Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Letöltés 2007. január 14. 0 hozzászólás
 

Megszületett a döntés a CSHU õgyében. Mint ahogy az köztudott a héten, az ancients.hu indulásával egyidejûleg bejelentették a CSHU megszûnését, ami az egész 1.6-os, illetve bátran mondhatjuk

newspic
Megszületett a döntés a CSHU õgyében. Mint ahogy az köztudott a héten, az ancients.hu indulásával egyidejûleg bejelentették a CSHU megszûnését, ami az egész 1.6-os, illetve bátran mondhatjuk Counter-Strike közösséget mélyen megrázta. A váratlan döntés hatalmas visszhangot és elégedetlenkedést váltott ki aminek a vége egy szavazás lett majd egy döntés, ami véleményünk szerint jóra sikeredett! A CSHU vezetõjének nyílt levelébõl sok mindenre választ kaphattok, hogy mégis mi történt és mi fog ezek után! Ajánlott olvasmány. Nyílt levél by Sanci
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Kedves Olvasók!

Augusztus végén, vagy szeptember elején, felkeresett akira egy ötlettel, miszerint õ szeretne valami új dolgot, találkozzunk személyesen és elmondja. Ezen a személyes találkán felvetette, hogy õ eddig mit is szeretett volna, és mi is lenne belõle, elõször csak egy klán oldal volt betervezve az ancientsnek, de késõbb, ahogy jöttek az ötletek, kinõtte magát és egy multigaming portállá változott a dolog. Ehhez neki nagy szüksége lenne az én segítségemre és velem együtt azon hírezõkre, akiket én hozni szeretnék. Mondta, hogy az indulás Októberre 1-re van tervezve. Elmeséltem neki, hogy mi újság van nálunk, miért nincs v3 és stb.

Ezek után idõt kértem pár dologra, szerettem volna még 1 próbát tenni a saját oldalunk megmentésére, ugyanis úgy ítéltem meg (majd ebben a szerkesztõim is támogattak), hogy a jelenlegi oldalunkkal nincs esélyünk felvenni a versenyt és nagyon hamar a fejünkre nõhetnek, mert mindenkit magával ragad a szép új oldal varázsa. Felkerestem gerit és tybaltot elmondtam nekik mi is történt, és mit szeretnék, van e valami halvány remény egy közeli v3ra vagy esetleg megkaphatjuk-e a jogot arra, hogy megcsináljuk/megcsináltassuk mi az oldalt, csak a korábbi dizájnt szerettem volna megkapni hozzá, ami sajnos már nincs meg, de tybalt csináltat egyet egy ismerõsével, és nekiláthatunk a saját oldalunknak, ha elkészült vele. 1-2 hét múlva jött az információ sokadszori kérdésemre – „Na, hol a dizájn?” -, hogy sajnos sehol, mert problémák merültek fel azzal, aki megbízott tybalt és nem lesz semmi.

Ezek után döntöttem el, hogy kikérem a szerkesztõim véleményét a dologról, hogy õk mit szeretnének jobban, tudattam velük is ezen lehetõségeket, illetve fuccsba ment tervet. A nagy többség a távozás mellett voksolt, vagy pedig azt mondta, hogy ahova megy a banda õ velünk jön, így elhatároztuk hogy belevágunk. Újabb személyes találkozások következtek, ahol pontosítottunk dolgokon, hogy kinek milyen dolgai lennének, mit várna tõlünk akira. Megmaradna-e a függetlenségünk – erre a kérdésre speciel mindig kitértünk és aggodalmam fejeztem ki, de mindig pozitív visszajelzést kaptam -, és természetesen az általatok oly sokat emlegetett anyagi javak is szóba kerültek. Itt szeretném mindenki fejében eloszlatni ezt a kis ködöt, közel sem volt akkora összegekrõl szó, ami miatt épp eszû ember elhagyta volna azt a site-ot, amit évek óta „nevel”. Én speciel ezt az összeget is arra fektettem volna be, hogy lejussunk minden hazai nagyobb versenyre (ha még lesznek ilyenek). Vagy kijussunk a közeli országok nagyobb nemzetközi, vagy ne adj isten 1-2 világversenyre és onnan is hasonló közvetítõi munkát tudjunk végezni, mint amit anno GPS-eken. E mellett számtalanszor felhívtam akira figyelmét rá, hogy ez a banda eddig sem a pénzért dolgozott, természetesen nem utasítanánk vissza, ha végre kapnánk/kapnának azok az emberek juttatásokat, akik erre már rászolgáltak. De nálam/nálunk ez semmiképp sem akkora motivációs erõ, amivel próbálkozhat.

Tûkön ülve vártuk mindannyian, hogy tesztelhessük az új oldalt, de nem érkezett meg. Jött az október, a november, sehol semmi. Próbáltunk információkhoz jutni, de ami eljutott hozzánk, hogy vagy a jelenlegi programozókkal van gond, vagy hogy 1-2 héten belül indul a buli. Elérkezett a december ekkor kaptuk a hírt, hogy ismét új programozó van, már többet haladt elõre 1 nap alatt, mint az eddigiek, és most már pörög a készítés ezerrel. Nagyjából másfél héttel ezelõtt kezdhettek el a tesztelést szépen lassan, ahogy építették be a modulokat. Én személy szerint elég sok idõt fordítottam a hibák megtalálására, de ahogy láttátok, nem igazán sikerült, ezért szeretnék is elnézést kérni tõletek. Nem ezt érdemeltétek, és úgy érzem mi sem pontosan ezt az oldalt érdemeltük, és vártuk. A lavina elindulása és a vészharangok megcsendülése számos dolgot eredményeztek.

  • Rengeteg ajánlatott, és biztatást kaptunk, mind a fórumon mind azon kívül, amiket ezúton is szeretnénk megköszönni.
  • Akira felajánlott minden tõle telhetõ dolgot, amivel kijavítható ez a csorba, és folytathatjuk az elõre kidolgozott dolgokat, úgy ahogy megbeszéltük.

Az elmúlt napokat arra szántunk, hogy mérlegeljük lehetõségeinket, és megpróbáljunk számunkra, és számotokra is a legjobban dönteni. A döntés, ha nem is volt könnyû, megszületett.

Maradunk mindannyian a www.counter-strike.hu szerkesztõi, és én sokak örömére/bánatára maradok az egész fõnöke.

Azt, hogy az általatok felkínált néhány lehetõség közûl melyiket választjuk, hamarosan tudatjuk veletek, és majd egyes részeknél a segítségetekre is számítunk.

Végezetül szeretném megköszönni akirának a lehetõséget, egy másik útvonalhoz, és szeretnék neki sok sikert kívánni, hogy valósuljon meg számos dolog azok közül amit õ eltervezett.
Szeretném megköszönni az olvasóinknak, hogy ennyire ragaszkodtak hozzánk, illetve a CSHU-hoz.

Tisztelettel:
Sanci

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4775
 
2330
 
 
 
kép 2605
 
2394
 
 
kép 5700
 
1771
 
 
 
kép 1685
 
1773
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu