Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2009. december 07. 0 hozzászólás
 

Az I series Anglia legnagyobb LAN sorozata, ami évente többször megrendezésre kerül. A legutóbbi a harmincnyolcadik volt, s a csapatok listáján - mint mindig - most is számos TOP csapat megtalálható volt,

Az I series Anglia legnagyobb LAN sorozata, ami évente többször megrendezésre kerül. A legutóbbi a harmincnyolcadik volt, s a csapatok listáján - mint mindig - most is számos TOP csapat megtalálható volt, mint például a fnatic. Utóbbi csapatot azért emeltük ki, mert a következő teaser egy olyan movie-hoz tartozik, ami a fnatic szemszögéből mutatja majd be nekünk a rendezvényt. A videót Naamiko készítette, ami által egy rövidke bepillantást nyerhetünk, hogy a végleges mű milyen felvételeket fog majd tartalmazni. A film hangulata nagyon jónak ígérkezik, s mivel egy TOP csapatról beszélünk, biztos részünk lehet majd pár lenyűgöző lövésben is. Jó szórakozást!


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: fagyi


Sorrendben fejünkben az alábbi kérdések merülhetnek fel ennél a szolgáltatásunknál:
Mi ezen ajánlatunk valódi lényege?

Az akciót kifejezetten azon meglévő és leendő Ügyfeleink számára találtuk ki, akik hajlandóak a minőségért, és megbízhatóságért pénzt áldozni, azonban az Ő pénztárcájukat is érinti a válság, vagy más probléma, így pedig könnyedén plusz pénz maradhat zsebükben. Ellentétben más nálunk már behirdetett akcióval, itt két hónap kifizetése esetén a harmadik bérleti díját G pontokért válthatjuk ki, így érthető hogy ez nem egyezik a 3+1-es régi akciónkkal.

Mik azok a dolgok, amik alapvetően elengedhetetlenek a procedúrához?
Rendkívül fontos, hogy az igénylő rendelkezzen egy TotalHostingnál lévő élő szerződéssel, a TotalGaming oldalcsoporthoz tartozó élő regisztrációval, és a megfelelő mennyiségű G ponttal, azaz 6500 ponttal.

Mi van akkor ha nincs meg a megfelelő mennyiségű G pontom?
6500 G pontot beletellik egy kis időbe még összegyűjtessz, azonban az oldalcsoporton mindenért jár G pont, pusztán böngészésért és kattintásért is, nem beszélve a hozzászólásokról, és blogokról. Azonban minden nap figyeljük a túlkapásokat, próbálkozni lehet de nem kifizetődő.
A másik módja a gyorsabb G pont szerzésnek az, hogy barátunkat, klántársunkat kérjük meg, hogy küldjön át nekünk pár G pontot, mint akár egy banki utakás esetén.
A G pont utalás menetét itt is és egy TotalHosting GYIK-ban is leírtuk:

  • Az oldalcsoportra való bejelentkezés után a jobb felső sarokban megjelenik egy személyes menüpanel a nevünk alatt, ahol per pillanat számunkra a Saját Oldal menü a legfontosabb.
  • Kattintsunk rá a fent említett menüre, és szemünk elő tárul egy raklapnyi lehetőség, azonban itt is csak egy érdekelne minket, mégpedig az Egyenleg menüpont.
  • Rákattintva a legördülő menüben jelen állás szerint csak egy elérhető rész van, az Utalás, így hát nyissuk meg azt a részt.
  • Az oldal betöltése után megjelenik a G pont átutalás főoldala, ahol a fontos információkat is feltűntettük, de gyorsan fussunk át azért rajtuk.
    • Utalás címzettje: ide kerül annak az embernek a TGID-je, akinek át szeretnénk adni egy kis G pontot. A TGID-t mindenki a bejelentkezés után megjelenő jobb felső személyes menüpanelnél a név alatt találja meg.
    • Utalandó G-pontok: pofon egyszerűen a pontok mennyisége, amennyit át szeretné adni.

Mi a gyakorlati menete, annak hogy saját szerződésemhez a harmadik hónapot G ponttal fizessem?
Először is jelentkezzünk be saját meglévő felhasználónkkal a TotalGaming oldalcsoport főoldalán. Látogass el a megszokott G pont fizetéses űrlaphoz, amit az alábbi linken ezúton is elérsz. Ott a felhasználási feltételek és szabályzat elolvasása után add meg a TotalHostingnál meglévő élő szerződésed számát. Fogadd el a feltételeket, kattints a mentés gombra, és már el is ment a kérvényed munkatársainkhoz, akik innentől kézzel ellenőrzik, hogy a többi kritériumnak is megfelelsz-e. Attól függően, hogy megfeleltél-e, vagy elutasítjuk a kérelmedet, és visszaírjuk a G pontodat, avagy elfogadjuk, és megkapod a G pontos hónap számláját.

Miért jó kifejezetten ez az akció?
Azért, mert a többi +1-es ajándék hónapos akcióval szemben, itt nem csak első befizetés esetén érvényes az ajánlatunk, hanem 2+1, után 2+1 aztán megint, így egy éven keresztül a 12 hónapból, lehetőségünk van arra hogy 8 hónapot pénzért, 4 hónapot pedig G pontért váltsunk meg.

Mi a helyzet, akkor ha még mindig nem értek valamit?
KÉRDEZZ! Munkatársaink nem harapnak, készséggel segítenek. Akár e-mailben, akár MSN-en.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1855
 
2041
 
 
 
kép 4776
 
2278
 
 
kép 1465
 
1377
 
 
 
kép 3797
 
1407
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu