Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Letöltés 2007. január 14. 0 hozzászólás
 

Elkezdõdött! A napokban két egetverõ bejelentés is érkezett a legnagyobb amerikai szervezetektõl. A Team 3D hivatalosan is közölte a nagyvilággal, hogy ezentúl a Counter-Strike: Source kapja náluk a

newspic
Elkezdõdött!
A napokban két egetverõ bejelentés is érkezett a legnagyobb amerikai szervezetektõl. A newspic Team 3D hivatalosan is közölte a nagyvilággal, hogy ezentúl a Counter-Strike: Source kapja náluk a fõszerepet. Ezekután érkezett a newspic zEx bejelentése is, akik igaz továbbra is részt vesznek majd 1.6-os versenyeken is, de a Team 3D-vel karöltve indulnak a CEVO Season 3-ban! Úgy látszik a híresztelések nem voltak alaptalanok, a CGS és a CEVO teljesen felborította az eddig megszokott rendet, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a beszélgetés melyben Rambo, a compLexity tagja mondot döbbenetes dolgokat. Így nyílt titokká vált, hogy a newspic coL is átjön, azaz a legjelentõsebb csapatok váltanak. Mi jöhet még ezután? Friss összefoglalónkat olvashatjátok most.

Íme a fordított verziója a newspic Rambo által elmondottaknak, mindenképpen érdemes elolvasni:

Ezt a helyzet a source és 1.6 között: DirectTV a Sourcet választotta egyértelmûen. Persze egyes versenyek az 1.6-ot fogják használni, mások meg a Source-ot. De a DTV fizetést is kinál és óriási nyereményeket, több mint 100 ezer $ az elsõ helyezettnek. Miért ne játszanánk mi (coL) is Sourceot? Adjatok neki egy esélyt, játszatok vele és nem fogjátok annyira utálni. Természetesen nem olyan letisztult, mint az 1.6, de vannak benne elemek, amitõl szórakoztató játszani. A DTV az amerikai eSport jövõje, megpróbálják igazán professzionálissá tenni, mint az NFL, NBA vagy MLB. Õk akarnak az Amerikai Esport Liga lenni. Ez azért több éves terv, de egy csomó pénz és befolyásos emberek állnak mögötte. Mi azt a játékot használjuk majd, amelyiket a DTV szeretné. Ezzel a DTV nem tesz semmi rosszat a közösségnek, csak próbálják elõrébb lendíteni az eSportot. Ha ezzel egy CS verzió váltás jár akkor legyen. Én is az 1.6-ot szeretem jobban, de ha megszokod a Source-ot is élvezni fogod.


Összefoglalónk


A Team 3D tegnap bejelentette, hogy newspic Jimmy Lin és newspic Kyle „Ksharp” Miller csatlakoztak a csapathoz, mely mostantól Counter-Strike: Source-t fog játszani.

Egy eseménydús napot követõen, elõször a csapat egyik alapítótagjától, Ronald „Rambo” Kimtõl búcsúzott, õ a rivális Complexityhez igazolt, a Team 3D nem vesztegette az idejét az új felállás kialakításában a Counter-Strike: Source-ra gondolván.

Miller visszatérése az aktív játékhoz nem túl nagy meglepetés, hiszen hivatalosan sosem hagyta el a csapatot és mindig közeli kapcsolatot ápolt a csapattagokkal. Jóllehet Miller a teljes 2006-os évet inaktívan töltötte, amikor aktívan játszott õ volt többnyire a domináló játékos. Craig Levine a 3D tulajdonosa felismerte Miller potenciálját Source-ban és magabiztos a választásában, hogy visszategye õt a kezdõ csapatba.
„A Team 3D tagjaként és barátként beszélgettem Kyleval a 2007-es évrõl és a szükségszerû változtatásainkról és kifejezte az érdeklõdését a versenyszerû játék iránt” – mondta Levine. „Egy darabig beszélgettünk és körüljártuk az okait, amiért pár hónapja felhagyott a játékkal. Kyle nagyon élvezi a játékot a Source-al, és igazán elhivatott a csapat iránt, hiszen otthagyta az „igazi” munkáját, hogy a Team 3D-re szentelhesse minden idejét.”
Jimmy Lin az utóbbi évek legsikeresebb kanadai játékosa. A CPL Summer 2005-ös versenyén Lin a harmadik helyezést érte el a JaX Money Crew színeiben, ezután az év végén szintén egy harmadik helyezést sikerült megszereznie, ekkor már az EG színeiben a WCG Grand Final-en (amit ugyebár Source-ban játszottak le). Amíg Lin el nem hagyta az EG-t, õ vezette a csapatot minden fontosabb egyéni statisztikában. Miller és Lin hozzáadásával a csapat kénytelen két játékosától is megválni, õk Griffin „shaGuar” Benger és Josh „Dominator” Sievers Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: white, bazsowicz


„Griffin és Josh is hihetetlen játékosok és nagyszerû csapattársak” – mondja Levine. „Egy új kultúrát próbálunk 2007-ben teremteni és úgy érezzük, hogy Josh és Griffin nem illenek bele ebbe a képbe. Régóta ismerjük Jimmy-t és az õ személyisége beleillik a terveinkbe. Továbbá egy bizonyítottan bámulatos Source játékos, már alig várjuk, hogy játszhassunk!”

A Team 3D közleménye a következõket mondja Benger és Sievers távozásáról:
„Ronald távozásával együtt szeretnénk Josh „Dominator” Sieversnek és Griffin „shaGuar” Bengernek is a legjobbakat kívánni. Ahogy a profibb része a közösségnek fejlõdik és alakul, csapatként úgy érezzük, hogy alkalmazkodnunk kell ezen változásokhoz. Újra kell teremtenünk egy kultúrát, ami a sikert terjeszti és abban hiszünk, hogy ehhez egy pozitívabb légkört kell a csapatban létrehozni.”
Az ötödik játékos kiléte még kétséges. A Team 3D közleményé szerint számos játékossal elbeszélgetnek és próbálnak ki.

A lineup változásokkal egyidejûleg a Team 3D bejelentette, hogy õk is a Counter-Strike: Source-ra váltanak idén. A Team 3D rögtön kapott is egy helyett a CEVO Professional Divison ligájában, melynek a harmadik szezonja jövõ héten indul. A 3D részvételét a Source részleg vezetõje Michael Stevens is megerõsítette.

Stevens így kommentálta a 3D azonnali felvételét a legmagasabb ligába: „úgy érezzük, hogy a Team 3D képes lesz magas (pro) szinten versenyezni Source-ban, ilyen rövid idõn belül is.” A döntését két komolyabb érv is befolyásolta: 3D dominálása az EverLAN-on és „ez a csapat azon kevesek egyike, akik 100%-ig a Source elkötelezettjei.”

A Team 3D oldalán megjelent sajtóközleményben Levine a következõket mondta:
„Csapatként döntöttünk, hogy a Counter-Strike: Souce-t választjük, egy játékot melyben a Team 3D nem ismeretlen. 2005-ben hazahoztuk az aranyat a szingapúri WCG döntõrõl és 2006 elején megnyertük az EverLan-t. Miután egyénileg 1999 óta játszunk a Counter-Strike-val és 2002 óta már egy csapatként mindannyian õszíntén és örömmel nézünk a váltás elébe.”
Annak ellenére, hogy a korábbi közlemény szerint a csapat még jelenleg is keresi az ötödik embert Levine elmondta, hogy Andy „rectar” Rector egy a jelöltek közül és valószínûsíthetõen õ fog a csapat elsõ Sources meccsein játszani. Rector valóban regisztrálva van a 3D csapatába a CEVO weblapján. Ezzel a jelenlegi csapat felállása a következõ:

newspic Kyle "Ksharp" Miller
newspic Jimmy Lin
newspic Mikey "method" So
newspic Sal "Volcano" Garrozo
newspic Andy "rectar" Rector (jelölt)


Stevens továbbá megerõsítette, a liga még egy csapat döntésére vár, hogy résztvegyen-e a CEVO Source Pro következõ szezonjában. Ezzel a liga 12-rõl 14 csapatosra bõvülne. A harmadik szezon elsõ meccseit most vasárnap fogják lejátszani.


zEx bejelentés

Örömmel jelenthetjük be, hogy a zEx visszatér a Counter-Strike: Source-hoz. Kevesebb mint hat hónappal ezelõtt a csapat sokkolta a nemzetközi scene-t, mikor bejelentette az európai Source csapatát. Akkor számos sikert könyvelhettünk el igen rangos versenyeken. A jelenlegi Counter-Strike csapatunk részt vesz a CEVO Counter-Strike: Source Season 3-ban. A liga mellett továbbra is érdekeltek leszünk 1.6 versenyeken is. Úgy néz ki a 2007-es év nagyon izgalmas lesz az esports számára. Hamarosan újabb nagy bejelentésekkel érkezünk!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1389
 
1326
 
 
 
kép 3903
 
1614
 
 
kép 1022
 
1664
 
 
 
kép 5166
 
2355
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu