Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
30251 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
25126 megtekintés
 
Steam account védelem
22450 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
21357 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
20646 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
19818 megtekintés
 

Beszéd téma

 


Thomeee hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. 8 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Megérkezett a WATCH!

 
3
 
Steam · okt. 11., péntek
 
A hétvégén az Operation Bravo csomagot, ahogy arról már beszámoltunk meg lehet vásárolni, azonban a hétvégén 50%-os kedvezményre is lehet számítani. A mostani update viszont nem kimondottan emiatt érdekes, hanem, hogy megérkezett a WATCH menü, amely egyfajta visszatekintésre és live meccsnézegetésre ad lehetőséget.
 

Steam: Ingyen játék a családnak!

 
2
 
Steam · szept. 12., csütörtök
 
A Valve szerdán jelentette be, hogy hamarosan megkezdi Steam játékboltja egy új fejlesztésének zártkörű tesztelését, ami annak egy régi hátrányát orvosolja majd. Az új Family Sharing ugyanis lehetővé fogja tenni a vásárlók számára, hogy azok családtagjaikkal vagy akár barátaikkal is megosszák játékkönyvtárukat, és kvázi kölcsönadják utóbbiak számára is az általuk korábban megvásárolt játékaikat - hasonlóan ahhoz, ahogy egy rendesen, fizikai adathordozón megvásárolt játék esetében is lehetséges.
 

Az augusztus 22-ei pálya változtató frissítés

 
2
 
Steam · aug. 23., péntek
 
Egy nappal a CS:GO egy éves szülinapja után a fejlesztők egy újabb csokor változtatással ajándékoztak meg minket. Ezúttal az összes népszerű pályán változtattak egy kicsit, de a fegyvereket sem hagyták ki a buliból.
 

Minden amit az augusztus 13-ai nagy frissítésről tudni kell - Tárgyeső

 
159
 
Steam · aug. 15., csütörtök
 
Megérkezett tehát a várva várt nagy frissítés. Mit is hozott tehát a mikulás? Sok mindent. Két a játékban új, de senkinek sem ismeretlen fegyver tűnik fel és más tárgyak is előkerültek.
 

Most már biztosan készül a hangtompító

 
27
 
Steam · aug. 12., hétfő
 
A CS:GO hivatalos twitter oldalán megjelent kép megerősíti a hangtompító érkezéséről keringő pletykákat.
 

Meghosszabbított Operation Payback

 
0
 
Steam · aug. 01., csütörtök
 
Egy újabb hónapig vásárolhatunk a pályakészítők honorálására indított kezdeményezés keretében Operation Payback csomagot.
 

Az e heti, szokásos CS:GO foltozgatás

 
0
 
Steam · jún. 27., csütörtök
 
Az éjszaka folyamán megkaptuk a már heti rendszerességgel érkező javításokat, illetve újításokat.
 

Megjelent a CS:CZ Linuxra

 
1
 
Steam · márc. 07., csütörtök
 
Immáron 80-ra emelkedett a Linuxon Steam-ről elérhető játékok száma most hogy elérhetővé tették a Counter-Strike: Condition Zero-t is a Linuxot használó játékosok számára.
 

CSGO frissítés, itt a DeathMatch mód

 
5
 
Steam · jan. 24., csütörtök
 
Egy ideig mentek a találgatások, hogy szükség lesz-e a CSGO-hoz Deathmatch MOD-ot gyártani, a Valve azonban már meg is adta a választ a legutóbbi frissítéssel. Alaposan belenyúltak a fegyverek recoiljába, de ami még ennél is fontosabb, hogy bizony kiadták a hivatalos a Counter-Strike: Global Offensive Deathmatch játékmódot.
 

Jelenthetjük CSGO szervereket

 
0
 
Steam · jan. 10., csütörtök
 
A tegnapi napon egy frissítés érkezett a Counter-Strike: Global Offensive-hez, amelynek a legnagyobb újítása, hogy bekerült egy Report lehetőség, amin keresztül jelentéseket készíthetünk az aktuális szerverről ezzel is segítve a többi játékos választását.
 

CSGO Frissítés

 
3
 
Steam · okt. 12., péntek
 
Alig telt el egy hét az utolsó Counter-Strike: Global frissítés óta és ma hajnalra ismét érkezett egy nem túl jelentős, de azért említésre méltó update kedvenc játékunkhoz.
 

CSGO frissítés, itt a de_vertigo

 
2
 
Steam · okt. 02., kedd
 
Ahogy azt beharangozták megérkezett a legújabb Counter-Strike: Global Offensive frissítés a Valve-tól. A játékba bekerült két új pálya a de_vertigo és az as_monastery, továbbá elkészült a team matchmaking is sok más egyéb javítás mellett.
 

Nagy változások jönnek

 
23
 
Steam · okt. 01., hétfő
 
Nagy változások elé nézünk ismét a Counter-Strike: Global Offensive-et illetően, hiszen egy nagyobb lélegzetvételű frissítésre kell számítanunk a mai napon. Új pályák jönnek nagy frissítésekkel és még jött egy kép, amiről nem lehet tudni, hogy most tényleg a VIP játékmód tér vissza, vagy csak szórakoznak a készítők.
 

Steam Big Picture, avagy itt a Steam TV

 
0
 
Steam · szept. 11., kedd
 
A Valve ismét egy nagy durranással állt elő, méghozzá a Steam kapcsán. Legújabb agymenésük a Big Picture nevet kapta, amely nem más, mint egy kimondottan LCDTV-kre átgondolt Steam kliens.
 

Milyen játékot szeretnél a STEAM-en látni?

 
0
 
Steam · szept. 02., vasárnap
 
Bár A Steam Store-ban már most is igen sok játék található meg, azonban a Valve szeretné még bővíteni a kínálatot. A STEAM GREENLIGHT akción belül közel 700 játékra adhatjuk le a voksunkat, amit szeretnénk látni a hálózaton.
 

Új Spectator UI érkezett

 
24
 
Steam · aug. 31., péntek
 
A Valve igazán tudja, hogyan kell időzíteni. Szorította az idő őket, hiszen az Észak Amerikai ESWC órákon belül elkezdődik és, hogy nézhetőbbek legyen a játék kiadtak egy új Spectator felületet, ami valóban szép és jó lett, de vajon a játékosok mennyire fognak örülni, az egyébként kellően terjedelmesre sikeredett CSGO frissítésnek így a LAN előtt?
 

CSGO Frissítés érkezett

 
5
 
Steam · aug. 24., péntek
 
Nem kellett sokat várni az első Counter-Strike: Global Offensive frissítésre és az máris beköszöntött hozzánk. Lássuk mik is változtak a 3 napja megjelent játékban. A frissítéseket egyébként a CSGO automatikusan letölti a Steam-ről és telepíti nektek.
 

AWPer minden CSGO elő-vásárlónak

 
0
 
Steam · aug. 21., kedd
 
Várható volt, hogy nem hagyják ki a Team Fortress 2-őt a Counter-Strike: Global Offensive megjelenéséből és ez bizony így is lett. Aki még gyorsan elővásárolja a játékot, az hozzájuthat egy új fegyverhez a Sniper class-ba.
 

CSGO frissítés érkezett

 
2
 
Steam · aug. 21., kedd
 
Még az utolsó pillanatokban is mennek, folynak a munkálatok a CSGO-n. Ennek eredményeképpen jött tegnap éjszaka egy Counter-Strike: Global Offensive frissítés, amit természetesen a Steam automatikusan le is szedett mindenkinek és telepített, ha megvan a játék.
 

AKCIÓS Counter-Strike vásár indult!

 
1
 
Steam · aug. 07., kedd
 
Akinek nincs meg a Counter-Strike valamelyik verziója akkor itt a lehetőség beszerezni az egész csomagot most igazán kedvező áron 66%-os kedvezménnyel 14,21 Euroért! Tehát 4 CS verzió alig 4000 Ft-ért, benne a CSGO-val!
 

e havi legjobbak

 
Steam account védelem
A steam account lopások megszaporodása miatt a Valve egy felhívást tett közzé, melyben leírnak pár alapszabályt, melyeket érdemes betartani, ha nem akarjuk könnyen elveszteni a steam
22450 megtekintés
Minden amit az augusztus 13-ai nagy frissítésről tudni kell - Tárgyeső
Megérkezett tehát a várva várt nagy frissítés. Mit is hozott tehát a mikulás? Sok mindent. Két a játékban új, de senkinek sem ismeretlen fegyver tűnik fel és más tárgyak is...
22346 megtekintés
Steam: Ingyen játék a családnak!
A Valve szerdán jelentette be, hogy hamarosan megkezdi Steam játékboltja egy új fejlesztésének zártkörű tesztelését, ami annak egy régi hátrányát orvosolja majd. Az új Family...
8024 megtekintés
Megérkezett a WATCH!
A hétvégén az Operation Bravo csomagot, ahogy arról már beszámoltunk meg lehet vásárolni, azonban a hétvégén 50%-os kedvezményre is lehet számítani. A mostani update viszont nem...
5102 megtekintés
Counter-Strike: Source frissítés érkezett

Ezekben a percekben érkezett egy frissítés kedvenc játékunkhoz a Counter-Strike:Source-hoz. A februári frissítés óta a Valve leginkább a CSGO fejlesztésével van elfoglalva, ezért...
5047 megtekintés

Beszéd téma

 
Minden amit az augusztus 13-ai nagy frissítésről tudni kell - Tárgyeső
Megérkezett tehát a várva várt nagy frissítés. Mit is hozott tehát a mikulás? Sok mindent. Két a játékban új, de senkinek sem ismeretlen fegyver tűnik fel és más tárgyak is...
159 hozzászólás
Most már biztosan készül a hangtompító
A CS:GO hivatalos twitter oldalán megjelent kép megerősíti a hangtompító érkezéséről keringő pletykákat.
27 hozzászólás
Új Spectator UI érkezett
A Valve igazán tudja, hogyan kell időzíteni. Szorította az idő őket, hiszen az Észak Amerikai ESWC órákon belül elkezdődik és, hogy nézhetőbbek legyen a játék kiadtak egy új...
24 hozzászólás
Nagy változások jönnek
Nagy változások elé nézünk ismét a Counter-Strike: Global Offensive-et illetően, hiszen egy nagyobb lélegzetvételű frissítésre kell számítanunk a mai napon. Új pályák jönnek nagy...
23 hozzászólás
CSGO de_train hőtérkép
Azon túl, hogy a Counter-Strike: Global Offensive fejlesztése során sorra figyelembe veszik, azokat a kéréseket és feedbackeket, amiket leadunk fórumon, van még egy nagyon jó...
10 hozzászólás
 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26867 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 
mani admin plugin fórum
április 29.
 
Nagy csapatok fórum
április 29.
 
606 állapota
április 18.
 
Whale Hosting -... fórum
augusztus 30.
 
Logo fórum
augusztus 30.
 
Minden második... fórum
augusztus 30.
 
St. Gellert fórum
augusztus 30.
 
balint0829 állapota
május 02.
 
siga42 állapota
január 10.
 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3604
 
862
 
 
 
kép 4699
 
938
 
 
kép 2877
 
965
 
 
 
kép 4762
 
942
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu