Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Letöltés 2009. május 04. 0 hozzászólás
 

Tegnap este nyolc órakor  a Team-Gigabyte bejelentette új Counter-Strike: Source csapatát, akik nem mások, mint a haxx-eSports ifjú tehetségei. A szervezet vezetősége az Infinty-Csarnok LAN után úgy

Tegnap este nyolc órakor  a Team-Gigabyte bejelentette új Counter-Strike: Source csapatát, akik nem mások, mint a haxx-eSports ifjú tehetségei. A szervezet vezetősége az Infinty-Csarnok LAN után úgy gondolta,  a haxx-os srácok elég rátermettek arra, hogy a továbbiakban az ifjú titánok képviseljék őket Magyarországon. Tehát a Team-Gigabyte jelenlegi felállása a következő:

Valach "APACS" Viktor
Klenovszki "PISTA" István
Sztraka "BladE" Gábor
Dallos "koby*" Róbert
Fülöp "daeroN" Ádám

Team-Gigabyte | APACS interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Nomad


Nomad: Szia APACS. Kérlek, mutasd be pár szóban magad az olvasók számára.

Team-Gigabyte | APACS: Becses nevem Valach Victor, 16 éves lettem idén, 2006. június óta játszom, a jelenlegi csapatom a Team-Gigabyte.

Nomad: Na, igen Team-Gigabyte, mesélj róla kérlek, hogy kerültetek kapcsolatba ezzel a multigaminggel.

Team-Gigabyte | APACS: "APACS, keress multigaminget" mondja daeroN, szint.:) Nem. amúgy a viccet félretéve, már ICL-en meg volt beszélve, hogy megkeressük a Gigabyte-ot lan után, ha bármi komolyabb eredményünk is lesz. Lan után az eredmény megvolt, felkerestem dEx-et, aki segítségével tudtam beszélni a fejessel, Reaperrel, és onnantól elindultak a tárgyalások.

Nomad: A felállásotokban történt változás?

Team-Gigabyte | APACS: Nem. A felállás maradt a régi:

Valach "APACS" Victor
Sztraka "BladE" Gábor
Fülöp "daeroN" Ádám
Dallos "koby*" Róbert
Klenovszki "PISTA" István

Nomad: Kérlek, mondd el pár szóban, Te mit gondolsz a csapattársaidról?

Team-Gigabyte | APACS:

koby*: Nahát, akkor kezdeném a mi közkedvelt kis játékosunkkal, koby*-val. Ő lenne a mi irányítónk. Mikor Vista előtt összeállt a csapat, nagyon sok új dolgot mutatott nekünk taktikailag, kicsit hangulatfüggő a srác, de amikor kell, belövi amit kell.

BladE: Itt lenne ASUS laptop egér 7-es sensi BladE. Igazából róla annyit kell tudni, hogy hihetetlenül rá tud érezni erre a játékra, és onnantól kezdve desert 1 hit a pálya másik végére, nozoom awp akárhova, 5 golyó 5 AK fejes. Ha van kedve mindig belövi magát az élmezőnybe.

PISTA: Tápiószentmárton büszkesége a mi Istvánunk, PISTA. Ő az az ember, akiről elég nehéz írni. Inkább nézzetek meg egy source TV-t róla.:) Szóval, ha ő egyszer úgy gondolja, hogy kilövöm Infernon a Banánt, akkor ki is fogja lőni. Kevés AWP-s tud visszalőni neki waron, mert eszméletlenül nickn0it a srác.

daeroN: És itt van a sztárunk daeroN. "Minden waron 30-ba lövöm magam, az egyik oldalon tuti" skillje van. Egy aimgép. Tehetsége vetekszik a nagy játékosokéval, azonban a fiatalság miatt lévő tapasztalat hiány okoz még hibákat nála, de ez csak idő kérdése. Azt hiszem, kijelenthetem, hogy 5-ünk közül ő a legjobb.

Nomad: Mi a véleményed az Infinity-Skills új felállásáról?

Team-Gigabyte | APACS: Hát a Titánok ismét uralni akarják Magyarországot, azonban mi ezt nem szeretnénk nekik engedni. Őszintén szóval, nagyon erősek a srácok és csapatmunkában nagyon ott vannak. De kíváncsian várom a következő összetűzést majd mondjuk ICL #2-n.

Nomad: Na, igen ICL, neked mi a véleményed magáról a lanról? Szervezés, adminok, lebonyolítás.

Team-Gigabyte | APACS: A helyszín szerintem nagyon jó, a fényviszonyok kevésbé. A szervezés még elég gyenge volt, mert hát első lanjuk persze stb., azonban szerintem a legfőbb ok hogy egyik adminnál sem láttam egy Walkie Talkiet a kezébe és beszéltek volna egymással. Tehát a csapatmunkájuk volt csak rossz. Adminok velünk barátságosak voltak, azonban másoknak hallottam voltak gondjaik. Ez az új rendszer a BO3 magyar lanon, nekem személy szerint nagyon tetszett. Köszönjük meg Pezának, hogy be merte vállalni, mert kapta a flameket szegény rendesen.

Nomad: Most hogy a Team-Gigabyte támogatása alatt vagytok. Lehet már tudni, hogy milyen rendezvényekre fognak kiutaztatni titeket?

Team-Gigabyte | APACS: Még nem beszéltünk külföldről. Egyelőre a magyar lanra vagyunk ráhangolva, persze volt róla szó, hogy külföld, stb. de ezt még nem hogy a Gigabyte de mi se tudjuk hová szeretnénk kijutni. Tervek még nincsenek, de senki se szomorkodjon, hamarosan láthatnak minket a kedves nézők játszani az elitek között.

Nomad: A Te véleményed szerint a hazai top5 kikből áll?

Team-Gigabyte | APACS: Szerény véleményem szerint: LION, Infinity, DL, Gigabyte, Symmetry.

Nomad: Pár villám kérdés: Az év hazai/külföldi lanja?

Team-Gigabyte | APACS: BECUP/LAN79

Nomad: Kedvenc játékos?

Team-Gigabyte | APACS:  PhP

Nomad: Kedvenc csapat?

Team-Gigabyte | APACS: Reason-Gaming.

Nomad: Mekkora felbontásban játszol?

Team-Gigabyte | APACS: 1024x768.

Nomad: Legjobb online rendezvény, amin részt vettél?

Team-Gigabyte | APACS: OBi Cup.

Nomad: Köszönöm szépen az interjút, utolsó szó jogán szeretnél még valamit mondani?

Team-Gigabyte | APACS: Elöször is szeretném megköszönni az eddigi munkáját a haxxnak. És szeretném megköszönni, az egész csapat nevében Édesapámnak, a segítséget, amiről annyit kell tudni, hogy naponta Csepel-Vác távolságot csak a kedvünkért megtette és levitt minket a lanra, majd 5ünket hozzánk. Azonkívül nagyon sok meccsen mögöttünk izgult szóval kösz fatyó:). Kösz Nomad az interjút. Na, cső

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3741
 
1501
 
 
 
kép 1320
 
1323
 
 
kép 1145
 
1397
 
 
 
kép 4062
 
1517
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu