csoportbeosztásokkal illetve csoportmérkőzésekkel is.
 
június 29.
Hamarosan kezdetét veszi az ICL 13 és vele együtt a coverage itt a CS2HU-n!
 

ICL13 végeredmény

1. place Hungary iNcentive 70.000 HUF + 50.000 HUF Pixel utalvány
+ 5.000 HUF FirstComputer utalvány / fő
2. place Hungary R.ALIENWARE 50.000 HUF
+ AverMedia Multimedia kártya (40.000 HUF értékben)

3. place Csehország eXtatus.EIZO 40.000 HUF
+ AverMedia Multimedia kártya (25.000 HUF értékben)
4. Csehország Authority
5.-6. Hungary WiLD MultiGaming

5.-6. Hungary infernalis.enVize
7.-8. Hungary TEAM-DSD.COM
7.-8. Hungary CRUSADERS.pp

9.-12. Európa mYinsanity.eu

9.-12. Hungary irradiance[10]point

9.-12. Hungary Here2Stay.eu

9.-12. Hungary ViRTUALITY

13.-16. Hungary WoD.iNS

13.-16. Hungary ELITGAMERS

13.-16. Hungary NAMELESS

13.-16. Hungary OBSCURE

 

ICL13 Rájátszás

Ágrajz nagyítása









Hungary iNcentive 02







TV1
Hungary iNcentive 02






Hungary ViRTUALITY 00









Hungary iNcentive 02





Hungary TEAM-DSD.COM 02







TV2
Hungary TEAM-DSD.COM 00






Hungary WoD.iNS
01










Hungary iNcentive 02




Hungary ELITGAMERS 01







TV3
Hungary infernalis.enVize 00






Hungary infernalis.enVize 02









Hungary WiLD 00





Hungary irradiance[10] 00







TV4
Hungary WiLD 02






Hungary WiLD 02













Hungary iNcentive 02

Csehország eXtatus.EIZO
02







TV5
Csehország eXtatus.EIZO 01






Hungary OBSCURE 00









Csehország Authority 01





Csehország Authority 02







TV6
Csehország Authority 02






Európa mYinsanity.eu
01










Hungary R.ALIENWARE 00




Hungary CRUSADERS.pp 02







TV7
Hungary CRUSADERS.pp 00





Hungary iNcentive
Hungary Here2Stay.eu 00









Hungary R.ALIENWARE 02





Hungary NAMELESS 00







TV8
Hungary R.ALIENWARE 02






Hungary R.ALIENWARE 02




















Hungary R.ALIENWARE
02













Csehország Authority 02





Hungary TEAM-DSD.COM 02






Hungary ViRTUALITY 16

Hungary TEAM-DSD.COM 00

Csehország Authority 00

Hungary R.ALIENWARE 00


Hungary ViRTUALITY 00






Hungary NAMELESS 00


Hungary infernalis.enVize 00





Hungary infernalis.enVize 02






Hungary WoD.iNS 01

Hungary infernalis.enVize 02


Csehország eXtatus.EIZO 00



Hungary Here2Stay.eu 01






Hungary Here2Stay.eu 02


Hungary WiLD 00





Csehország eXtatus.EIZO 02






Európa mYinsanity.eu 02

Csehország eXtatus.EIZO 02

Csehország eXtatus.EIZO 02




Európa mYinsanity.eu 00






Hungary ELITGAMERS 01


Csehország eXtatus.EIZO 02





Hungary CRUSADERS.pp 02






Hungary irradiance[10] 16

Hungary CRUSADERS.pp 00






Hungary irradiance[10] 00






Hungary OBSCURE 00







ICL13 Csoportmeccs eredmények


K Csapat 1
Csapat 2 CS. Pálya TV
1 Hungary iNcentive vs. Hungary ELITGAMERS A de_tuscan TV1 27:03
1 Hungary irradiance[10]p vs. Hungary TEAM-DSD.COM A de_tuscan TV2 08:22
1 Csehország eXtatus.EIZO vs. Hungary CRUSADERS.pp B de_tuscan TV3 21:09
1 Hungary NAMELESS vs. Csehország AUTHORITY B de_tuscan TV4 00:30
1 Hungary WiLD MultiGaming vs. Hungary ViRTUALiTY C de_tuscan TV5 24:06
1 Hungary WoD.iNS vs. Hungary infernalis.enVize C de_tuscan TV6 02:28
1 Hungary Team-ROCK vs. Hungary OBSCURE Gaming D de_tuscan TV7 30:00
1 Hungary Here2Stay vs. Európa mYinsanity.eu D de_tuscan TV8 00:30
K Csapat 1
Csapat 2 CS. Pálya TV
2 Hungary iNcentive vs. Hungary TEAM-DSD.COM A de_dust2 TV1 23:07
2 Hungary irradiance[10]p vs. Hungary ELITGAMERS A de_dust2 TV2 10:20
2 Csehország eXtatus.EIZO vs. Csehország AUTHORITY B de_dust2 TV3 22:08
2 Hungary NAMELESS vs. Hungary CRUSADERS.pp B de_dust2 TV4 00:30
2 Hungary WiLD MultiGaming vs. Hungary infernalis.enVize C de_dust2 TV5 18:12
2 Hungary WoD.iNS vs. Hungary ViRTUALiTY C de_dust2 TV6 24:06
2 Hungary Team-ROCK vs. Európa mYinsanity.eu D de_dust2 TV7 17:13
2 Hungary Here2Stay vs. Hungary OBSCURE Gaming D de_dust2 TV8 30:00
K Csapat 1
Csapat 2 CS. Pálya TV
3 Hungary iNcentive vs. Hungary irradiance[10]point A de_train TV1 24:06
3 Hungary TEAM-DSD.COM vs. Hungary ELITGAMERS A de_train TV2 15:15
3 Csehország eXtatus.EIZO vs. Hungary NAMELESS B de_train TV3 30:00
3 Csehország AUTHORITY vs. Hungary CRUSADERS.pp B de_train TV4 19:11
3 Hungary WiLD vs. Hungary WoD.iNS C de_train TV5 28:02
3 Hungary infernalis.enVize vs. Hungary ViRTUALiTY C de_train TV6 22:08
3 Hungary Team-ROCK vs. Hungary Here2Stay D de_train TV7 22:08
3 Európa mYinsanity.eu vs. Hungary OBSCURE Gaming D de_train TV8 30:00

ICL 13 Csoportok

A csoport M G D V K P
Hungary iNcentive 3 3 0 0 74:16 9
Hungary irradiance[10]point 3 0 0 3 24:66
0
Hungary TEAM-DSD.COM 3 1 1 1 45:46
4
Hungary ELITGAMERS Multigaming 3 1 1 1 38:52 4
B csoport M G D V K P
Csehország eXtatus.EIZO 3 3 0 0 73:17 9
Hungary NAMELESS 3 0 0 3 00:90
0
Csehország AUTHORITY GAMING 3 2 0 1 49:33
6
Hungary CRUSADERS.pp 3 1 0 2 50:30 3
C csoport M G D V K P
Hungary WiLD MultiGaming 3 3 0 0 60:20 9
Hungary WoD.iNS 3 1 0 2 28:62
3
Hungary infernalis.enVize 3 2 0 1 62:28
6
Hungary ViRTUALiTY 3 0 0 3 20:70 0
D csoport M G D V K P
Hungary Team-ROCK 3 3 0 0 69:21 9
Hungary Here2Stay 3 2 0 1 68:22
6
Európa mYinsanity.eu 3 1 0 2 43:47
3
Hungary OBSCURE Gaming 3 0 0 3 00:90 0

ICL13 Csapatok és kiemelések

Csapat Seed Lineup
Hungary iNcentive 1 dikioneR, HsP[A], MIKO, PDZ, West
Hungary Team ROCK.ALIENWARE 2 BIGTOMI, donp1, hal, InZert*, V1CE
Csehország eXtatus.EIZO 3 Burla, hellk, Ice_, Neci, whisp
Európa mYinsanity.eu 4 KalEl, NOFEAR, Sn1peR, Uriels, ZEN
Hungary WiLD Multigaming 5 dMk, erginius, .iMPEC., Skorpio, veRzioN
Csehország AUTHORITY GAMING 6 FlashK, Kaparzo, Luka5, smetysh, vergiL
Hungary infernalis.enVize 7 _Ata_, freestL, Imperator, K0B4K, Reaper
Hungary CRUSADERS.pp 8 cripeN, n3R0, reactioN, SpeeDy, stricken
Hungary TEAM-DSD.COM 9 BandeSZ, KALI, neware, TASIKA_-, tittooo
Hungary irradiance[10]point 10 huakaw, LoyAL, Nikeboble, rekon, RNB -D-
Hungary WoD.iNS 11 BOUNTY, FUNKILL, RononDex, torzsi, Trent
Hungary ELITGAMERS 12 ddd, Dr@G0N, Q-dee, SHAKO, TROX[A]
Hungary NAMELESS 13 ace, BefoRe, Hurka, HYDER, NPK
Hungary Here2Stay 14 bzkr^^, Kamka, MiLe[N], PhysX, RNK
Hungary ViRTUALiTY 15 BONARR, BOTi, killa, kR0LAS, RESPONS1VE^
Hungary iRONSiDE GAMiNG 16 CONS1ST, ...

ICL13 információk

Helyszín: 2600 Vác, Szent László út 23.
Játék: Counter-Strike: Source 5v5
Időpont:
2012. június 29-től július 1-ig.
Díjazás: TBA
Nevezett csapatok: 16
Honlap: http://www.lanseries.hu/

ICL13 SourceTV címek

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 95 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
dMk  demók mikor lesznek?:d
 

bandesz

júl. 21., 17:40
Arra én is kíváncsi vagyok.
 
 
 
 
noavatar

dMk

júl. 07., 05:11
demók mikor lesznek?:d
 
 
 
 
  http://firstshop.hu/termek/43060 ezt megveszem
 

TWER

júl. 04., 18:51
Ez többe kerül mint a gépem bazdmeg o.O
 
 
 

júl. 03., 23:22
http://firstshop.hu/termek/43060 ezt megveszem
 
 
 
 

incmiko

júl. 03., 23:20
azért ez a cigányság netovábbja, mégis mi ez a nyeremény ? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 
 
 

júl. 03., 23:18
250000 ft OT fizessek nektek, hogy legyen 25 e Ft kedvezményem.... kiégtem .. fizetek valakinek ha kiveszi a kezemből és elrohan vele
 
 
 

júl. 03., 23:16
azért ez a first computeres utalványt nagyon szépen köszönjük. Vásároljunk 50 e ft értékben valamit és akkor lehet igénybe venni. :P kell valakinek? ingyen adjuk

 
 
 
 
dikioneR  szivtad volna azt amit a West hozott xd
 

crplareN

júl. 03., 19:16
:DDDDDDDDDDD én lettem volna elsö a sorban:D
 
 
 
 
crplareN  tudod hogy csak szivom a veretek te nub :P grat amugy szep volt
 

dikioneR

júl. 03., 19:14
szivtad volna azt amit a West hozott xd
 
 
 
 
incmiko  viszont odáig elkellett jutni :D abba viszont eléggé fontos szerepe volt :D nélküle nem sikerült volna :P
 

crplareN

júl. 03., 19:12
tudod hogy csak szivom a veretek te nub :P grat amugy szep volt
 
 
 
 

Szoke

júl. 02., 22:47
Hát ja :D
 
 
 
 
Szoke  Hát mivel az adminba is csak sör volt :D Egész hétvégén azt ittam :D
 

V1CE

júl. 02., 22:06
akkor ezert ment olyan nehezen az a szamolas :D.d
 
 
 
 

Szoke

júl. 02., 21:50
Hát mivel az adminba is csak sör volt :D Egész hétvégén azt ittam :D
 
 
 
 

K0B4K

júl. 02., 21:38
LAN végére az folyt az ereidbe mi Szoke ? :D
 
 
 
 
dikioneR  te igyad a sorodet
 

Szoke

júl. 02., 20:36
Kösz megvolt már mind :D A lengyel fasza volt.
 
 
 
 
Szoke  Nem fórum fájtolni kell hanem megjelenni az ICL következő Aug végén tartandó állomásán és ott megmutatni kinek is van igaza :)
 

dikioneR

júl. 02., 20:23
te igyad a sorodet
 
 
 
 

Szoke

júl. 02., 19:41
Nem fórum fájtolni kell hanem megjelenni az ICL következő Aug végén tartandó állomásán és ott megmutatni kinek is van igaza :)
 
 
 
 
noavatar
dikioneR  ettol meg te orok vesztes maradsz...

http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/061/954/Kobe-U-Mad20110725-22047-1i31pz7.jpg

 

pozitive

júl. 02., 19:27
biztos :DD
 
 
 
 
pozitive  lehet de hogy végig utolsó lettél volna az biztos :)
 

dikioneR

júl. 02., 19:11
ettol meg te orok vesztes maradsz...

http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/061/954/Kobe-U-Mad20110725-22047-1i31pz7.jpg

 
 
 
 
crplareN  0.5-ös kpd-vel lant nyerni szép volt apacs ::DA:D:A:D:D::S:D:DDD
 

incmiko

júl. 02., 18:23
viszont odáig elkellett jutni :D abba viszont eléggé fontos szerepe volt :D nélküle nem sikerült volna :P
 
 
 
 

spa[R]co

júl. 02., 18:19
milyen savak mennek itt keremszepen:DD
 
 
 
 

incmiko

júl. 02., 18:04
omfg....
 
 
 
 
noavatar
dikioneR  az a baj ,hogy 9oraval meg igyis elraktunk volna teged is akarkivel jossz .dddd NASEBAJ
 

pozitive

júl. 02., 17:44
lehet de hogy végig utolsó lettél volna az biztos :)
 
 
 
 
V1CE  volt értelme őket nézni...elég erős ágat kaptak :S
 

2k5.rg

júl. 02., 17:09
http://media.lelombrik.net/33001-33500/97f502a5b7300735fe80b2560104150394d4c136.swf
Ennyit az ágrajzos kijelentésedre.
 
 
 
 

Szoke

júl. 02., 16:48
Én azért bevezetném a kézfogáson kívül hogy minden csapat odajöjjön hozzám és leadja az eredményt mert néha úgy kell keresgélni őket hogy befejezték e már meg hogy mennyi lett az eredmény.
 
 
 
 
noavatar

Nick

júl. 02., 12:46
Most én lehet nem vagyok prő, de nem rohadtul mindegy milyen ágon voltak, ha 4 mapon is elvertek titeket? Ezt már azért a szerencsére meg a jó/rossz formára se lehet fogni.

Vagy azt akarod mondani, hogy azért jutottak a döntőig, mert könnyű ágon voltak? Mert ebben az esetben ti sem vagytok kivétel a könnyűnek nevezett ellenfelek közül. Nyilván én vagyok a hülye, de nem értem mit akartál ezzel mondani.

A kézfogásos dolog pedig egy gesztus, ami azt mutatja h képes vagy veszíteni is. Nekünk is volt olyan, hogy becupon kikaptunk, de ennek ellenére mi kerestük meg az ellenfél csapatot és gratuláltunk nekik. Ezt hívják sportszerű magatartásnak.

 
 
 
 

dikioneR

júl. 02., 12:28
kezfogas +1, az osszes meccsen mikor kiszoptunk felalltunk es oda mentunk hozzatok egytol egyig .
 
 
 
 

incmiko

júl. 02., 12:00
https://www.facebook.com/TeamiNcentive    nesztek, ha már végre nyert az iNcentive név egy lant, csináltunk neki egy szuper és a mai világban elengedhetetlen facebook fan page et :ASD.  am természetesen az ágrajz a hibás, az már más kérdés hogy az egész lanon egyszer hoztatok ti rock osok 9 kört ellenünk, egyébként a legtöbb az 8 volt, de többségben alatta. Vice te meg tanulj meg odajönni az után is kezetfogni ha kiszoptál egy meccsen, nem csak ha nyertél. és ezekkel a buta ágrajzos kifogásokkal csak magad alatt vágod a fát, nem alattunk.  Remélem te is tudod hogy az elmult nem tudom hány lan alatt nem igen volt olyan hogy ugy nyert volna egy csapat hogy egyáltalán nem kapott ki, sőtt 9 körnél többet nem szopott egy meccsen.   peace
 
 
 
 

West

júl. 02., 02:56
Nálam nincs, hazudik a Szoke :D 
 
 
 
 
sq  GL mindenkinek szép volt!

Ja és Szoke ha én megyek jövőre akkor több legyen a fődij  >> http://i.imgur.com/R55mK.gif

 

RNB -D-

júl. 02., 01:13
sq ez már nem ICL 6. !!!
 
 
 
 

spa[R]co

júl. 01., 23:02
tuti megvolt elore beszelve az egesz, mekkora kamu mar
bundaskenyer
 
 
 
 
noavatar

Kazi

júl. 01., 22:35
GG
 
 
 
 

Szoke

júl. 01., 20:18
Ja fejenként 5K. Majd West en hajtsd be :D
 
 
 
dikioneR  az a baj ,hogy 9oraval meg igyis elraktunk volna teged is akarkivel jossz .dddd NASEBAJ
 

júl. 01., 20:03
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 
 
 
 
pozitive  ott a pont :DD diki is elcsúszkált ott mögötte :D
 

dikioneR

júl. 01., 19:39
az a baj ,hogy 9oraval meg igyis elraktunk volna teged is akarkivel jossz .dddd NASEBAJ
 
 
 
 
Szoke  Egyébként hogy tudjatok róla West nél vannak a fejenkénti 5K-s 1st utalványok :D Ha esetleg el akarná summantani :D
 

dikioneR

júl. 01., 19:38
tehat az 50 pixel melle jott meg a 5k 1st is? ha jol ertem.
 
 
 
 
V1CE  volt értelme őket nézni...elég erős ágat kaptak :S
 

dikioneR

júl. 01., 19:35
nyilvan az agrajz a hibas :S
 
 
 
 
noavatar
SULTINO  te melyik csatornát nézted? :D
 

dMk

júl. 01., 19:11
te sem gondoltad komolyan, hogy komolyan gondoltam?! :DD
 
 
 
 

sq

júl. 01., 18:31
http://i.imgur.com/R55mK.gif
 
 
 
 

P4TR1K

júl. 01., 18:15
Egyébként a Rock-ba szerintem az egyetlen ember aki egy olyan mg-be való az V1CE volt. Szinte minden waron húzó ember volt. donpi-t inkább nem minősítem, a többiek meg lőtték-lőtték, de szinten alul (tőlük megszokott szinten alul). Inc-nek gg szép volt. Csak beérett.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1839
 
1752
 
 
 
kép 335
 
1858
 
 
kép 4258
 
1563
 
 
 
kép 2786
 
1591
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu