Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2009. február 19. 0 hozzászólás
 

Rengeteg hírről kell most beszámolnom Nektek az április 9 és 15 között a Magyar eSport Egyesület által megrendezésre kerülő Infinity Csarnok LAN kapcsán. De hogy mik is ezek, azt azonnal megtudhatjátok ha

Rengeteg hírről kell most beszámolnom Nektek az április 9 és 15 között a Magyar eSport Egyesület által megrendezésre kerülő Infinity Csarnok LAN kapcsán. De hogy mik is ezek, azt azonnal megtudhatjátok ha a kibővített részbe kattintotok. Információ áradat
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Hubertus


Először is szép számmal kaptunk nevezéseket, de rengeteg alkalommal hiányosak, ezért arra kérünk mindenkit hogy csak akkor küldje el a nevezését, ha minden csapattagtól begyűjtötte az adatokat és hiánytalanul el tudja küldeni. Az esetleges módosítások érdekében csak írni kell egy e-mailt az infoKUKAClanseries.hu-ra a módosítani kívánt adatokkal.

A nevezési díjak utalása a holnapi naptól indul, ugyanis ekkor válik nyilvánossá a verseny bankszámlaszáma. Fix helye csak onnantól kezdve van egy csapatnak, amint elultalta a teljes nevezési díjat. Az angol oldallal vasárnapra készülünk el, s még az utalás előtt kedvetek olvashatjátok az áltanos és egyéb szabályzatokat. Mellesleg megjegyzendő, hogy feltöltöttük a szállások menüpontot, ahol minden csapat kedvére válogathat a váci szálláslehetőségek közül (ezt a részt még a napokban bővíteni fogjuk a a helyi kollégiumokkal).

A nevezési díjak a következőképpen alakulnak:

- Call of Duty 1: 5000 ft/játékos
- Call of Duty 2: 6500 ft/játékos
- Call of Duty 4: 6500 ft/játékos
- Counter-Strike 1.6: 6500 ft/játékos
- Counter-Strike: Source: 6500 ft/játékos
- Defense of the Ancients: 5000 ft/játékos
- FIFA 09: 3500 ft/játékos
- Medal of Honor: Allied Assault: 5000 ft/játékos
- Team Fortress 2: 5000 ft/játékos
- Trackmania: 5000 ft/játékos
- Warcraft 3: Frozen Throne: 3500 ft/játékos
- Starcraft: Brood War: 3500 ft/játékos

Sokaknak érthető módon problémát jelent a számítógép szállítása, ezért gép-, monitor- illetve mindkettő bérlését biztosítjuk számukra. Együttesen 7 ezer forintba kerülnek 3 napra, de külön-külön is ki lehet bérelni őket (a monitor 3 ezret, míg a számítógép 4 ezret kóstál).

A rendezvényre ellátogatók spectatorjegyüket 3 napra 1500 forintért válthatják ki. Akik esetleg mégis otthon maradnának ne aggódjanak, hiszen videostream, shoutcast és egyéb ingame-közvetítések is lesznek.

 


 

Graffiti-verseny

A Magyar eSport Egyesület Graffiti versenyt hirdet az átépítésre váró Váci hajógyár területén PAINTED - eSport címmel. A téma: Számítógépes játékok. Mindazok jelentkezését várjuk, akik úgy érzik, hogy tehetségesek, van mondanivalójuk és szeretnék, hogy nevüket és munkáikat a hazai játékosok megismerjék.

A verseny célja: Számítógépes játékok egy más szemszögből történő megvilágítása.

Nevezési feltételek: Ahhoz, hogy részt vehess a versenyen, pályázati anyagodat -egy A/4 formátumban kidolgozott graffiti tervet a számítógépes játékok témában - az interneten keresztül juttasd el 2009, március 15-én 24 óráig a verseny kiíróihoz a graffiti@lanseries.hu címre.

A pályázatnak tartalmaznia kell:
- A PAINTED eSport témában kidolgozott graffiti terv
- A pályázó neve (saját, vagy felvett)
- A pályázó elérhetőségei: emailcím, telefonszám

A beérkezett munkák alapján a kiírók által felkért zsűri kiválasztja azokat, akik meghívást kapnak a versenyre. A bejutottaknak 2009. március 18-án 24 óráig, emailben értesítést küldünk.

Részvételi díj nincs. A pályamű elkészítéséhez szükséges festékekről gondoskodunk.

A verseny helyszíne: Vác, Szent László Út 23. (A volt hajógyár területe)

Az eredményhirdetés: Az ICL-en (lanseries.hu) résztvevő csapatok szavazatai alapján 2009 április 15-én este 24 órakor lesz.

A díjak: A legjobb pályamű elkészítője 10 000.- forintot és egyéb értékes tárgynyereményeket tudhat magáénak.

A versenyen résztvevők, részvételükkel visszavonhatatlan hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy műveiket a Magyar eSport Egyesület minden további korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználhassa.

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3278
 
1484
 
 
 
kép 4956
 
2327
 
 
kép 5326
 
2323
 
 
 
kép 2663
 
2392
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu