Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2013. augusztus 15. 160 hozzászólás
 

Megérkezett tehát a várva várt nagy frissítés. Mit is hozott tehát a mikulás? Sok mindent. Két a játékban új, de senkinek sem ismeretlen fegyver tűnik fel és más tárgyak is előkerültek.

Több mint egy hónapra erre a frissítésre vár minden igazi Counter-Strike rajongó és most itt van. A folyamatos online eszmecsere a profik és a fejlesztők között most magasabb szintre emelkedett, ugyanis a mai napon a Svédország Ninjas in Pyjamas játékosai előtesztelték a frissítést a Valve főhadiszállásán.

Ninják vs. Devek.


Fifflaren saját kezűleg aktiválja a frissítést.

Eme várva várt klikk végrehajtása után bejelentésre is került a frissítés. "The Arms Deal" nevet kapta, aminek jelentése nem sokáig marad titok a számunkra. Szokás szerint a hivatalos Counter-Strike blogon tudunk informálódni a részletekről.

Akkor most mi is történt a fegyverekkel? Először is két régi-új fegyvert köszönthetünk a játékban, amik nem mások, mint az m4a1 és az usp. Remélem senkinek sem kell bemutatnom őket, és igen most tényleg itt vannak. A közösség régóta könyörgött már a hangtompítóért, de van akit nem lehet boldoggá tenni, az m4a1 csak 20 golyós, amin rengetegen megbotránkoztak még mielőtt kipróbálták volna. Az újabb kiadás sokkal pontosabb és nyilván halkabb mint az elődje. Merem állítani, hogy aki a kezébe veszi annak nem lesz egy rossza szava sem a fegyverrel kapcsolatban. Nem így van ez az USP-vel viszont. Az előző verziókban megszokott pisztoly itt messze nem olyan hatékony, mint sokak szerint kellene lennie. De felesleges is róla igazán beszélni, tessék belépni a játékba és kipróbálni. Azt ne felejtsük el, hogy az előzetes pletykákkal ellentétben mind a két fegyver hangtompítója eltávolítható.

Nem kell megijedni nem ez volt az egész "Arms Deal", ugyanis frissítés száznál is több egyedi fegyver kinézetet hozott. De hogyan szerezhetőek be? Merülhet fel a jogos kérdés. A Team Fortress-hez hasonlóan időközönként a játékosok automatikusan kapnak ilyeneket. A hivatalos és közösségi szervereken való idő alatt bárkinek esélye van kapni egy tárgyat. Ezeket a tárgyakat maga a játékos használhatja, elcserélheti, illetve el is adhatja.

A fejlesztők külön kihangsúlyozták, hogy a skinek használata SEMMILYEN előnyhöz sem juttatja a játékosokat. Ennél fogva az világossá vált, hogy minden játékmódban, azaz Classic Competitve-ben is használhatóak lesznek.

A hét elején bejelentett CS:GO versenyek támogatását megcélzó eszközök sem maradtak ki a csomagból természetesen. A főmenüből vásárolható kulcsokkal lesznek kibonthatóak a játék közben nyakunkba potyogó ládák, amelyek a legritkább fegyverskineket fogják tartalmazni.

Számlálja a killeket a Star Trek bicska. Why not?

Azt is elhintették, hogy a játékosok nem csak az előre kipingált fegyvereket szerezhetik be, de maguk is elkészíthetik és a CS:GO Workshopon keresztül terjeszthetik.

A sok csili-vili fegyver után térjünk rá a menüre. A főképernyő át lett szabva egy kicsit. A bal oldalon továbbra is a steam barátlistánkon szereplő egyéneket láthatjuk, mostantól azonban egy oszlopba rendezve. Az Operation Payback helyére betettek egy új e-Sports ládák kulcsainak megvásárlására ösztönző bannert, alatta pedig a blog.counter-strike.net legfrissebb bejegyzései olvashatóak. A fenti sorba bekerült az Inventory menüpont, ahol alapjáraton a két új fegyver található meg. Áttérve a Loadout részre a játék fegyvereinek listája tárul elénk. Mindegyikről kapunk egy szép kis jellemzést és az Inspect paranccsal elővehetjük a fegyver a szekrényből és közelebbről is megszemlélhetjük. Itt választhatjuk ki, hogy a "jó öreg" m4a4-et szeretnénk használni a játékba, vagy a még régebbi, most visszatért m4a1-et. Hasonlóan kell eljárnunk a p2000 és usp esetében is. Maga a főmenü háttere is megváltozott és összességében szebb textúrákat láthatunk.


Mostantól a +lookatweapon parancsra a karekterünk jobban megmutatja a kezünkben lévő fegyvert. Alapjáraton az f billentyűre van bindelve, de természetesen ez módosítható.

Tárazás közben mostantól az üres tár leesik a földre és a golyók száma is meg fog egyezni az övekben lévőkkel. A bombát aktiváló játékos automatikusan guggol.

És nem utolsó sorban a brazilok kaptak matchmaking szervereket, úgyhogy most már mindenki boldog.

Tárgyeső

Az frissítés után el is kezdődött a tárgyeső. A játékosok VAC secured szervereken játszva random időközönként tárgyakat kapnak, amiről a játékmenet végén kapnak értesítést.

Valahogy így néz ki, ha egy vagy több játékos a meccs végeztével tárgyat kap.

Tárgy ritkaság

Nem ugyan olyan eséllyel kaphatunk bármilyen tárgyat. Az alábbi sorrend szerinte ritkulnak a tárgyak, vagyis a legfölső a leggyakoribb a legalsó pedig a legritkább.

1. - Fehér
2. - Kék
3. - Lila
4. - Rózsaszín
5. - Piros
6. - Különleges

A teljesen ingyenesek, vagyis amiket azért kapunk mert játszunk általában fehérek, azaz a leggyakoribbak. A ritkább darabok megszerzéséért ki kell nyitnunk egy ládát. Egy ládából már hasonlóakat kaphatunk:

Fegyver állapot

Csak hogy még bonyolultabb legyen a színeken kívül a fegyverek állapota is megkülönböztetett. Ehhez is van egy hasonló sorrend, a legfelső a legrosszabb állapotú és értelemszerűen a legalsó a legjobb.

1. - Battle-Scarred
2. - Well-Worn / Field-Tested
3. - Minimal Wear / Factory New

Csak hogy egyszerű legyen természetesen ez a sorrend nem egyezik meg a ritkaságukkal. A Well-Worn és a Field Tested ugyanolyan állapotúak és ők is a leggyakoriabbak. A Factory New-val és a Minimal Wearel is ugyan ez a helyzet, ők viszont a legkeresettebbek.

Ennek tanulmányozására az M4A4 zebracsíkos változatát vesszük:

Battle-Scarred

Well-Worn

Field-Tested

Minimal Wear

Factory New

A  Market mostanra nagyjából beállt, a gyakori dolgok ára lement egy dollár alá, a ritkábbak még mindig több száz dollárt érhetnek.

Tehát aki el akarja adni az újonnan kapott csili-vili fegyvereket, vagy épp egyet már kinézett az menjen a Steam Market-re.

 

Kapcsolódó galéria
 
GeRy
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 153 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

ketia12345

jan. 21., 17:08

Kup zarejestrowane prawo jazdy UE bez egzaminu ((http://www.localmpu.de)) Kup prawo jazdy | kupować szwajcarskie prawo jazdy | Kup Austria prawo jazdy | Kup niemieckie prawo jazdy Kup chorwackie prawo jazdy Kup czeskie prawo jazdy Kup holenderskie prawo jazdy


Skype ... Horizont2020-Lizenz

E-mail .. info@localmpu.de

WhatsApp ...... +4915244338254

Strona internetowa .... http://www.localmpu.de



Uwaga: Jesteśmy tutaj, aby pomagać osobom, które naprawdę potrzebują pomocy i które mają problemy z uzyskaniem licencji lub zostały zbanowane.

>>>> Jesteśmy szybcy, niezawodni i elastyczni,

>>>> Nie akceptujemy oszustów powierniczych,

>>>> Jesteśmy popularni i zaufani,

>>>> Mamy duże doświadczenie w dokumentacji,

>>>> Mamy doskonałe przejście do bazy danych.

>>>> Jesteśmy pewni jakości naszych usług


Złóż wniosek o rzeczywiste zarejestrowane prawo jazdy, niemieckie prawo jazdy, austriackie prawo jazdy, szwajcarskie prawo jazdy, niemieckie prawo jazdy, prawo jazdy UE, odnów prawo jazdy i wymień prawo jazdy.


Jesteśmy wyjątkowymi producentami wyłącznie zarejestrowanych licencji. Zarejestrowano prawdziwą prawdziwą bazę danych. Możemy zagwarantować Ci nową licencję, nawet jeśli zostałeś zbanowany w różnych biurach ruchu z pomocą naszych partnerów.


KONTAKT

Skype ... Horizont2020-Lizenz

E-mail .. info@localmpu.de

WhatsApp ...... +4915244338254

Strona internetowa .... http://www.localmpu.de





Zapytaj o prawo jazdy, szczególnie w krajach UE.

Naprawdę zarejestrowane prawo jazdy USA (USA)

Prawdziwe belgijskie prawo jazdy

Prawdziwe brazylijskie (brazylijskie) prawo jazdy

Prawo jazdy kanadyjskiej (Kanada)

Prawdziwe fińskie (Finlandia) prawo jazdy

Prawdziwe francuskie (Francja) prawo jazdy

Prawdziwe niemieckie prawo jazdy

Prawdziwe holenderskie (Holandia / Holandia) prawo jazdy

Prawdziwe Izrael paszporty prawo jazdy

Uzyskaj prawo jazdy od Real UK (Wielka Brytania)

Prawdziwe hiszpańskie (Hiszpania) prawo jazdy

Prawo jazdy w prawdziwym Meksyku (Meksyk)

Kup oryginalne austriackie prawo jazdy

Kup prawdziwe kanadyjskie prawa jazdy,

Kup prawdziwe francuskie (francuskie) prawa jazdy,

Legit Dutch (Holandia / Holandia) prawa jazdy,

Niemieckie (niemieckie) prawo jazdy,

Prawo jazdy Sale Real UK (Wielka Brytania),



Słowa kluczowe:


- Kup szwajcarskie prawo jazdy

- Kup Austria prawo jazdy

-Kup niemieckie prawo jazdy

- Kupuj i odnawiaj dokumenty online

-Kup rzeczywiste zarejestrowane prawo jazdy UE

- Kup prawo jazdy UE

-Kup oryginalne prawo jazdy

- Kup naprawdę zarejestrowane prawo jazdy online

- Odnów prawo jazdy online

-EU prawo jazdy kupić online

- Kup prawdziwe prawo jazdy online

- Kup legalne prawo jazdy online

- Kup prawo jazdy UE

- Kup brytyjskie prawo jazdy

--Treiberlizenzaustausch

-Führerscheinaustausch

- Zdobądź prawdziwe unijne prawo jazdy bez pisania egzaminów

- Kup online zarejestrowane prawo jazdy UE

- Kup prawdziwe prawo jazdy


Skontaktuj się z naszym dostawcą


Skype ... Horizont2020-Lizenz

E-mail .. info@localmpu.de

WhatsApp ...... +4915244338254

Strona internetowa .... http://www.localmpu.de

 
 
 
 
SancheZsnz  kosz a valaszt kosz kosz
 

DWRRR

aug. 20., 23:03
Igen csak neked. 
 
 
 
 
noavatar

stripzz

aug. 20., 22:50
ócsó awp boom factory new marketen, vigyétek csak (:DAS:DSA:SAD:ADS:DAS:ADS:DAS:) és támogassatok engem!!!!!

viccet félre téve, a workshopos skines dolgot minél hamarabb behozzák, ja meg egy drop limit oldás jóljönne.

 
 
 
 
SancheZsnz  fps em csak nekem csokkent?
 

SancheZsnz

aug. 20., 19:14
kosz a valaszt kosz kosz
 
 
 
 
DWRRR  Na jah annak én is örülnék ... de majd idővel sztem az is lesz
 

GeRy

aug. 20., 18:33
Azt írták coming soon, úgyhogy csak.
 
 
 
 
GeRy  Szerintem lesz itt több is, csak még viszonylag kevés item van összeségében. Hátha a holnapi update fog hozni egy újabb adagot, bár én legjobban annak örülnék, ha bevezetnék a bárki által elkészíthetős és workshopba feltölthető-s verziót.
 

DWRRR

aug. 20., 17:57
Na jah annak én is örülnék ... de majd idővel sztem az is lesz
 
 
 
 
DWRRR  Azt hittem olyan lesz mint a dota2,tf2.. h random időbe dobál. :D
Azért köszi az infót a heti 4ről :D
 

GeRy

aug. 20., 15:42
Szerintem lesz itt több is, csak még viszonylag kevés item van összeségében. Hátha a holnapi update fog hozni egy újabb adagot, bár én legjobban annak örülnék, ha bevezetnék a bárki által elkészíthetős és workshopba feltölthető-s verziót.
 
 
 
 
D0BJ0C  Nekem és 4 másik barátomnak is, már szombatra megvolt 2 skin és 2 láda, és azóta senki sem kapott semmit, szóval  nem hülyeség a heti 4 tárgyas limit.
 

DWRRR

aug. 20., 15:23
Én is így voltam első nap meg volt a láda és a skin utána semmi :DD  azt hittem már h ennyi volt  :D
 
 
 
 
GeRy  Ez kicsit kétértelműre sikeredett. Azt akarod mondani, hogy amit írtam heti 4 tárgy a maximum az nem így van és lehet több is? Vagy egyetértesz vele, csak nem tetszik hogy így működik és szerinted változtatni kellene rajta?
 

DWRRR

aug. 20., 15:22
Azt hittem olyan lesz mint a dota2,tf2.. h random időbe dobál. :D
Azért köszi az infót a heti 4ről :D
 
 
 
 
noavatar
GeRy  Ez kicsit kétértelműre sikeredett. Azt akarod mondani, hogy amit írtam heti 4 tárgy a maximum az nem így van és lehet több is? Vagy egyetértesz vele, csak nem tetszik hogy így működik és szerinted változtatni kellene rajta?
 

lev1

aug. 20., 12:59
az első, hogy lehetne több is.:D
 
 
 
 
lev1  ez hülyeség szerintem... mármint ez h heti 4 tárgy...:/
 

GeRy

aug. 20., 12:19
Ez kicsit kétértelműre sikeredett. Azt akarod mondani, hogy amit írtam heti 4 tárgy a maximum az nem így van és lehet több is? Vagy egyetértesz vele, csak nem tetszik hogy így működik és szerinted változtatni kellene rajta?
 
 
 
 
lev1  ez hülyeség szerintem... mármint ez h heti 4 tárgy...:/
 

D0BJ0C

aug. 20., 12:11
Nekem és 4 másik barátomnak is, már szombatra megvolt 2 skin és 2 láda, és azóta senki sem kapott semmit, szóval  nem hülyeség a heti 4 tárgyas limit.
 
 
 
 
noavatar
GeRy  Elvileg heti 4 tárgy a limit, 2 láda, 2 skin. Az elején volt talán valami bug, úgyhogy akik akkor sokat játszottak azok kaphattak 6-ot vagy 7-et.
 

lev1

aug. 20., 12:02
ez hülyeség szerintem... mármint ez h heti 4 tárgy...:/
 
 
 
 
DWRRR  Hagyj kérdezek olyat tőled h nekem "bug"-os vagy csak 4 tárgyat osztki mindenkinek.. ? és ha nem bug akkor  h csináljam meg.. ?:D
 

GeRy

aug. 20., 10:34
Elvileg heti 4 tárgy a limit, 2 láda, 2 skin. Az elején volt talán valami bug, úgyhogy akik akkor sokat játszottak azok kaphattak 6-ot vagy 7-et.
 
 
 
 
GeRy  többen kérdeztetek dolgokat a fegyverek színéről és másról, itt egy elég jó kis guide:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=170107166#129511

 

DWRRR

aug. 20., 04:52
Hagyj kérdezek olyat tőled h nekem "bug"-os vagy csak 4 tárgyat osztki mindenkinek.. ? és ha nem bug akkor  h csináljam meg.. ?:D
 
 
 
 
noavatar

lev1

aug. 18., 17:16
ha a zebracsíkos fegyvereket látná győzike..:p
 
 
 
 

GeRy

aug. 18., 13:30
többen kérdeztetek dolgokat a fegyverek színéről és másról, itt egy elég jó kis guide:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=170107166#129511

 
 
 
 
jenkics  Kulcsot venni kell vagy lehet nyerni is?
 

gbk^.

aug. 17., 20:01
azt csak venni lehet
 
 
 
 
noavatar

jenkics

aug. 17., 19:48
Kulcsot venni kell vagy lehet nyerni is?
 
 
 
 
GeRy  jött egy 9 megás hotfix, 2 perc lett a warmup matchmakingben és most mér lehet turkálni a tárgyak közben. Meg normálisan visszarak a lobby-ba.
 

DWRRR

aug. 16., 00:54
tetszik :D
 
 
 
 

GeRy

aug. 16., 00:38
jött egy 9 megás hotfix, 2 perc lett a warmup matchmakingben és most mér lehet turkálni a tárgyak közben. Meg normálisan visszarak a lobby-ba.
 
 
 
 

SancheZsnz

aug. 16., 00:17
fps em csak nekem csokkent?
 
 
 
 
qwert  gránát vásárlás csak nálam bugos? Hiába veszek flasht és smoke-t, van ,hogy csak az egyiket tudom eldobni.
 

GeRy

aug. 15., 23:44
én ilyet ugyan nem tapasztaltam, de van hogy a füst és a flash ikonja egymáson van.
 
 
 
 
noavatar

qwert

aug. 15., 23:23
gránát vásárlás csak nálam bugos? Hiába veszek flasht és smoke-t, van ,hogy csak az egyiket tudom eldobni.
 
 
 
 

k0x

aug. 15., 18:17
nalam a vasarlas fosott be, vagyis minden jo de kis kevo nekem a + ra van teve es nem veszi meg, viszont az osszes tobbit meg ugyan ugy igen..esetleg valami tipp??
 
 
 
 
Ganrax  töröld le csgo-t és töltsd le  újra nekem ettől megjavult.  Lehet  csak  sweetFX-et nem szereti az új update...
 

GeRy

aug. 15., 15:01
a sweetfx-el semmi baja, a custom hudoktól fossa össze magát.
 
 
 
 
Ganrax  töröld le csgo-t és töltsd le  újra nekem ettől megjavult.  Lehet  csak  sweetFX-et nem szereti az új update...
 

gbk^.

aug. 15., 14:54
library-->csgo--->properties---->Local files----->verify integrity of game cache.

többeknek ez is segitett. talán ez gyorsabb, nemtudom

 
 
 
 
Ganrax  töröld le csgo-t és töltsd le  újra nekem ettől megjavult.  Lehet  csak  sweetFX-et nem szereti az új update...
 

jGObandii

aug. 15., 14:50
köszi! 
 
 
 
 
jGObandii  Kúrva jó ez az update de nekem el se indul  a game.... Valaki nem tudja mi lehet a gond?
 

Ganrax

aug. 15., 14:47
töröld le csgo-t és töltsd le  újra nekem ettől megjavult.  Lehet  csak  sweetFX-et nem szereti az új update...
 
 
 
 

GeRy

aug. 15., 14:34
Beleírtam a cikkbe, hogy melyik fegyver milyen ritka.
 
 
 
 

jGObandii

aug. 15., 14:26
Kúrva jó ez az update de nekem el se indul  a game.... Valaki nem tudja mi lehet a gond?
 
 
 
 
noavatar

Chef

aug. 15., 10:10
400$-ért item az se kutya :D
 
 
 
 

GeRy

aug. 15., 08:47
Ahogy látom az éjszaka be is árazódtak a cuccok.
 
 
 
 

M1LLR

aug. 15., 04:41
Tessék szépen venni :D
http://steamcommunity.com/market/listings/730/StatTrak%E2%84%A2%20SG%20553%20%7C%20Ultraviolet%20%28Field-Tested%29
 
 
 
 

GeRy

aug. 15., 00:35
Jó pár item kint van már a piacon:

http://steamcommunity.com/market/search?q=appid%3A730#p2

 
 
 
 

GeRy

aug. 15., 00:30
Azt hiszem készen lett, írjatok hogy ha van hiba, vagy kimaradt valami.
 
 
 
 

____

aug. 15., 00:13
skin...
 
 
 
 

N3R0

aug. 14., 23:09
nem fog sok cuccot dobni , tf2 elején is ritka volt a drop
 
 
 
 
stripzz  nemdobott semmit 4 meccs alatt, lehet az is bugos lett, hotfix várható sürgősen, fegyóváltás animáció lagg, usp/m4a1 ammo fix és egyéb dolgok :D
 

GeRy

aug. 14., 23:09
Jaja és olyat tapasztaltál, hogy jobbra balra lóbálja a fegyvert? mintha nézegetné, elég muris:)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4049
 
1493
 
 
 
kép 4539
 
1490
 
 
kép 858
 
1668
 
 
 
kép 6169
 
1270
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu