Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2007. január 20. 0 hozzászólás
 

Mint köztudott tegnapelõtt a CEVO-n felreppent egy hír miszerint több amerikai csapat is felhagy a CS1.6-al, hogy a jövõ zenéjére táncoljanak. A nevek között olyan csapatok szerepeltek mint a Team EG,

newspic
Mint köztudott tegnapelõtt a CEVO-n felreppent egy hír miszerint több amerikai csapat is felhagy a CS1.6-al, hogy a jövõ zenéjére táncoljanak. A nevek között olyan csapatok szerepeltek mint a newspic Team EG, newspic United 5, newspic rSports, newspic JMC és az egyik nagy meglepetés a newspic compLexity. A helyzet tehát komollyá vált fõleg a jelenlegi top CSS csapatok számára (pl. newspic verGe, newspic hyper!), akiknek most erõsen fel kell kötniük a nadrágjukat, hiszen igen kemény ellenfelekre kell számítani és a több éves Source tapasztalat csak pár hónapig tarthat ki.
A mai napon hivatalosan is bejelentette a newspic compLexity Gaming, hogy átállnak a Source-ra. Tehát a CEVO-n felreppent hírek igazak a mai naptól a coL.cs csapata átzarándokol és Counter-Strike: Source-al fogja tolni. Az oldalukon található hivatalos nyilatkozatot az érveket és a jövõbeni terveket a cikkbõl tudhatjátok meg. Érdemes még tudni, hogy a coL megnyerte a CEVO DoD versenyét is, azonban a srácok ott is váltanak és az 1.3-as verziót letéve komolyabb figyelmet szentelnek a Source-osra. Akkor tehát lássuk mi vitte rá az USA egyik top CS1.6 csapatát az átállásra. A compLexity evolúció harmadik állomása
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


newspicA mai nappal a spekulációknak és találgatásoknak vége, amik az elmúlt napokra jellemzõek voltak. Mától a coL.cs csapata hivatalosan is átáll a Counter-Strike:Source-ra. Mindezen által úgy érezzük, hogy némi magyarázattal tartozunk a Complexity közösségének. Mindenki számára nem szolgálhatunk tökéletes magyarázattal de reméljük azért sokan megértik az álláspontunkat.

Elsõ sorban egy dolgot nagyon fontos mindenkinek felfognia: Complexity Gaming nem mondja azt, hogy az 1.6-ról, hogy rossz, hiszen jól megállja a helyét a professzionális játékok közt. Az 1.6 egy második otthont jelentette nekünk és a fanoknak is, azonban senki nem mondta, hogy ez örökké tart és, hogy állandó otthonunk marad. Ez az elsõ dolog, ami miatt váltunk, hiszen mint az életben minden a dolgok itt is változnak. Sokan newspicfelháborodhattok, letérhettek az útról a hírek hallatán vagy busszal kergethettek minket, azonban tudnotok kell, hogy hiányozni fog az 1.6-os professzionális játék, nagyon is, de itt az idõ hogy a jövõvel foglalkozzunk és válasszunk.

Hosszú ideje a fanok érdeklõdéssel figyelik a játékunkat és az elõremenetelünket, azon az úton, amin mindig nyerni akartunk. Reméljük, hogy ez az elkövetkezõ idõkben is így lesz, hiszen attól még hogy váltunk a csapat ugyanaz marad, vagyis a Complexity Gaming. Bármennyire is gondolták sokan azt, hogy minekünk már megvan a játékunk mi soha nem gondoltuk úgy, hogy specifikusan csak az 1.6-al akarunk foglalkozni. Mi szívbõl és szenvedéllyel játszunk és soha nem limitálódunk be egy igazán jó játékra, reméljük, hogy a fan-ok hûsége kitart mellettünk, és csak kis része a közösségnek lesz olyan, aki egy játék iránti hûsége miatt pártol el tõlünk.

newspic Azzal a döntéssel, hogy az elsõdleges csapatunkat a CS:Source-ra mozgatjuk át nem jelenti azt, hogy jobban szeretjük ezt a platformot az 1.6-nál. Ez a változás kimondottan a jövõbe látás miatt történik, úgy gondoljuk, hogy az E-Sport szervezetének új szintre kell lépnie. Reméljük, hogyha minél többen állnak át és játszanak professzionálisan az új játékkal akkor a Valve még inkább állandóan frissíti és javítgatja majd a game-et hasonlóan az 1.6-hoz, amit szintén több éven át pátyolgatott. Tehát ez is szerepet játszott a döntésünkben és egyelõre nem látjuk annak esélyét, hogy valaha is visszatérjünk az 1.6-hoz, de nem zárkózunk el semmitõl, a játékok mezeje változik és egy ilyen csapatnak, mint mi egyetlen logikus választása van a fenn maradáshoz, ha newspicmost vált. Mi továbbra is szívesen játszunk az 1.6-al fun-ból illetve, hogy a fan-okkal játszhassunk, azonban a professzionális vonalon a Source platformra rakjuk le a voksunkat.

Legvégül pedig szeretnénk egy kritikus témára kitérni, amit nem annyira szeretünk megemlíteni. Nagy valószínûséggel a fórumban az alábbi hozzászólások mint „eladtátok magatokat” illetve, hogy „pénz éhesek vagytok” száma flood szinten megnövekedhet, azonban mi nem teszünk szándékosan semmit, hiszen úgy érezzük hogy a csalódottság okozta frusztráltságot a fan-jaink nagy része fel tudja dolgozni normálisan is mindenféle cenzúrázás nélkül. Itt kell megjegyeznünk, hogy nem szabad elfeledkeznetek arról, hogy a játékok történelmében soha nem tartoztunk a legtámogatottabb csapatok körébe, hiszen igazán limitált szponzorszámmal newspicbüszkélkedhet a compLexity. Hatalmas áldozatokat hoztunk már eddig is minden támogatás nélkül, hogy hajszoljuk a szenvedélyünket vagyis játszunk és nyerjünk. Igen, vannak pénzügyi elõnyei a döntésünknek, azonban mi továbbra is a saját utunkat járjuk, ahogy ezt az évek során már megszokhattátok. Hittünk abban a félrevezetésben, hogy a pénz ösztönözheti majd ezt a régi játékunkat, azonban ez hamisnak bizonyult és ez is jó ok volt, hogy váltsunk. A mi legjobb motivációnk azaz, hogy szerintünk ez a legjobb út, hogy a compLexity és az E-Sportok a jövõben elõre lépjenek, és a professzionális játékok nagyobb pénzügyi támogatásban részesüljenek. Felkészültünk a kritikák viharára és eltûrjük a bántásokat is, de a döntésünk ez és kitartunk mellette.

newspicAzoknak a fan-oknak, akik most elhagyják a coL közösséget köszönünk minden bíztatást és támogatást amit eddig nyújtottak.

A mi igazi szurkolóinknak, akik pedig továbbra is a coL közösségében maradnak köszönjük, hogy kiállnak mellettünk és itt lesznek ennek a szuper dolognak a kezdetén. Köszönjük a ragaszkodást és köszönjük hogy mindig kiálltatok mellettünk. Elõre is köszönjük a türelmet, hiszen a CSS számunkra egy új játék és kár lenne hamis illúziókat táplálni, hogy rögtön mi leszünk a #1-ok. Egy kis idõ kell, hiszen a coL.cs egyszer már megmutatta az 1.6-ban most pedig elhatározzuk, hogy a világ elsõ számú CS:S csapata leszünk.

Ez volt tehát az evolúciónk harmadik állása, a következõ hónapok valamelyikében elérkezünk az evolúciónk utolsó állomásához, ami immáron a 4. lesz, de ez egyelõre maradjon a mi titkunk, hogy mire készülünk. Végszónak pedig csak egyet mondhatunk: gyertek Ti is és játszatok velünk ebben a játékban is.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1582
 
1812
 
 
 
kép 3617
 
1655
 
 
kép 5393
 
2365
 
 
 
kép 1354
 
1466
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu