Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2011. március 17. 0 hozzászólás
 

Holnap veszi kezdetét Franciaország egyik nagyszabású offline rendezvénye Epinalban. A maXlan legutóbb 2009-ben fogadta a játékosok hadát, a 2010-es évben szünetet tartottak, és most ismételten kinyitották

Holnap veszi kezdetét Franciaország egyik nagyszabású offline rendezvénye Epinalban. A maXlan legutóbb 2009-ben fogadta a játékosok hadát, a 2010-es évben szünetet tartottak, és most ismételten kinyitották kapuikat. Idén sajnos nem lesz magyar résztvevője a versengésnek. Rossz hír, hogy a résztvevők száma nem hogy nőtt, hanem csökkent, legalábbis a Vakarm.net francia hírportál összeállítása szerint csak 24 együttes mérkőzik majd meg a €4000-s fődíjért.

Egy nagy hiányzó francia oldalról már biztosan lesz, hiszen a Sypher gárdája úgy döntött, hogy nem kíván részt venni a rendezvényen. Az okokról Sébastien „janssen" Janssen nyilatkozott:

Nem tudtunk túl sokat készülni a versenyre, ez a fő ok, amiért kihagyjuk a maXlant. Egyikünk sem szeretné még egyszer átélni a Spirit LAN-on történteket...
Neten nagyon jól ment a játék mindegyikőnknek, gyorsak voltunk és minden helyzetben jól döntöttünk... de lanon nem tudtuk hozni a tőlünk elvárt biztonságos játékot, mind csapatok, mind mix felállások ellen rosszul teljesítettünk. Mindent az elejéről kell felépítenünk EMSTQD-val, ami bizonyára hosszabb időt fog igénybe venni. Természetesen csalódottak vagyunk, amiért nem vehet részt a csapat, különösképpen azért, mert nem láthatjuk az Epsilanon kiválóan teljesítő 3DMAX! gárdáját.
Én a magam részéről szeretnék sok szerencsét kívánni a résztvevőknek.

Nagyon kiegyensúlyozott lanra van kilátás, talán még a VeryGames fölénye sem lesz olyan eget rengető. Mindenestre kicsit utánajártunk, hogy ki milyen esélyekkel vág neki a megmérettetésnek.

Az előzetes
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


VeryGames - Ex6tenZ, NBK, RegnaM, RpK, SmithZz

Az előző hétvégén diadalmaskodtak az Epsilanon (a döntőben a 3DMAX! gárdáját fektették két vállra). Talán azt a versenyt főpróbaként aposztrofálhatjuk, hiszen az új felállás (egy helyen változtattak, Shokkk helyét SmithZz vette át) most debütál nemzetközi eseményen.
A DSRack LAN #3 óta a csapat nem nagyon számolhatott Ex6tenZ játékával, február 20-án tért vissza gyakorlatilag valóban aktív játékosok közé sokak kedvence, ám ahogy  a gárda menedzsere, Jérome „NiaK" Sudriés fogalmazott, a csapat egy bootcampnek is köszönhetően újra megtalálta a régi kerékvágást, mindenki jó formában várja ezt a lant.
Ha nem történik nagyobb meglepetés, akkor a VeryGames viheti haza a €4000-t és a hozzá járó hardvereket...

Team LDLC.com - bistouflyyy, HysokA, KRL, mK, tac

Egy kiábrándító Spirit LAN szereplés után felpörgött a KRL-vezette együttes. Ők az Epsilanon nem vettek részt, ellenben a 30P LAN-on ott voltak és a dobogó legalsó fokára állhattak, csak az Epsilon eSports és a CKRAS Gaming végzett előttük (előbbi csapattól 16-13 arányban szenvedtek vereséget az elődöntőben).
Az ő felállásukban is történt változás, Bubar helyét bistouflyyy vette át a kezdőben, így tehát ez nekik is egy éles próba lesz az elkövetkezendő lanokra és az ESL Pro Series versenyére is. KRL nyilatkozata szerint kielemezték a 30P lanon történteket, és remélik, hogy továbbra is kitart az a lendület, mellyel most rendelkezik a csapat. A második helyet helyből nem adnánk oda nekik, hiszen ezért bizonyára nagy harc fog folyni, minden esélyük megvan arra, hogy akár a VG grabancát is elkapják.

eLogic - crZ, eNk1or, maLeK, Shokkk, Uzzziii

A legutóbbi EPS szezonban jól teljesítettek, ám náluk is volt néhány változás. Többek között érkezett crZ, maLeK és spl4sh is (utóbbi játékost most Shokkk helyettesíti), nem kis nevek, így őket sem szabad félvállról vennie senkinek. A 2011-ben eddig egy bronzérem kapott helyet a képzeletbeli vitrinjükben, a Spirit LAN #8-on állhattak fel a dobogó legalsó fokára.
Talán az egyik legnagyobb esélyesek arra, hogy megszorongassák a VeryGames-t, hiszen Shokkk bizonyára minden fortéját és azok ellenszerét is ismeri a csapatnak. Képességek és tapasztalat terén nem lesz gyengéje a gárdának, meglátjuk, hogy ez mire lesz elég, valószínűleg ha a dobogóra nem is állhatnak fel, de annak közvetlen közelében biztosan foglalnak maguknak egy helyet.

3DMAX! - apx, AsP, flex0r, ScreaM, shox

A legenda és a fiatalok. Egy mondatban így lehetne jellemezni a 3DMAX! újdonsült ötösét, hiszen shox már nemzetközileg is ismert és elismert játékosnak mondhatja magát, míg a többiek jelenleg ezen rögös utat kezdték meg. Már offline is láthattuk őket az előző hétvégén az Epsilanon, ahol a VeryGames mögött a második helyet csípték meg, de az az eredmény nem mérvadó, főleg annak tudatában, hogy azóta már cseréltek is egyet, Yaka helyét ScreaM vette át. AsP a top3-at tűzte ki célul annak ellenére, hogy elsődlegesen minden csapat az aranyra hajazik. Ahogy fogalmazott, ez a mezőny viszonylag homogén, egyedül a VeryGames magaslik ki, tehát ő is úgy véli, hogy a VG utáni helyeken bármi megeshet.

Alternate aTTax - fel1x, flo0, kRYSTAL, Rak, SolEk

Jelenleg a második helyen állnak a német EPS szezonban a csoportjukban. A közelmúltban ők is cseréltek egyet, a stabilitás érdekében flo0-t iktatták be JLN helyére. Egy tényező még érdekesen alakíthatja a csapat szereplését: a kRYSTAL-faktor.
Érdekességképp, Marek „eSca" Giebel, az aTTax menedzserének tippje szerint a VeryGames, az LDLC és az eLogic érhet a dobogóra az Alternate mellett. Az első offline eventje lesz ez a németeknek, ha a dobogóra felkerülnek, akkor is minden bizonnyal csak nagy és nehéz mérkőzések árán.

Meglephetik a mezőnyt:

Multigaming Family - Oxxxi, Ryu7z, Kevz, mis, Kwsh

Az Epsilanon nagyon jól teljesítettek, bronzéremmel hagyhatták el a rendezvény helyszínét. Ám nem ez volt tőlük az igazi bravúr: a 3DMAX! csapatát bo3 rendszerben 2 mapon is „meghintették", ezzel alsó ágra küldve a shox-fémjelezte együttest.

PICKUPGM - luMpy, L0rdZz, mateOo, akamatt, EternaL

Talán a nevekre pillantva senkinek sem kell megmagyarázni, hogy miért lehet a PICKUPGM mix felállása meglepetés. Egytől-egyig tapasztalt és képzett játékosok, bár az a tény, hogy mixként vesznek részt a versenyen, visszahúzhatja őket, ám itt most az egyéni kvalitásaik fognak sokat nyomni a latban.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3195
 
1516
 
 
 
kép 1611
 
6238
 
 
de_dust_411
 
1591
 
 
 
kép 749
 
1755
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu