Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2006. július 20. 0 hozzászólás
 

A filmes cikkben már említettem, hogy a  riZe Gaming feloszlott, ez még a múlt hét elején történt. Azóta számos változás történt a volt tagokkal, és ez a váltás nem csak a riZe vesztét okozta. Anno a


A filmes cikkben már említettem, hogy a  riZe Gaming feloszlott, ez még a múlt hét elején történt. Azóta számos változás történt a volt tagokkal, és ez a váltás nem csak a riZe vesztét okozta. Anno a riZe az egykori unicore Gaming-bõl született meg. Azonban az idõ múlásával egyre gyakrabban kényszerültek tagcserére, ami szétzilálta a csapategységet. Ennek okán is történt a válás, aminek köszönhetõen egy új csapatot üdvözölhetünk. Õk a  freelancers. Az új team majdnem magából a régi riZe tagokból áll. Mindössze rootbeer-rõl nem lehet tudni pontosan, merre folytatja tovább. Tehát a régi LU-ból itt maradt:  zEn,  z0uLess,  vnG,  rytme és  Krogh. Azonban zEn-el nem voltak megelégedve a csapattársak így új ötödik után kellett nézniük. Itt jött be a képbe a  ZBoard-os  Shift, akit a freelancer-es srácok hívtak magukhoz és õ jött, így otthagyva az éppen i28-ra készülõ angol csapatot. Shift szerint a felkészülés nem volt megfelelõ és már nem is érezte jól magát a csapatban így váltott. Itt vége is lehetne a szappanoperának, azonban még nincs vége a történetnek. Most jön képbe a  fatcap csapata, akiktõl két tag is elvándorolt a napokban. Az egyik  genuz, a másik pedig a freelancers-hez csatlakozó  h0lm. Habár úgy lenne a helyes, hogy genuz-t inkább elküldték, mivel nem felelt meg az elvárásoknak. Ezzel a váltással a freelancers gyorsan hattagúra módosult, ennek apropóján dönteniük kellett ki lesz az alap ötösben. Ennek eredményeképpen  Shift a két pad közzé esett, mivel õ lett a hatodik játékos és a helyét h0lm foglalta el. Egyes hírek szerint a fatcap maradék három tagját a CB-ben jól szereplõ  cadremix-el hozták szóba.

freelancers LU: z0uLess, vnG, rytme, Krogh, h0lm, Shift


Visszatér az egyik legnagyobb belga csapat az  EDiT. Elég sok idõ eltelt, mióta felhagytak az aktív játékkal. Ennek az okai a következõk voltak: akkoriban a Source scene növekedése nemhogy pozitív irányt vett volna, inkább csak fogytak az emberek, így a játékosoknak nem volt elég új kihívás a játékban. Azonban ez volt a múlt, a csapat a visszatérést vette célba. Mivel a régi felállásból sok játékos egyéb elfoglaltságai miatt nem tudja vállalni a játékot így új emberek után kellet nézniük. A csapathoz  Timb és  Rainier(H2K) érkezett.

EDiT LU: Pengu, Dutchy, Timb, Rainier, Ed, Excise


Az Auxilia honlapján megjelent egy rangsorolás, melyben a legjobb 10 angol csapatot választották meg. Az elsõ helyre a Zboard került, a második helyet az Auxilia csípte meg, a harmadik helyre pedig a CB: OC nyertes Inspire-Gaming jutott. További helyezések: 4. Audacious, 5. Snipers Alley, 6. uQ Gaming, 7. Phoneix Faction, 8. XTGN, 9.mEm, 10. Elite Clan Killers.

UPDATE: A Zboard csapatához fataL érkezett.


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3635
 
1553
 
 
 
de_shorttrain
 
1686
 
 
kép 1838
 
2161
 
 
 
kép 4764
 
2261
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu