Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Letöltés 2024. március 14. 0 hozzászólás
 

A Counter-Strike: Source 2004 októberében örökre fontos pillanat marad a hadszíntér számára. A Counter-Strike 1.6 mellett létezve hatalmas szakadást okozott a közösségben, sőt, két esport szcéna is egymás mellett volt. Ez a nagy szakadás a CS:GO 2012-es megjelenéséig nem gyógyult be.

Most, két évtizeddel a megjelenése után válaszolunk egy fontos kérdésre - letölthető-e a Counter-Strike: Source 2024-ben?

LETÖLTHETŐ A COUNTER-STRIKE: SOURCE 2024-BEN?

Igen - letöltheted a Counter-Strike: Source 2024-ben. Bár a játék megjelenése óta már két évtized telt el, a játék a mai napig elérhető, és a mai napig felvehető. Még mindig megvan benne a 2004-es Source motor varázsa, bár inkább hasonlít ahhoz az élményhez, amit akkor találsz, ha 2024-ben letöltöd a Counter-Strike 1.6-ot, nem pedig a CS2-t.

Az egyik nagy ok, amiért a játékosok letöltik a Counter-Strike: Source 2024-ben, az a Garry's Mod eszközfüggősége. A CS: Source telepítése nélkül sok Garry's Mod-eszköz egyszerűen nem fog betölteni! Még ha nem is érdekel a Counter-Strike: Source, ezt fontos megjegyezni minden Garry's Mod rajongónak.

A COUNTER-STRIKE: SOURCE LETÖLTÉSE 2024-BEN

Ha szeretnéd letölteni a Counter-Strike: Source in 2024-et, akkor mindenképpen vedd fel a Steamről. A Counter-Strike 1.6-hoz hasonlóan 9,99 dollárba kerül, bár gyakran akciósan 0,99 dollárért kapható. Ezáltal kedvező árat kínál mindenkinek, aki vissza akar menni és újra át akarja tekinteni a Counter-Strike fontos történelmét. Sok pálya rendkívül hasonló a Counter-Strike 2-ben látottakhoz, és lenyűgöző összehasonlítani a különbségeket.

Ne feledd - a Steamen történő vásárlás mindenképpen a legjobb megoldás. Ha bármilyen ingyenes Counter-Strike-ot keresel: Source letöltése veszélyes lehet, és veszélyeztetheti a számítógépedet. A közvetlen vásárlással elkerülheted ezt a kockázatot, és biztosíthatod, hogy ha a jövőben bármilyen frissítés jelenik meg a játékhoz, mindig hozzá tudsz majd férni azokhoz.

A COUNTER-STRIKE: SOURCE 2024-BEN IS AKTÍV LESZ?

Ha letöltöd a Counter-Strike: Source-t 2024-ben, kellemes meglepetésben lehet részed. A játéknak még mindig rengeteg játékosa van a különböző szervereken, és nem túl nehéz találni egy vanília meccset, amely a klasszikus Counter-Strike-ot kínálja: Source-élményt kínál. Természetesen van egy csomó szerver egyéni beállításokkal is, de ezeket nem túl nehéz elkerülni, ha nem ez az, amit keresel.

Ha minden más nem sikerül, akkor még mindig játszhatsz Counter-Strike: Source 2024-ben botokkal. Ez az első olyan játék a sorozatban, amelyben botok is vannak, ráadásul különböző nehézségi szinteken. Ha nehezen találsz olyan szervert, ami tetszik, a botok gondoskodnak arról, hogy soha ne kelljen küzdened a Counter-Strike-ban, hogy meccset találj: Source.

 

 
Címkék:
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 677
 
1495
 
 
 
kép 870
 
1630
 
 
 
kép 3373
 
1522
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu