Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2013. június 27. 4 hozzászólás
 

Szombaton reggel 10:00-kor már néhány csapat megkezdi a KGB CM Storm Volume 3 elnevezésű szerb LAN-on a szereplését, míg a Magyarországot képviselő WiLD.CM Storm 13 órakor fog harcba szállni a D csoport első körében. A belgrádi megmérettetés apropójából latolgattuk egy kicsit az esélyeket, ám most egy kicsit másképp... Bevontunk néhány hazai játékost is a buliba!

A Counter-Strike: Global Offensive 2012. augusztusi megjelenése óta ez lesz a második alkalom, hogy egy magyar csapat az országhatáron kívülre merészkedik. Még az ősz folyamán az akkori Hungary FodGaming szintén Belgrád felé vette az irányt, az ASUS Gaming Festivalon a legjobb 8-ban sikerült végeznie a srácoknak (neware, KALI, stricken, TASIKA_-, tittooo volt annak a csapatnak a felállása). A Hungary WiLD.CM Storm tehát szintén a szerbeknél igyekszik jól szerepelni egy offline rendezvényen, amely egyébiránt a balkán térség egyik, ha nem a legnagyobb CSGO LAN-ja lesz,. A KGB CM Storm Volume 3 elnevezésű megmérettetésen nevesebbnél nevesebb csapatokkal kell majd harcba szállnia a vadaknak, ebben a cikkben pedig igyekszek rávilágítani a WiLD kilátásaira, segítségül hívva néhány olyan játékost, aki bizonyára nálam sokkal jobban ismeri a szerb csapatokat, illetve az egyetlen macedón, lengyel és bulgár „képviseletet”. Ám még mielőtt jönnének a delikvenseik, jöjjön a szokásos szóf*sás tőlem.

Kezdjük is az elején… A WiLD együttese a ’D’ jelű csoportba kapott besorolást, ellenfeleik között ott van a LAN talán legnagyobb esélyese, az iNation is, valamint a Disco és a hostile gárdája is, akik szerb középcsapatnak számítanak, ám egyelőre mi még (legalábbis én) vajmi keveset tudunk csak róluk. Az szinte és majdnem biztos, vagy inkább írhatnám azt is, hogy garantál, hogy az első két helyet a magyar csapat és az iNation fogják megkaparintani, az viszont egyelőre a megválaszolatlan kérdések között fog szerepelni, hogy milyen sorrendben fogják egymást követni a kiemeltek.

Két lehetőség van tehát (a 3.-at inkább felejtsük is el gyorsan): a) A WiLD mind a három mérkőzését megnyeri a kvartettjében, ezzel az első helyet megszerezve, tehát le fogják győzni az iNationt is. Ennek következtében egy csoport másodikkal fognak találkozni a 8 csapat egyenes kieséses ágrajz első körében, méghozzá a ’B’ csoport másodikjával, aki feltehetően nem az ENTiTY lesz, hanem (így első blikkre) a SENSEI vagy a myXMG.eSports. Szóval a papírforma szerint az első kört simán hoznia kell Bea „flash” Viktoréknak, hogy aztán a második körben már egy másik csoportelsővel találkozzanak, aki nagy valószínűséggel az E-Frag felállása lesz. Nem leküzdhetetlen feladat vár tehát egy esetleges csoportelsőség után a WiLD-ra, akiknek az E-Frag sem jelenthet túl nagy akadály a döntőbe való kerüléshez, ahol aztán már bárkivel találkozhatnak, és bármi történhet a fináléban.

Jöjjön a második verzió, ami már nem lesz éppen sétagalopp. Tegyük fel, hogy nem jönnek be a vadak körei az iNation ellen a csoportban, ezzel vereséget is szenvednek az egyébként esélyesebbnek tartott szerb riválisukkal szemben – persze a másik két meccsét még így is behúzza a piros-fehér-zöld alakulat. A második helyen való kijutás a ’B’ csoport első helyezettjén fogja a magyarok útjába sodorni. Erre a pozícióra a legesélyesebb az ENTiTY, így bizony az is elképzelhető, hogy a WiLD már a legjobb 8-ban búcsúzik – tegyük a szívünkre a kezünket, az ENTiTY online szereplését tekintve bizony nem lesz egyszerű dolga a WiLD.CM Stormnak, nagyon oda kell tegye magát a csapat, ha túl akarják élni a macedón rohamokat. A második körben újfent egy csoportelsővel fogja magát szembe találni a kicsiny országunkat képviselő gárda, amely vagy az ICL-en második helyet begyűjtő Lengyelország ALSEN-Team lesz, vagy a bulgárok „szemefényei”, a Bulgária HSBG. Előbbi csapatból akár fel is tudtak készülni Kaposvári „V1CE” Csabáék, hiszen ő is, illetve Iváncza „kHRIS” Kristóf is találkozott lengyel barátainkkal még az Hungary ancients színeiben a váci LAN döntőjében, utóbbival viszont egyelőre maximum csak praccok során futhatott össze az új csapatuk. Mindenesetre én úgy érzem, hogy ha a második verzió szerint túlélik a rájátszás első körét, akkor onnantól már megint nem lesz túlzottan nehéz dolguk a döntőbe kerülni – persze nem akarom leírni sem a lengyel, sem a bulgár csapatot, ám az az érzésem, hogy az ENTiTY legyőzése olyan plusz lökést adhat majdan a srácainknak, ami kitart egészen a döntőig.

Sok lehetőség van tehát, megannyi nagy mérföldkővel, és még annál is több nehézséggel, akadállyal. Néhány hete van még csak együtt a WiLD új felállása, és meglehet, hogy az idő rövidsége nem fog a csapat javára válni. Jöjjön hát arcátlanul a saját tippem a végső sorrendre:

  • 1. place iNation
  • 2. place ENTiTY
  • 3. place Lengyelország ALSEN-Team
  • 4. Bulgária HSBG
  • 5-8. Hungary WiLD.CM Storm

A következőkben néhány megkérdezett játékos, illetve a WiLD csapatának egy tagja fogja vázolni, hogy szerinte miként fog alakulni a verseny. Az első emberünk erre a feladatra Málovics „gabesson” Gábor volt, aki néhány hete még a WiLD színeiben szerepelt, aztán visszatért a Hungary volgare-hoz:

Szerintem a WiLD végül a top8-ban fog végezni, de ebbe belefér a 2. és a 8. hely is. Elég sok csapat van itt hasonló szinten, ahol hatalmas faktor az aktuális forma. HSBG, ALSEN, ENTiTY, E-Frag, iNation, WiLD… ők a top8-ra legesélyesebb csapatok, és az iNation-t kihúzva jó eséllyel bárki bárkit megruházhat. Mi is vertük már 1-re a HSBG-t és vice versa. A végső sorrendem: 1. iNation 2. ALSEN 3-4. WiLD, E-Frag 5-6. HSBG, ENTiTY.

A következő alanyunk Firtkó „ReSeT” András volt, aki a legutóbbi ICL után csatlakozott a WiLD felállásához, így neki is van némi tapasztalata ezzel a csapattal – főleg, hogy a Hungary Team ROCK.ASUS-ban még együtt játszott Matkovics „hal” Viktorral és V1CE-szal is:

Véleményem szerint izgalmas lesz, mivel elég jó csapatok lesznek lenn ezen a rendezvényen így lesz okunk izgulni a WiLD.CMS-es srácokért. Sajnos az új felállásról még nincs információm, hogy milyenek együtt. Csak külön-külön tudok srácokról véleményt alkotni, csapat szinten még nem. V1CE és hal ROCK.Alienware-be volt csapattársam, így őket jobban ismerem, mint a többieket. Ők nagyon jól teljesítenek nyomás alatt, illetve LAN-on kiemelkedően kezükbe tudják venni a meccs irányítását. Flash-sel a kezdeti CS:GO-s WiLD-es felállásba szerepeltem együtt és róla is az a benyomásom, hogy nagyon jó játékos és morálisan nagyon nagy szerepe lesz a csapatban. Ahogy az ancients-ben is, szerintem most is kHRIS lesz a húzóember, aki hogy ha odafigyel, akkor jó helyen zárják majd a LAN-t. Alexradról sok információm nincs, ha jól hallottam, ő az irányító és elég jól is csinálja. Remélem össze tudták hangolni a Source-os illetve 1.6-os játékstílust, illetve tudtak eleget készülni és alexrad irányítása alatt beérnek a top3-ba... De ennyit a felállásról. Bőven lesz lenn jó csapat a lanon, akivel meg kell majd izzadniuk. ALSEN, ENTiTY, E-Frag, iNation, HSBG és a többi csiszolatlan gyémánt. Szóval rövidre fogva a szót a végére: lesz dolga a vadaknak. Szerintem beérnek azért a top3-ba.

Az én top3-am: 1. iNation 2. WiLD 3. Alsen

Az utolsó megkérdezett flash volt, aki a WiLD szemszögéből nézve a dolgokat vázolta, hogy véleménye szerint milyen esélyekkel vágnak neki a szerb útnak, és hol zárhatja csapata a KGB LAN-t:

Az első küldöldi lanomra készülök, és nagyon várom már az első meccset. Azt gondolom, hogy az utóbbi 3 hétben sikeres felkészülést tudhatunk magunk mögött, bár azt nem mondanám, hogy nem lenne még mit fejlődni/javítani, de a kevés idő ellenére szerintem a maximumot hoztuk ki magunkból. Mi mindenképpen az első helyért megyünk Belgrádba, de személy szerint én a top3 miatt se lennék teljesen csalódott. Az egész kulcsa a kezünkben van, ha sikerül fejben nagyon ott lenni, és mindenkiben realizálódik, hogy meg tudjuk csinálni, akkor meg is fogjuk! Csak rajtunk múlik, és az aktuális formánkon.

Reményeim szerint a végeredmény: 1. WiLD 2-3. Alsen/iNation 3. ENTiTY

Tehát a megkérdezett 3 játékos mindegyike a dobogóra várja a WiLD-ot. Ti hogy vélekedtek? Ott lesz a dobogón a vadak csapata? Legyőzik a csoportban az iNationt?

Ezzel még nem ért véget a KGB CM Stormot felvezető cikksorozatunk, ma este jön a CS2HU közvetítés mellett reményeink szerint egy hosszabb interjú is a WiLD egyik játékosával - ám ha nem ma, akkor valószínűleg holnap kerül ki az ominózus kérdez-felelek az oldal hasábjaira. Maradjatok továbbra is velünk, hiszen a KGB CM Stormon történtekről, és a WiLD szerepléséről nálunk első kézből értesülhettek a hétvége folyamán!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

TRuve

jún. 27., 18:32
többre is képesek
 
 
 
 

hype

jún. 27., 16:59
ezt így nem nagyon értem , hogy mit akartál santi :D :D Általában a legjobb Magyar csapatok akik kimennek egy külföldi tornára, azok azért nem szerepelnek olyan jól , mert a tapasztalatunk és sajnos sok esetben a játék intelligenciánk ( ebbe bele tartozik a mentalitás, az , hogy milyen alázattal és kitartással állunk neki a játéknak ) elmarad a külföldi elit-től, persze a környezetünkben lévő csapatokat eddig is sikerült messze felül múlni ( Gamersject BC, vagy egy GrandLAN stb. ) de sokkal többet kéne játszani és sokkal jobb csapatokkal ami itthon kevés csapatnak adatik meg, hogy egy LDLC,VG,NaVi,CW,Epsilon ne adj isten NiP leálljon velük egy full map rotára, online megmérettetéseken pedig nem szoktunk olyan helyre kerülni ahol ezekkel a csapatokkal össze lehet futni 
 
 
 
 

sANtiaGo

jún. 27., 16:40
Megvan az esélye a WiLD-nak a végső győzelemre, de mi magyarok offline mindig elizgulunk külföldön valamit. Ezért félek csak ettől :(
 
 
 
 

TORIAK

jún. 27., 15:23
Szerintem:

1-2.: iNation - ENTiTY

3-4.: WiLD- ALSEN

5-8.: HSBG és a többiek.

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4527
 
1465
 
 
 
kép 4423
 
2359
 
 
kép 5466
 
2286
 
 
 
kép 5237
 
2626
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu