Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Villám hírek 2024. május 26. 0 hozzászólás
 

Az AMD bemutatta az Anti-Lag2 technológiát, mely mostantól elérhető béta változatban a Counter-Strike 2 játékban is. Ez a technológia jelentősen csökkenti a késleltetést, így a játékosok gyorsabb és pontosabb reakcióidőt tapasztalhatnak,

Hogyan működik az Anti-Lag?

Az Anti-Lag azáltal működik, hogy optimalizálja a grafikus processzor és a rendszer közötti kommunikációt, ezzel minimalizálva a késleltetést. A technológia a renderelési sorban szinkronizálja a képkockákat, így csökkentve a bemeneti lagot. Azonban az Anti-Lag+ működése során beavatkozik a játék motorjába, ami számos játékban, köztük a Counter-Strike 2-ben is, anti-cheat rendszerek riasztásához és játékosok kitiltásához vezetett​

A probléma és megoldási kísérletek

A Counter-Strike 2 játékosai közül többen tapasztalták, hogy a VAC (Valve Anti-Cheat) rendszer kitiltja őket az Anti-Lag+ használata miatt. Az AMD gyorsan reagált a problémára, és kiadott egy új drivert (23.10.2 verzió), amely letiltja az Anti-Lag+ funkciót minden támogatott játékban, amíg a probléma megoldása folyamatban van​. És abban is volt egészen mostanáig.

AMD és Valve együttműködése

Az AMD és a Valve jelenleg közösen dolgoztak azon, hogy a kitiltott játékosok visszakapják fiókjaikat, és hogy egy biztonságosabb megoldást találjanak az Anti-Lag+ technológia újraaktiválására. Az AMD azt javasolta, hogy a játékosok ne használják az Anti-Lag+ funkciót a Counter-Strike 2 játékban, amíg a probléma véglegesen nem oldódik meg​. Az új Anti-Lag 2 támogatott játékai közé elsőként került be a Counter-Strike 2 tehát elvileg mindenki nekiugorhat játszani vele aki bátor (saját felelősségre)

Kompatibilitás

Az új Anti-Lag+ technológia már nemcsak az RDNA 3 alapú Radeon RX 7000-es videokártyákkal kompatibilis, hanem a Radeon RX 5000-es és Radeon RX 6000-es sorozatú asztali és mobil videokártyákkal is használható. Ezenkívül támogatja a Radeon RX 6000-es sorozatú integrált grafikus vezérlőket is, így még több felhasználó élvezheti a csökkentett késleltetés előnyeit.

Jövőbeni kilátások

Az AMD ígérete szerint a jövőbeni driver frissítések már tartalmazni fogják a szükséges javításokat, amelyek megakadályozzák a kitiltásokat. A játékosoknak addig is érdemes figyelemmel kísérni az AMD és a Valve hivatalos közleményeit és frissítéseit, hogy naprakészek maradjanak a legújabb fejleményekkel kapcsolatban.

 

 
Címkék:
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3806
 
1641
 
 
 
kép 4824
 
2429
 
 
kép 4780
 
2343
 
 
 
kép 3631
 
1529
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu